SNAPSHOT DIARY: 12/10

 photo Recently Updated99.jpg


 photo Desktop1524.jpg

Goedemorgen, voor wie dacht dat mijn hindoe stip derde oog weg was, nee hoor… hij is nu ‘plat’ dus hij is makkelijk te camoufleren (waardoor je hem afgelopen dagen dus gemist kan hebben). Maar ’s ochtends vroeg is er geen ontkennen aan. Ik ben trouwens wel trots op mezelf, ik heb het korstje er nog niet geprobeerd vanaf te krabben.

Wat heb ik toch een fijn beroep dat ik op maandagochtend gewoon in bed kan werken, in mijn onesie van OnePiece. Het is inmiddels koud genoeg om dat ding te dragen zonder meteen op te stijgen van de hitte.

 photo Desktop1524.jpg

Want het is dus buiten twee graden, althans, dat zegt mijn horloge.

Wauw, wat ziet dat ontbijt van mij er heerlijk uit zo op de foto. Scrambled eggs.

 photo Desktop1524.jpg

Ik ben zo’n fan van de keelpastilles van Dampo, die met kamille en honing. Of ze hun werk doen weet ik niet, maar die smaak is heerlijk.

Vandaag maak ik een begin aan het hoofdstuk voeding voor mijn boek. Van te voren lees ik nog even wat achtergrondinformatie.

 photo Desktop1524.jpg

Had ik al gezegd dat mijn kantoor me best bevalt.

Mijn lunch is al net zo inspirerend als mijn ontbijt. Mijn bananenpannenkoeken waren mislukt. Besef nu ook dat ik dus vijf eieren op heb vandaag. Ik geloof niet dat eieren slecht zijn voor je, maar vijf is wellicht wat overdreven. Oeps.

 photo Desktop1524.jpg

Selena Gomez’ album Revival wordt steeds leuker. Hij staat vandaag de hele dag op repeat. Favoriet is nog steeds ‘Sober’, maar ‘Camouflage’ ‘Kill ‘em with Kindness’ ‘Nobody’ en ‘Cologne’ springen er voor mij ook uit.

Kijkkkkkk mijn puist is bijna weg! Het korstje viel er vanzelf (nee echt!) vanaf. Misschien moet ik dat vaker doen, geduldig zijn met korstjes, want ik denk niet dat dit een litteken wordt.

 photo Desktop1524.jpg

Tijd om hard te lopen.. Het is al de derde dag op rij dat ik een stukje hardloop, maar wat moet ik anders met dit weer? Geef me ongelijk!

Halverwege word ik gebeld door mijn advertentiebureau. Ik besluit gewoon op te nemen en spendeer een kwartier op een bankje in de zon. Kijk, of ik nu binnen aan het bellen, of buiten in het zonnetje… dit is veel beter toch?

 photo Desktop1524.jpg

Ik denk dat ik Nederland het mooist vind in de herfst… Of in de winter als het net gesneeuwd heeft. Maar dan moet het ook echt net gesneeuwd hebben of nog aan het sneeuwen zijn, want zodra de sneeuw er meer dan een dag ligt vind ik er niets meer aan.

 photo Desktop1524.jpg

Na zes kilometer ben ik weer thuis. Ik heb honger! Het is nog geen vier uur, maar ik wil nu al avondeten. In mijn auto liggen nog twee bakjes met risotto, die was ik er gisteren vergeten uit te halen. Gelukkig is het buiten koud dus is mijn auto net een vrieskist.

Het kan me niet schelen dat het pas 16.00u is, ik heb nu trek in risotto.

 photo Desktop1524.jpg

En omdat het me toch allemaal niets kan schelen, kan ik net zo goed ook het tweede bakje leeg eten. Nu zit ik tenminste echt vol.

Aperol heeft de winnaar van de Aperol Spritz Vespa actie bekend gemaakt en ik mag dus eindelijk de winnaar bekend maken! De winnares is Fleur. Vind ik leuk, want Fleur’s stop-motion video vond ik zelf ook de beste inzending!

 photo Desktop1524.jpg

Ok, verder met wat er eigenlijk vandaag alleen maar op mijn to-do-list stond, het hoofdstuk over voeding voor mijn boek.. Lekker groot bestand he, dat boek van mij…

Negen uur, ik ben er klaar mee. Ik doe wat ik altijd doe nadat ik aan mijn boek gewerkt heb. Ik sla hem op mijn MacBook op, ik sla hem op een externe hardeschijf op en ik stuur hem naar mezelf in Gmail. Het gaat mij niet gebeuren dat ik straks mijn boek kwijt raak door een stomme fout.

Wat ik de rest van de avond deed? Netflix onder het genot van een paar koppen thee, kruidnoten en mijn favoriete geurkaars. Prima dagje dacht ik zo.

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. oktober 13, 2015 / 12:06

  Ik weet niet of dit heel desprate klinkt, maar ik vind het zoo leuk om te zien hoe je je dage thuiswerken zo weet in te richten.

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 13, 2015 / 12:43

   Haha ik vind het alleen maar leuk om te horen!

 2. oktober 13, 2015 / 12:10

  Ik vind de onesie heel gaaf! Alleen lijkt het mij een hel om met dit ding naar het toilet te gaan, dit is ook de enige reden waarom ik geen onesie koop.

  Gezellige snapshot weer!

 3. oktober 13, 2015 / 12:24

  Ah, nog een korstjeskrabber. Maar ik ben trots op je! Een korstje die er uit zichzelf afvalt is een once in a lifetime ding voor een echte korstjeskrabberfreak. Mooie foto van het hardlopen in het bos. Het is geweldig mooi in de herfst en het mooiste moet nog komen straks.

 4. oktober 13, 2015 / 12:34

  Wauw, wat een mooie plek om te rennen!

 5. oktober 13, 2015 / 12:37

  Ahh, ik wil ook een onesie! Die van jou is ook zo mooi!
  En idd, tis behalve dat het net iets te koud is, wel heerlijk weer!

 6. oktober 13, 2015 / 12:42

  Lekker zo’n productief dagje thuis! En slim dat je je boek zo vaak opslaat. Ik ken dus iemand die zijn scriptie anderhalve week voor de inleverdatum kwijtraakte door een gecrashte computer. Pfff… dat wil je toch écht niet!

 7. oktober 13, 2015 / 12:43

  Ik heb trouwens nog een vraagje, ik zie dat heel veel een profielfoto hebben, hoe kan ik die ook toevoegen?

  • oktober 13, 2015 / 13:36

   Door een gravatar te maken en die te linken aan het email adres dat je altijd hier invult :)!

 8. oktober 13, 2015 / 13:01

  Lekker weer zo’n heerlijke thuis werkdag met een run tussendoor!

 9. oktober 13, 2015 / 13:06

  Wat heb je toch een onwijs leuke onesie! En een terechte winnares voor de Aperol Spitz actie, het filmpje is zó leuk!

 10. Niya
  oktober 13, 2015 / 13:16

  Wow, ik vind het echt ontzettend jammer dat je mijn opmerking in je vorige post niet serieus neemt !

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 13, 2015 / 13:35

   Hi Niya, sorry ik had je reactie nog niet gelezen. Anders had ik zeker gereageerd. Ik begrijp je punt en ik had er misschien beter een ander woordje voor kunnen bedenken, maar ik bedoel het absoluut niet op een vervelende manier. Het spijt me.

 11. oktober 13, 2015 / 13:34

  Ik ben extreem jaloers op de onesie.. zit ik hier in de kou.. op kantoor. Dus ook al had ik een onesie, ik had hem toch niet aan mogen houden haha, dat troost mij dan wel weer een beetje

 12. Eline
  oktober 13, 2015 / 13:36

  oeh de werktitel van je boek! love it!

 13. Deszie
  oktober 13, 2015 / 13:57

  Ik vind het een beetje jammer dat je naar een puist refereert als “hindoestip”. Het klinkt niet echt respectvol.

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 13, 2015 / 14:07

   Het spijt me, ik heb het zojuist in deze blog aangepast. Het was absoluut niet op een negatieve manier bedoeld.

 14. Ilse
  oktober 13, 2015 / 15:50

  Leuke relaxte dag zo! :)

 15. oktober 13, 2015 / 16:21

  Fijne dag zo. Wauw dat witte bandje van de apple watch is ook echt super gaaf.

 16. oktober 13, 2015 / 21:36

  Ik ben zo benieuwd naar je boek!

 17. oktober 13, 2015 / 23:31

  Ben heel erg benieuwd naar je boek, leuke dag!

 18. oktober 16, 2015 / 19:52

  Ik vind die hardloopfoto tussen de herfstblaadjes echt heel erg leuk haha. Wat woon je toch in een mooi gebied :)

 19. oktober 17, 2015 / 09:01

  Erg leuke diary weer. Ik moet zeggen dat ik ook nooit van mijn korstjes kan afblijven. Op het moment is mijn gezicht echt in een vreselijke toestand. Zo erg, dat ik gisteren maar weer naar de huisarts gegaan ben en om de Diane pil gevraagd heb. Als het goed is, gaat deze ervoor zorgen dat ik er binnen enkele weken niet meer uitzie alsof ik een gestipt gezicht heb. Let’s pray! :P Ik moet zeggen dat ik jouw huid er erg goed uit vind zien, de laatste tijd. Je straalt helemaal. What’s the secret? :)