SNAPSHOT DIARY: 9/11

 photo Collages62.jpg


 photo Collages62.jpg

Good morning, half zeven, ik word gewoon een half uur voor de wekker wakker. Ik blijf nog een half uurtje liggen, maar steek wel de geurkaars die naast mijn bed staat aan. Heerlijk wakker worden. Instagram en een kaarsje.

Uurtje later, gedoucht, gegeten, aangekleed en klaar om het huis te verlaten.

 photo Collages62.jpg

Op naar Den Haag Centraal met de tram, ik zei deze week nog dat de HTM me vast wel moet missen nu ik mijn fiets heb herontdekt, maar met dit pokkenweer ben ik toch niet op de fiets te krijgen hoor… We komen langs de Bonnetterie die helemaal verbouwd is en waar afgelopen week een H&M is geopend. Ik ben heel benieuwd. Als ik deze week tijd heb (en het niet zulk pokkenweer is) fiets ik even langs.

Den Haag Centraal! En wat ziet mijn oog? Blauwe lucht…?

 photo Collages62.jpg

Ik bestel een cappuccino bij Starbucks en stuur een foto van de kerstbekers naar mijn moeder, die was namelijk benieuwd hoe de nieuwe kerstbekers er uit zagen. Nu weten jullie het ook meteen ;-).

Amsterdam Baby! Ik heb een afspraak bij mijn uitgever en die zit naast het Rijksmuseum.

 photo Collages62.jpg

Eerst heb ik een gesprek met de Marketing manager en de PR manager van de uitgeverij, super leuk om daar mee te spreken en na te denken over de lancering, die vandaag over precies drie maanden is!

Daarna maak ik de laatste foto’s samen met Anoek. Heb je al enig idee wat het thema van de foto’s is?

 photo Collages62.jpg

Lunchtime!!! Ik heb afgesproken met Noortje, die ik vorig jaar heb leren kennen tijdens een persreis naar Oostenrijk en waar ik in januari nog een keer samen mee op wintersport geweest ben. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus we hebben veel te bespreken. Een volgend wintersport tripje bijvoorbeeld ;-). We eten mijn favoriete maaltijd bij Wagamama, de Yaki Udon.

Daarna bestellen we een cheesecake met witte chocolade en gember, om te delen. Maar nog voor hij op is, hebben we al een tweede besteld.

 photo Collages62.jpg

Gatverdakkie wat een hondenweer. Koud, wind, regen bleehhhhhh!!! Ik wacht op mijn tram die me weer naar Amsterdam-Zuid mag brengen.

 photo Collages62.jpg

Nederland ziet er zo ontzettend inspirerend uit op dit soort dagen… Ik word hier echt zielsgelukkig van ;-). Haha grapje, maar ik zal niet zeuren… je gaat hier de mooie dagen wel veel meer door waarderen hahaha.

Weer op Den Haag Centraal. Het is inmiddels alweer kwart over vier en over een half uur moet ik in de auto zitten richting Rotterdam, daar heb ik namelijk een zakelijke afspraak samen met Marloes. Om 18.00u pas, maar het is rond deze tijd zo druk op de weg dat ik er ruim de tijd voor neem. Maar goed, het is dus al redelijk laat en als ik thuis kom moet ik natuurlijk ineens 100.000 dingen tegelijk doen en loopt alles fout. Uiteindelijk zit ik toch om tien voor vijf in de auto, maar vraag me niet naar mijn stresslevel.

 photo Collages62.jpg

Het was een goede meeting en ik denk dat er nog wel een vervolg komt. Marloes en ik hebben elkaar ook al een paar weken niet gezien en hebben best wel trek, dus besluiten er een gezellig etentje achteraan te plekken. Twee keer op een dag uiteten, op een maandag nog wel, het kan slechter. We gaan allebei voor de truffelrisotto eni k neem een bakje sorbetijs als dessert. Daar krijg ik M&M’s bij geserveerd, waar ik helemaal geen trek in heb, gelukkig heeft Marloes dat wel.. je ziet haar ze op deze foto wegpakken!

 photo Collages62.jpg

Om kwart over negen ben ik thuis, eindelijk tijd om mijn MacBook open te klappen. Geurkaars aan, mail beantwoorden en pijn lijden, want mijn kies doet verrekte veel pijn. Of nou ja het is niet mijn kies, want die is al een paar jaar dood. Maar de ontsteking in mijn kaak is wel om te huilen. Morgen (vandaag dus) naar de tandarts. Maar of ik daar gelukkig van ga worden…

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. november 10, 2015 / 12:06

  Succes vandaag bij de tandarts! Ik hoop dat het meevalt!

 2. november 10, 2015 / 12:16

  Dat was een druk dagje zo! Succes bij de tandarts vandaag.

 3. november 10, 2015 / 12:28

  Noortje heeft een te gekke trui aan! I like!

  • november 10, 2015 / 12:29

   En succes bij de tandarts natuurlijk!!

 4. november 10, 2015 / 13:03

  hmm wat een lekker eten allemaal! Die cheesecake <3

  En heel veel succes bij de tandarts vandaag.. brr!

 5. november 10, 2015 / 13:14

  Dat was weer een volle dag. Heel veel succes bij de tandarts!

 6. Ilse
  november 10, 2015 / 13:25

  Druk dagje zo maar wel een lekkere!
  Heel veel succes bij de tandarts vandaag.

 7. november 10, 2015 / 13:28

  Wat een leuke outfit weer.. Waar is je rokje van als ik vragen mag?
  Oh en die cheesecake ziet er echt meeega lekker uit!

 8. Sarah
  november 10, 2015 / 15:41

  Ik heb het al gezegd in je vlog over je sportkledij, maar ik vind die trui toch echt zo leuk. Ik weet dat het druk hebt, maar als je eens een momentje vindt, wil je ons misschien zeggen waar hij vandaan komt? Je zou er een al-een-paar-jaar-in-modecrisis-zijnde-meisje echt blij mee maken :) Liefs.

 9. november 10, 2015 / 17:21

  Oh nee, hopelijk valt het mee bij de tandarts! Ik heb nog nooit bij wagamamas gegeten, maar dat lijkt me dus zo lekker he!