SNAPSHOT DIARY: 11/11

 photo Collages25.jpg


 photo Desktop440.jpg

Laten we de dag beginnen met een (vanille)kaarsje

En een kopje kippensoep en twee boterhammen.. Niet echt een doorsnee ontbijt, maar wel iets waar ik op dat moment heel veel trek in heb een aangezien ik gisteravond kippensoep gemaakt heb, waarom ook niet?

 photo Desktop440.jpg

De nieuwe videoclip van Taylor Swift voor Blank Space is echt hilarisch. Over de top satire. Iedere outfit die Taylor draagt is ook perfect. Ik heb al lang niet zo van een videoclip genoten. Dat moet echt in de tijd van MTV geweest zijn…

 photo Desktop440.jpg

Het bewijs dat ik nog niet klaar ben voor kinderen… Ik kan niet eens mijn orchidee (beter bekend als de plant die amper liefde/water nodig heeft) in leven houden…

Mijn studio was echt een rampenplan. Ik wil eigenlijk gaan werken, maar ik kan me niet concentreren door alle puinhoop om me heen. Ik besluit dat eerst op te ruimen en dan ’s avonds gewoon iets langer door te gaan. Na anderhalf uur is mijn huis spik en span en duik ik met een kop thee en wat kruidnootjes achter mijn MacBook.

 photo Desktop440.jpg

Kijk het is echt heel netjes…

 photo Desktop440.jpg

Heeeeeeel netjes!

Om elf uur verlaat ik mijn huis en rijd ik naar Amsterdam voor een belangrijke afspraak.

 photo Desktop440.jpg

Drie maal raden waar ik die afspraak had… Nee, niet bij Telegraaf, wel bij Metro, maar die zitten in hetzelfde pand! Het was een goede bespreking met een leuke uitkomst waar ik jullie over precies drie weken (op 2 december) veel meer over ga vertellen (en laten zien!).

In de auto terug naar Den Haag, wat is het mooi weer!

 photo Desktop440.jpg

Onderweg ontvang ik een berichtje dat ik mijn Sarenza pakketje op kan halen bij het DPD-punt! Kijk eens wat een giga-megabende het is in mijn auto.

Dit zat er in het pakketje! De nieuwe Nike Zoom Structure+ 18! Ze zijn niet alleen heel erg mooi, ze schijnen ook veel steun te bieden aan overproneerders (mensen die naar binnen lopen) zoals ik. Ik kan niet wachten om ze te proberen…

 photo Desktop440.jpg

Om te vieren dat de bespreking bij Metro goed ging rij ik naar mijn favoriete banketbakker Philippe Galerne en haal ik een broodje met champignons en een abrikozentaartje. Ik haal ook een taartje voor mijn moeder, want het is leuker om dingen samen te vieren dan alleen.

 photo Desktop440.jpg

Helaas heb ik in de loop van de dag weer een vervelende migraine-achtige hoofdpijn ontwikkeld. Ik besluit een migrainepil te nemen en even een uurtje te gaan liggen. Dat helpt gelukkig heel erg goed en na een uur ben ik van al mijn pijntjes af. Note to self: vaker op tijd een migrainepil slikken, dat helpt echt.  Maar aan de andere kant, als ik twee keer per week een migrainepil ga slikken werken die over een paar weken ook niet meer. Note to self: zorgen dat de spanning van mijn schouders verdwijnt en ik überhaupt geen migraine meer krijg.

Als ik wakker word lees ik de reacties op mijn laatste blog, zo leuk om te zien dat er echt mensen naar mijn afspeellijsten luisteren!

Blogje schrijven voor morgen, over de medaille die ik voor mezelf aanschafte na de New York Marathon!

 photo Desktop440.jpg

Ooooh en even kaartjes bestellen voor Mockingjay Part I! Ik wilde eigenlijk direct op woensdag gaan, maar uiteindelijk is het toch vrijdagavond geworden. Zin in!

Sinds gisteren zijn mijn nagels weer gelakt en natuurlijk ROOD! Ik heb een nieuwe topcoat waardoor de rode lak niet af zou geven (op mijn meubels). Ik ben heel benieuwd en hou jullie op de hoogte!

 photo Desktop440.jpg

Dinner! Ineens is het half acht en ik heb nog geen honger, dit komt niet vaak voor. Ik maak snel een salade met tonijn, tomaat en olijven. Ik eet er nog een broodje met olijfolie en peper en zout naast.

Hmmmmm… gevuld speculaas. Ook gekocht bij de banketbakker vanmiddag. Het was eh… nogal prijzig, dus ik nam een heel klein stukje #zuinig.

 photo Desktop440.jpg

Mijn nieuwe boek ‘How To Be Parisian Wherever You Are’ is zoooo leuk! Ik wil lezen, lezen…

Maar eerst nog even mijn Snapshot Diary maken (nu dus!). En dan straks… lekker lezen en vroeg in slaap vallen! Morgen (voor jullie vandaag dus) werk ik weer in Roosendaal, dus dan gaat de wekker belachelijk vroeg. Ogen gaan vroeg dicht dus vanavond.

Liefs,
Annemerel

Delen:

44 Reacties

 1. november 12, 2014 / 12:05

  Leuke snapshot diary weer. Ik ben heel benieuwd naar je outfit die je aanhad naar je bespreking bij Metro! Super fijn dat je bespreking goed ging en ik ben erg benieuwd wat we 2 december te zien krijgen ;)

 2. Anouk
  november 12, 2014 / 12:08

  Ze blijven leuk, je snapshot diary’s! :) Ik wil ook zo’n banketbakker om de hoek :D

 3. november 12, 2014 / 12:08

  Ik blijf dit de leukste artikelen vinden :) Fijne dag heb je gehad!

 4. november 12, 2014 / 12:11

  Heerlijk zijn je Snapshot Diary’s! Ah, vandaag ben je weer in mijn stadje, gezellig! Misschien kom ik je nog wel tegen, denk dat ik nog even de nieuwe markt opduik. Liefs

 5. november 12, 2014 / 12:12

  Dat abrikozentaartje ziet er wel heel straffend uit. Ik ga eens even op zoek naar die videoclip. Ben benieuwd.

 6. november 12, 2014 / 12:20

  Oh wat een lekkere dingen allemaal, taartjes, speculaas, pepernoten.. HONGER! Ben inderdaad ook benieuwd wat er met Metro en jou gaat gebeuren!

 7. november 12, 2014 / 12:25

  Leuke diary! Ik ga ook kijken of ik al kaartjes voor the Hunger Games kan bestellen, goed idee :D

 8. november 12, 2014 / 12:28

  Ik kan mijn orchideeën ook niet in leven houden én heb kinderen. Er is hoop Annemerel. Als ik moeder kan zijn, believe me, dan kan jij het ook ;-)

  Ik wil dat boek ook lezen!

 9. Sarah
  november 12, 2014 / 12:34

  Ik ben verliefd op jouw nieuwe schoenen!

 10. Alice
  november 12, 2014 / 12:48

  He Annemerel,

  Volgens mij doe je niks verkeerds met de orchidee hoor! Zodra de orchidee is uitgebloeid laat ie de bloemen vallen. Als de takken nog groen zijn, kun je ze laten zitten en anders even snoeien (Google!). Als je mazzel hebt, komen er op termijn weer knoppen en bloemen aan.

 11. november 12, 2014 / 12:51

  Ik vind het altijd zo belangrijk om mijn kamer helemaal opgeruimd te hebben twee weken voordat de tentamenweek weer begint. Dit omdat ik anders net als jij me totaal niet kan concentreren en het anders dus ga opruimen op de momenten dat ik hoor te leren…

 12. november 12, 2014 / 13:07

  Reuze benieuwd naar je meeting met Metro! Enn… die sjaal die je aan hebt op je outfit foto is echt super leuk. Waar is die van?

 13. november 12, 2014 / 13:09

  Leuke plog weer!

 14. Judth
  november 12, 2014 / 13:11

  Wat een mooie schoenen !!

 15. november 12, 2014 / 13:23

  Whoehoe, wat spannend van Metro! Ben erg benieuwd… het zag er wel serieus uit zo met donkere outfit en zonnebril op ;-).

 16. Esther
  november 12, 2014 / 13:31

  Jaa die clip van Taylor Swift! Heerlijk.

  Leuke snapshot diary weer :)

 17. Femke
  november 12, 2014 / 13:55

  Heb helaas ook vaak last van migraine.. Mag ik vragen wat voor pillen je gebruikt? Heb namelijk verschillende geprobeerd maar werken meestal niet!

  • Stefanie
   november 12, 2014 / 16:54

   Hoi Femke, ik heb zelf ook last van migraine. Heb een tijdje imigran gebruikt maar daar kreeg ik vervelende bijwerkingen van. Ik gebruik nu sumatriptan waar ik tevreden over ben. Hoop dat je er wat aan hebt. Sterkte!

   • Annemerel
    Auteur
    november 13, 2014 / 07:57

    Hi, ik gebruik Rizatriptan, dit slik je zeg maar in plaats van een pijnstiller wanneer de pijn er al is. Dit is dus geen middel dat je slikt uit voorzorg.

 18. november 12, 2014 / 14:09

  Ik heb ook dat boek gelezen, kon hem in 1 keer uitlezen op vakantie maar dat vond ik zonde haha!

 19. november 12, 2014 / 14:18

  Je snapshot diaries zijn echt het leukst van allemaal. En niet alleen omdat we een kijkje in je leven krijgen, je schrijft het gewoon zo leuk. Alsof je een beste vriendin van ons bent die vertelt over haar dag. :D

 20. november 12, 2014 / 15:23

  Haha al die schoenen netjes op een rijtje! Je studio blijft prachtig ingericht!

 21. Ilse
  november 12, 2014 / 15:45

  Wauw, die schoenen! ? Migraine is zo vervelend.

 22. november 12, 2014 / 15:47

  leuke diary weer! Ben benieuwd wat we te horen/ te zien krijgen op 2 december

 23. Ellen
  november 12, 2014 / 16:33

  Ik vind je snapshot diaries altijd zo leuk! Jij hebt dan ook nooit twee dagen hetzelfde te doen :)

 24. Elvira
  november 12, 2014 / 16:41

  Ik heb vorig jaar ook een orchidee dood laten gaan die ik van mijn moeder had gekregen. Vind ze prachtig, maar wat een stomme bloemen qua verzorging. Te veel water, te weinig water, te veel licht, te weinig licht. Grrr.

 25. november 12, 2014 / 16:43

  Ik ben benieuwd naar je Metro-verhaal! In ieder geval goeie zaak dat je jezelf even hebt verwend ;)

 26. Monique
  november 12, 2014 / 17:02

  Schoenen zijn tof! Ben benieuwd hoe ze lopen!
  Ik kan ook niet voor een orchidee zorgen hoor, you are not alone :-D

 27. november 12, 2014 / 17:12

  ‘How To Be Parisian Wherever You Are’ wil ik ook graag lezen!

 28. november 12, 2014 / 17:35

  Wat leuk, Metro nieuws. Ben benieuwd wat het is :)
  En ik heb echt zin in kruidnoten, maar zit in Azie tot januari, dus dat wordt volgend jaar helaas.. :p

 29. november 12, 2014 / 19:13

  Ooh wat vind ik je huisje toch leuk! Helemaal mijn smaak. En heerlijk als het zo opgeruimd is! Je nieuwe nikes zijn trouwens echt prachtig!

 30. Marisca
  november 12, 2014 / 19:29

  Hiii

  Wat een leuke diary weer, ben erg benieuwd naar de nikes.
  Ik geniet elke dzg weer van jou blog!!

  Xxxx Marisca

 31. november 12, 2014 / 19:43

  Ik heb zelf ook heel veel last gehad van migraine. Had t een tijdje een keer in de twee weken ongeveer en dan ook echt heftig. Maar ik slik nu een tijde al magnesium pillen en sinds ik die elke dag slik heb ik geen migraine aanval meer gehad.
  Ik weet natuurlijk niet in hoeverre dat door de pillen komt, maar dat het iets goeds doet is iig zeker. Dus misschien een tip voor jou. :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 13, 2014 / 07:58

   Ja die tip kreeg ik ook van verschillende mensen, maar ik slik op dit moment een bepaald soort antibiotica waar ik geen magnesium bij mag slikken, werkt averechts!

 32. november 12, 2014 / 19:43

  Geweldig de snapshot diary’s! Kan er geen genoeg van krijgen!

 33. november 12, 2014 / 19:57

  Wow! Wat een mooie Nikes! Ik ben stiekem een beetje jaloers op jouw schoenencollectie!

 34. Mandy
  november 12, 2014 / 20:40

  Ik ben ook een superoverproneerder, maar helaas waren de Nike Zoom Structure+ 18 voor mij nog niet voldoende :( Het was wél één en al liefde van mijn kant, maar ik kreeg het helaas niet terug :(

 35. marjolein
  november 12, 2014 / 21:51

  Wow, dat is wel heel netjes inderdaad! Ik luister vaak naar je afspeellijsten als ik geen inspiratie heb en maar wat doelloos door spotify aan het scrollen ben. Jouw afspeellijsten zijn altijd chill.:D

 36. november 12, 2014 / 23:52

  Van mij mag je lekker doorgaan met deze diary’s, zo leuk!!

 37. november 13, 2014 / 00:08

  Wat een leuke foto’s weer :). Ben benieuwd naar het Metro-gedeelte! En ik wil ook naar The Hunger Games, whaaaahh

 38. november 13, 2014 / 09:06

  leuk om weer te zien! Dat nummer van taylor (of eigenlijk bedoel ik vooral de video clip) is echt heel tof gemaakt, leuke aanrader!

 39. Iris
  november 13, 2014 / 12:44

  Yes! Op m’n nieuwe macbook wilde ik dezelfde screensaver zetten en met dank aan je goede zoekmachine op je website binnen een paar minuten gevonden hoe het moest :-)

 40. Lotte
  november 13, 2014 / 15:51

  Pas maar op met je schouders! Met zoveel computergebruik wil je geen RSI-klachten krijgen! Dan mag je een tijdje niks en dat lijtk me voor jou toch erg onhandig ;) Er zijn veel tips hiervoor op google, en mindfullness/yoga kan heel goed helpen! :) Beterschap ermee!