SNAPSHOT DIARY: 2/1

 photo RecentlyUpdated307.jpg


 photo Desktop95.jpg

Good morning ik sta op met het idee dat ik naar de kapper wil. Begin oktober ging er 20 centimeter af, eigenlijk wil ik er nog wel 10 centimeter af hebben. Helaas werkt de website van Rob Peetoom niet mee en kan ik geen afspraak voor dezelfde dag maken. Een afspraak maken voor een dag later doe ik niet, ik maak altijd een afspraak op de dag zelf. Dan kan ik me niet meer bedenken. Gemiste kans.

We beginnen de dag met een glas bietensap. Of nou ja, een paar slokken bietensap. Ik vertik het om bietensap in een glas te doen, want dan zit alles onder de rode troep. Ik drink dus uit de fles met een rietje. Lekker smerig ja, maar ja.. ik ben de enige die uit die fles drinkt.

 photo Desktop95.jpg

Bezig met mijn column voor metro.. de titel is op dit moment nog een werktitel.

Er wordt vandaag veel thee gedronken. En als ik zeg veel, dan bedoel ik meerdere liters. Ik hou van Kusmi BB Detox thee!

 photo Desktop95.jpg

Als je goed kijkt zie je bij het topje van mijn kerstboom aan beide kanten een losse naald zweven. Ik heb hier vandaag meermalen vol bewondering naar gekeken. Toen ik het tafereel van wat dichterbij bekeek, bleek het om een klein spinnenweb te gaan. Ik weet dat ik mijn kerstboom moet aftuigen, maar ik heb er echt geen zin in.

Ik ben fitgirl van de week op Manify! Ik schreef dinsdag al over de interviewvragen die ik moest beantwoorden en vandaag staat het interview online. Moet heel erg lachen om de uitspraak ‘Annemerel is dus de Gordon onder de fitgirls’.

 photo Desktop95.jpg

Jaaaa je kunt je weer inschrijven voor We Own The Night. Of nou ja, het heet dit jaar net iets anders.. ‘We Run Amsterdam’, maar het idee is hetzelfde, ’s avonds, in Amsterdam met alleen maar meiden. Ik doe NATUURLIJK mee, jij ook?

Wat zullen we eens met deze peer, banaan en appel doen?

 photo Desktop95.jpg

Laten we het mixen met wat water en vier handen spinazie en er een groen monster van maken (sidenote: mijn aanrecht staat inderdaad vol met apparaten… niet erg handig!).

 photo Desktop95.jpg

Yes, al mijn stukken voor Metro af!!! Deadline is op zondagavond dus ik ben dit keer voor het eerst ECHT op tijd. Vind ik best leuk.

Even wat boodschapjes doen bij de Hema, moet nieuwe notebooks en mappen hebben voor 2015. Binnen lijkt het super lekker weer, maar buiten blijkt het vrij hard te waaien. Windkracht zes is niet zo mijn ding.

 photo Desktop95.jpg

Ik ruik de hele tijd een brand-lucht. Ik zoek alles in mijn appartement af, snuffel overal aan, maar kan de bron niet vinden. Dan ben ik bij de Hema en ruik ik het nog steeds. Ik denk dat het in mijn neus zit en leg me er bij neer. Totdat ik thuis kom en door mijn haren ga met mijn handen. In mijn start tref ik kaarsvet aan en een verbrand stukje. OHHHH… ik dacht al, hoe kan mijn geurkaars ineens uit zijn, dat heb ik dus met mijn staart gedaan. Logisch.

To-Do-Lijstje maken, het is inmiddels al 14.00u, maar mijn boekje van 2014 was vol. Natuurlijk schrijf ik ook alles op dat ik al gedaan heb vandaag (zodat ik meteen lekker veel af kan strepen!).

 photo Desktop95.jpg

Tijd om alle optredens tijdens New Year’s Rockin’ Eve op Times Square te bekijken. I love you Taylor…

So little time so much to doooooooooo

 photo Desktop95.jpg

Fan van deze speltcrackers van ‘Smaakt’ (van de ‘gezonde’ afdeling van Albert Heijn).

Geurkaars ik hou van je.

 photo Desktop95.jpg

Ik probeer wat gezonder te eten (ik heb al drie weken geen Oreo’s op!!!!!) en maakte dit als snack/kleine lunch, rijstwafels met avocado (met een klein beetje citroensap) en zalm. Echt heel erg lekker.

Daarna nog een handje noten (omdat twee rijstwafels met avocado en zalm niet genoeg is als lunch).

 photo Desktop744.jpg

Om half zeven besluit ik avondeten te gaan maken, homemade erwtensoep.. Helaas duurt dat iets langer dan ik dacht…

Na anderhalf uur is mijn soep nog steeds geen soep en besluit ik eerst maar een kleine salade voor mezelf te maken met rucola, olijven en tomaat (het enige salade-waardige dat er nog in mijn koelkast ligt).

 photo Desktop745.jpg

 

Om kwart over negen (bijna drie uur later), is mijn soep eindelijk soep. Thank the lord, ik was op dat moment zo hongerig dat ik vergat een foto te maken en de kom is dus ook al half leeg als ik deze foto maak.

De rest van de avond heb ik gespendeerd met Netflix en Hart of Dixie. Ik ben vorig jaar halverwege seizoen drie gestrand en heb dus nogal wat in te halen. Dat heb ik gisteravond (en vanmorgen vanaf half zeven) gedaan. Inmiddels ben ik weer helemaal bij en kan ik niet wachten op 16 januari, als de tweede aflevering van het vierde seizoen wordt uitgezonden!

HAPPY WEEKEND Y’ALL!

Liefs,
Annemerel

Delen:

43 Reacties

 1. Olga
  januari 3, 2015 / 12:10

  Wat goed dat je gezond bent gaan eten! Ziet er allemaal heerlijk uit!

 2. Britt
  januari 3, 2015 / 12:23

  leuke snapshot diary!
  Via welke link kun je inschrijven voor we run Amsterdam ?

  • Katrien
   januari 3, 2015 / 14:13

   Ik vind ook nergens info over we run Amsterdam…
   Wel leuke diary, Annemerel!

   • mar
    januari 3, 2015 / 21:34

    Ik dus ook al niet :(

    • januari 3, 2015 / 22:20

     Ik kan inderdaad ook niks vinden van Nike We Own The Night! :(

 3. januari 3, 2015 / 12:23

  Oeehw je kaars uitmaken met je haar, dat is echt mijn grootste nachtmerrie! Of naja, misschien is dat mijn kat opeens aan de kaars wil ruiken ook wel een grote nachtmerrie ;)

 4. januari 3, 2015 / 12:24

  Ik heb serieus hardop gelachen om het stukje over de zwevende dennennaald en je verbrande haar. Haha! Naast je foto’s vind ik je stukjes tekst eronder altijd erg grappig :)

 5. Bee
  januari 3, 2015 / 12:30

  Je bent lekker gezond bezig, good job!
  Zou je mij kunnen vertellen waar ik mij kan aanmelden voor de 10K run? :) ik kan dat echt nergens vinden!

 6. januari 3, 2015 / 12:41

  Leuke dag :) Oeh, een geurkaars uitmaken met je haar? Lucky you dat je haar niet in de fik is gevlogen! :o En wauw, jij maakt echt vaak smoothies haha :)

 7. januari 3, 2015 / 12:44

  Jaaaa, die speltcrackers van Smaakt zijn lekker! Ik ben tegenwoordig verslaafd aan de pompoen kaas variant. Het is het waard, hè, die geurkaars! Ik zie het aan je hoofd. :-D

  • Annemerel
   Auteur
   januari 3, 2015 / 12:56

   Haha ja maar dit is die van 1,99 van Ikea ;-)

 8. Marjon
  januari 3, 2015 / 13:00

  Leuke snapshot diary weer!
  Ik ben ook wel benieuwd via welke link je je kunt inschrijven voor We Run Amsterdam. Heb het al gegoogled, maar kan het nergens vinden :)

 9. januari 3, 2015 / 13:00

  Hi Girl! Waar kan ik mij inschrijven voor die run in Amsterdam? Kan nergens die link vinden :(

 10. Ilse
  januari 3, 2015 / 13:04

  Leuke diary Annemerel en goed dat je zegt dat je je kan inschrijven! Ga ik zo zeker doen! :)

 11. januari 3, 2015 / 13:10

  Leuke diary! Ik heb mij en mijn zus ook gisteren ingeschreven voor we run Amsterdam! Ik heb er super veel zin in!

  • Carolina
   januari 4, 2015 / 22:16

   Waar kan je je inschrijven?
   Alvast bedankt!

 12. januari 3, 2015 / 13:29

  die brandlucht dat heb ik laatst ook gehad.. :O ! Ik voelde mij toen echt heel dom haha!

 13. januari 3, 2015 / 13:30

  Fijne diary! En huh, kun jij Hart of Dixie kijken op Netflix?

 14. Jacquelien
  januari 3, 2015 / 13:34

  Hi Annemerel,

  Super leuk om altijd van alles van jou te lezen. Even terugkomend op de Run Amsterdam van mei… weet jij toevallig of deze run ook echt vol zit of dat je tzt ook nog wel kunt opgeven? Ben pas een paar weken bezig en de 10 kilometer is dan nu ook nog wel een beetje enthousiast, maar voor mei sluit ik het niet uit. Alleen nog even een maatje vinden ;)

  Dankjewel! Liefs

 15. januari 3, 2015 / 13:36

  Lekker gezond bezig! Dat was ook mijn voornemen maar tot nu toe is het nogal mislukt met pizza en wafels.

 16. Tamara
  januari 3, 2015 / 13:57

  Superleuke Diary weer!
  Je bent goed bezig met je gezonde eten. Dat is bij mij al een beetje mislukt met een kaasrisotto. Ik ben trouwens verliefd op je waterkoker!

 17. januari 3, 2015 / 14:03

  Goed gezond bezig annemerel!

 18. Lara
  januari 3, 2015 / 14:13

  Wat goed dat je zo gezond bezig bent! Altijd als ik bij jou slechte dingen voorbij zie komen krijg ik daar ook zin in dus dit is ook beter voor mijn gezondheid haha!

 19. januari 3, 2015 / 14:19

  Ook een grote Taylor fan hier, vind haar stijl zo geweldig ook :-) Krijg trouwens zin in gezonde kost van al jou healthy food pics!

 20. januari 3, 2015 / 15:56

  Joe, lekker bezig zo met die deadlines die je nu niet nagelbijtend dichterbij hoeft te zien komen ;-). Overigens ben ik overgestapt naar kaarsjes van led-verlichting. Ziet er bijna echt uit als je ze in een hoog houdertje zet plus hoef ik mezelf ook niet voor mn kop te slaan omdat ik vergeten ben kaarsjes uit te blazen ;)

 21. januari 3, 2015 / 16:35

  Gelukkig nieuw jaar Annemerel! :D Ik ga ook weer lekker beginnen met gezond eten. Want die laatste paar weken van 2014 waren nou niet bepaald gezond en karma heeft me al te pakken, ik begin het nieuwe jaar ziek ;(.

  Fijne week!
  Liefs,
  Kirsten

 22. januari 3, 2015 / 16:41

  Ahhh waarom zijn al die leuke runs vanaf 10k. Ik loop 5k al op mijn tandvlees, maar die Nike runs lijken me zo gaaf! Ohja, Hart of Dixie op Netflix, dan heb je zeker de Amerikaanse content (kan toch tegen betaling ofzo?). Ik kijk Hart of Dixie nu iets minder legaal en ben halverwege seizoen 3. Zo leuk!

 23. Judith
  januari 3, 2015 / 17:24

  Hart of Dixie ! zo’n goed idee !!

 24. januari 3, 2015 / 17:37

  Hmm avocado met zalm lijkt me een heerlijke combinatie, dat ga ik ook eens proberen!

 25. januari 3, 2015 / 17:49

  Leuke diary! Ik wil heel graag dit jaar meedoen aan We Run Amsterdam! Ik kan alleen nergens de inschrijving vinden?

 26. januari 3, 2015 / 19:27

  Heerlijk motiverend al die gezonde dingen! You go!

 27. Sifra
  januari 3, 2015 / 19:32

  Je snapshot diary’s vind ik het leukste van al je posts. :):) Maaaaarrr, ik ben ook heel benieuwd waar ik me kan inschrijven. Lijkt me namelijk een mooi doel voor 2015!

 28. januari 3, 2015 / 19:44

  God wat ben je al belachelijk goed bezig, haha. Mijn goede voornemen was ook zoiets als ‘gezond eten’, maar daar komt weinig van terecht (lasagne als lunch.. dussss…). Keep up the good work girl!

 29. Sophie
  januari 3, 2015 / 21:13

  Ik wil ook heel graag weten waar je je in kan schrijven voor We Run Amsterdam..

 30. k
  januari 3, 2015 / 22:49

  Vind best dat je even mag reageren op de vraag waar wij ons in kunnen schrijven.

 31. januari 3, 2015 / 22:52

  Leuk om te zien weer :).
  Ik maak ook altijd to-do lijstjes en dan schrijf ik inderdaad ook alles op wat ik al gedaan heb :P lekker veel afstrepen ha ha. Dat motiveert!

  • Stephanie
   januari 4, 2015 / 00:38

   Super. Mercie voor de link!!!

  • januari 5, 2015 / 13:40

   Super Sophie! Thanks!!!

 32. januari 4, 2015 / 13:57

  Leuk interview! Hoop dat je mee mag doen aan de Berlin marathon! Ik weet nog een tentje met hele lekkere taart… ;)

 33. Jorinde
  januari 4, 2015 / 16:32

  Ugh.. Dat bietensap ziet er echt niet uit, maar het is ongetwijfeld goed voor .. Kun je het niet door een smoothie gooien of is het effect dan anders?

 34. Claudia
  januari 4, 2015 / 17:46

  Superleuke snapshot diary! Ik wil ook heel graag meedoen aan We Run Amsterdam! Alleen nog even een maatje vinden die dat ook heel graag wil (:

 35. januari 15, 2015 / 11:59

  Leuk artikel!