SNAPSHOT DIARY: 11/1

 photo Collages76.jpg


 photo Desktop1997.jpg

Goedemorgen in mijn Diary van gisteren schreef ik dat ik netjes voor elf uur in bed lag op zondagavond. Dat had ik dus een paar uur eerder geschreven, want dat was dus HET PLAN. Uiteindelijk ben ik bij mijn ouders gebleven en ben ik bij mijn zusje in bed gekropen. Ik had niet meer de energie om naar huis te rijden. Inmiddels is het maandagochtend en zit ik in een pyjama van mijn moeder en een sjaal om me heen aan het ontbijt.

Ik heb een Q&A video opgenomen (vanmiddag online) en nu is het tijd om de video te bewerken. Wat zeg ik soms toch stomme dingen. De meeste dingen heb ik gewoon in de video laten zitten, want zo ben ik. (Anders was er weinig video meer overgebleven).

 photo Desktop1997.jpg

Dit weer maakt mij echt zo verdrietig en BLEGH. Was dit maar sneeuw…. En dan wel gewoon witte sneeuw die heel netjes blijft liggen en geen ijs wordt en die dan ook van de een op de andere dag weer weg is, zonder dat ‘ie eerst verandert in zwarte smurrie. Droomsneeuw dus. Sneeuw die alleen in je dromen bestaat.

Mama maakt lunch (ik ben nog steeds bij mijn ouders). Speltboterham met citroenmayonaise en zalm en met biefstuktapenade. Lekker.

 photo Desktop1997.jpg

Dit was het eerste van heel veel volgende stukjes chocola. Zo’n dag is het vandaag.

Ik denk dat de wereld aan het vergaan is, er komt zoveel gedreun van boven. Het is mijn zusje die in haar kamer een work-out van Kayla doet. Hier is ze aan het ‘springtouwen’, daarvoor deed ze burpees.

 photo Desktop1997.jpg

Morgen, 13 januari, is een spannende dag. Het is de dag dat mijn boek naar de drukker gaat. Nu is het dus zorg dat alle laatste foutjes eruit worden gehaald. En shit ik zie er nog wel een aantal en dadelijk zie ik er toch nog een aantal over het hoofd. Ik weet zeker dat wanneer ik het boek morgen wegstuur ik een paar minuten later nog en fout zie.

Ondertussen heb ik mijn moeder met het maken van een blog. En ik probeer zelf ook nog een blog te schrijven. Dit werkt niet, drie dingen tegelijk. Ik ga vanavond maar weer verder met mijn boek.

 photo Desktop1997.jpg

Deze spectaculaire foto (Girl down, girl down!) komt ook in mijn boek.

Samen met mijn moeder boodschappen doen bij Albert Heijn, het is inmiddels alweer zes uur en damn wat vliegt de tijd. So little time so much to do.

 photo Desktop1997.jpg

Komen we thuis van het boodschappen doen, gaat er ineens een keihard alarm af. Het komt van zolder… ik denk eerst dat het de rookmelder is, maar het is de koolmonoxidemelder. Ja, wat doe je dan? Ramen en deuren open, de batterij uit dat apparaat halen want met dat geluid kun je niet helder nadenken. Papa bellen, altijd papa bellen. Ik doe de batterij weer terug in het apparaat en hij piept niet meer. Toch maar even een nieuwe halen bij Gamma en zo zijn we weer anderhalf uur verder, terwijl ik net nog liep te klagen over tijdgebrek. Zo gaan die dingen.

Om acht uur lig ik thuis in bed, met sushi en sojabonen. Favoriet.

 photo Desktop1997.jpg

Oh en de nieuwe aflevering van Keeping up with the Kardashians. Ik vind Kim Kardashian nog gemener dan anders. Stiekem vind ik haar het minst leuk van alle vijf de zusjes.

Ahhh Elisa jammer dat je niet even hoi gezegd hebt toen je me zag lopen bij de Albert Heijn!!! Maar snap het hoor, toen ik een keer voor Chiara Ferragni (The Blonde Salad) in de rij stond voor een restaurant in Milaan, durfde ik ook niks te zeggen.

 photo Desktop1997.jpg

Kijk er staan dus echt nog wel foutjes in, dit foutje is opgemerkt door Roos… ‘perfectie hardloopselfie’ oeps.

Ik val in slaap en kan me niet meer concentreren, toch nog maar een aflevering Sex and the City, wie herkent de vrouw op links uit een andere serie waar ze een tijdelijke gastrol in gespeeld heeft?! Ik zag het meteen, echte fans herkennen haar!!!

Goed, ga ik nu weer even verder met het elimineren van foutjes uit mijn boek! Wish me luck!

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. januari 12, 2016 / 12:10

  Sorry ik herken haar niet :( en we kijken nog wel zoveel dezelfde series.. ik hoop maar dat het er eentje is uit een serie die ik níet kijk ;)!

  Tip voor domme dingen zeggen op video. Schrijf voor jezelf van te voren een klein script en lees dat even door voor je het gaat opnemen. Doet echt (bijna) iedereen en je krijgt er betere video’s door! Bonus punten voor het er niet langer uit hoeven te knippen van dingen als “EH nee dit wil ik helemaal niet vertellen” haha

  Ben benieuwd naar je video!

 2. Mieke
  januari 12, 2016 / 12:11

  Straks je boek gewoon opsturen en voorlopig even niet naar kijken. Dat deed ik ten minste toen mijn werk naar de drukker ging. En ja.. foutjes die heb ik wel gevonden in de gedrukte vorm.

  Waar ik nog aan dacht voor je Noorwegen trip: stel dat je moet overstappen in Oslo op een andere vlucht, dan moet je zelf je koffer eerst ophalen en weer inchecken op de luchthaven in Oslo. Ik herinner me iets dat dat mis ging bij je Lapland avontuur. Alvast veel plezier in Noorwegen. Er ligt prachtige sneeuw (ja, droom sneeuw!!).

 3. Kelly
  januari 12, 2016 / 12:13

  Ik ben echt benieuwd naar je boek! Nog even wachten.. :P waar kijk jij de kardashians op? Online of gewoon op de zender van E! ? Fijne dag!

 4. Jessica
  januari 12, 2016 / 12:16

  Ik ben zoooo benieuwd naar je boek! kan niet wachten om hem te lezen! Maar even een vraagje, hoe kijk jij the kardashians?!?!?!?! ik zoek altijd het gehele internet af :-( ik ben namelijk wel erg benieuwd waarom je Kim nu nog gemener vind! haha

 5. Marit
  januari 12, 2016 / 12:55

  Nashvilleeeeee!!!! Al duurde het eventjes voordat ik het zag hoor.. haha

 6. januari 12, 2016 / 13:37

  Mjaaa, ik heb ook wel zo van die dagen dat ik begin met chocolade en eindig met chocolade, haha :-) Grappig trouwens, touwtje springen zonder springtouw, haha.

 7. Lisa
  januari 12, 2016 / 13:58

  Nashvilleeee<3 Beverly toch? Had stiekem altijd een beetje een hekel aan haar maar het was toch wel heel zielig toen ze dood ging..

 8. januari 12, 2016 / 15:18

  Het duurde heel lang voordat ik die fout in je boek überhaupt zag, ik snap dat jij er na al die bladzijdes controleren al helemaal overheen kijkt haha! Dat topje dat je zusje aan heeft op de touwtje spring foto vind ik trouwens zó leuk, die heb ik volgens mij al eerder op je site voorbij zien komen toch? waar komt ‘ie vandaan?

  • Annemerel
   Auteur
   januari 12, 2016 / 16:06

   Hij is van de Sylvie collectie van Hunkemoller, het is eigenlijk mijn top ;-)

 9. januari 12, 2016 / 15:53

  Spannend vandaag je boek naar de drukker. Ik ben heel benieuwd naar je boek! Ik krijg gelijk zin om alle seizoenen van Sex and the City te kijken, is het vandaag ideaal weer voor ;)

 10. januari 12, 2016 / 16:13

  Spannend joh, je boek naar de drukker sturen! Ik denk dat je niet meer kunt doen dan je best en soms kun je het 100 keer doorlezen en dan zie je nog foutjes! Ben er zo benieuwd naar!

 11. januari 12, 2016 / 16:19

  Het lastige met je eigen teksten 100 x doorlezen is het feit dat je al weet wat er staat. Hierdoor lees je soms over fouten heen. Laat het ook vooral anderen nog lezen! Succes!

 12. Mimi
  januari 12, 2016 / 19:40

  Misschien een stomme vraag, maar wordt het boek niet gecontroleerd op (spel)fouten door de uitgeverij?

 13. Ilse
  januari 12, 2016 / 20:24

  Spannend zeg van je boek en wat is je zusje goed bezig. En ik blijf jaloers op het feit hoe vaak je sushi eet.

 14. januari 13, 2016 / 19:51

  Ik vond die Q&A juist super leuk! Lekker spontaan.
  Ik las net weer een deel van je snapshot diary voor aan mijn vriend (aangezien ik moest lachen om het weinig tijd stuk en de koolmonoxide melder) en hij gaf de tip: niet de ramen open en meteen naar buiten gaan, want volgens hem is dat super giftig. Ik had er zelfs nog nooit van gehoord en heb ook geen idee of het waar is (edit: na Google geraadpleegd te hebben weet ik dat dit klopt). Maar godzijdank was het een random melding!
  Bij deze ongevraagd advies van iemand die de grappigste stukjes van je blog verplicht moet horen.