SHOPPING: Winter Running Gear

Photobucket

De laatste twee maanden koop ik vaker bij Nike dan bij ZARA. Hier word ik helaas niet voor gesponsord. Ik draag de laatste tijd dan ook vaker hardloopkleding dan kleding van de ZARA. Niet dat ik alleen nog maar aan het hardlopen ben, in tegendeel, maar het zit gewoon zo lekker en goed gecombineerd kun je er naar mijn mening ook prima mee over straat tijdens een dagje shoppen.

Hardlopen wordt leuker als je er leuk uitziet, althans, dat is mijn oppervlakkige mening. Nee een hardloopwedstrijd is geen modeshow, zeker bij een marathon staat comfort voorop, maar.. dat mag je toch wel combineren met iets leuks?! Was ik vorig jaar een “Stella McCartney voor Adidas-meisje”, de laatste collectie maakt me een stuk minder hebberig. Met Nike heb ik juist het omgekeerde, die worden met de dag leuker. En omdat ik voor de winter nog een aantal items nodig heb met reflecterende delen (geen overbodige luxe in het donker) ben ik maar weer eens gaan shoppen. Op papier dan, de creditcard is er nog niet aan te pas gekomen. Ik moet eerst nog even zien te kiezen.

Al deze items vond ik bij Zalando, waar ze een verrassend grote collectie Nike Hardloopkleding verkopen.

1. Hardlooptights met sneeuwvlokjes, deze heb ik al in het licht grijs, zit heerlijk en is super warm!
2. Haarbandjes zijn fijn! Heb ik stiekem ook al wel, voor de marathon gekocht. Met deze stevige herfstwinden is zo’n haarbandje absoluut niet overbodig, zorgt er voor dat mijn haar een beetje uit mijn gezicht blijft. Loop niet meer zonder.
3. Deze trui zag ik voor het eerst bij Lindsey en ooh hij voelt zo zacht en ik heb er echt al meerdere keren mee in mijn handen gestaan. Maar… Dit is meer een item dat ik normaal zou dragen, niet tijdens het hardlopen.  Ik loop liever in een hardloopjasje.
4. De top zou ik nu onder een jasje dragen. Maar voor de zomer is ‘ie helemaal ideaal.
5. Onder de top zou ik deze fantastische sport BH dragen. Ik ben pas sinds een maand van de sport BH’s maar snap nu al niet meer hoe ik ooit zonder zo’n ding heb kunnen rennen.
6. De Nike LunarGlides hielpen mij de marathon door. Deze zwarte LunarGlides hebben een Shield dat ervoor zorgt dat mijn voeten niet kletsnat worden als ik per ongeluk in een plas stamp.
7. Als je echt wilt opvallen draag je dit hesje.
8. Dit.vestje.moet.ik.hebben.
9. Deze tights zijn zo mooi en en en en en, hebben?!
10. Met dit jasje kun je iedere herfst & winteromstandigheid aan.

Wat is jouw favoriet?!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

40 Reacties

 1. november 8, 2012 / 17:05

  Mee eens dat hardlopen leuker wordt als je er leuker uitziet! Dat vind ik ook niet oppervlakkig. Heb het persoonlijk niet zo op mensen die in hun joggingsbroek gaan shoppen (zag ze van het weekend bij IKEA, ziet er toch een beetje ongewassen uit ofzo?). Ik wil sowieso topje 4 hebben!

 2. november 8, 2012 / 17:07

  Ik houd ook echt van sportkleding! Nummer 1 vind ik wel heel gaaf

 3. november 8, 2012 / 17:07

  Nummer 1, wauw! Door jou krijg ik echt de motivatie om altijd te gaan hardlopen, haha. Ik baal er alleen een beetje van dat ik het (nog) niet mag. Maar als ik ooit écht diehard ga hardlopen wil ik er ook fashionable uit zien. Nike heeft veel leuke dingen, hoop dat Chanel of Givenchy of zo ook eens met wat tofs komen. :p

 4. november 8, 2012 / 17:09

  Leuke spulletjes Annemerel!
  Wil die hardlooptights ook!! Ze zijn echt super mooi en hoor er al veel positieve verhalen over..
  Die haarbandjes vind ik ook erg leuk! Bij jou staan ze in ieder geval super!

  X Charlot

 5. november 8, 2012 / 17:15

  Wauw, die hardlooptights en die sport bh met print zijn ZO gaaf! Ik loop niet vaak meer hard, maar ga elke week een paar keer sporten (yoga, pilatus, etc) en dan zijn zulke spulletjes ook zeer fijn :)

 6. november 8, 2012 / 17:19

  Blijven de haarbandjes een beetje zitten? Want ik had nu hele goedkope bij de Primark gekocht, maar die glijden zo uit m’n haar :( Moet ik alsnog schuifspeldjes erbij doen!

  • Annemerel
   Auteur
   november 8, 2012 / 18:11

   De hele marathon zat ‘ie keurig op z’n plek!

 7. Rana
  november 8, 2012 / 17:42

  Ik vind 1 en 3 echt leuk!

 8. november 8, 2012 / 17:49

  Wauw fan van nummer 1 en ik moet toevallig nog een nieuwe! MAar jammer genoeg doet de link het niet en kan ik hem niet vinden :O heb je misschien ook de naam of het nummer?:)

  • Annemerel
   Auteur
   november 8, 2012 / 18:05

   Ah boeh ik schreef dit artikel aan het begin van deze week en ik denk dat ‘ie ondertussen is uitverkocht! Sorry!

   • november 8, 2012 / 18:07

    Ohh balen! Ik zal nike zelf wel even mailen! Alles is te vinden (A)

 9. november 8, 2012 / 18:31

  Als je zoveel loopt als jij, is het logisch dat je er dan ook leuk wilt uitziet. Ik vind trui nummer 3 heel leuk en het laatste jasje!

 10. CT
  november 8, 2012 / 18:34

  Oh nee, daar gaat mijn salaris!! (dat ik eigenlijk pas maandag krijg haha)

 11. november 8, 2012 / 18:39

  Die eerste broek is echt gaaf!

 12. november 8, 2012 / 19:17

  Ik zit al een tijdje te twijfelen over die sport bh! En heb eigenlijk nog een shirt met lange mouwen nodig :) Nike heeft inderdaad een hele toffe collectie.

 13. Sterre
  november 8, 2012 / 19:33

  Dit artikel komt als geroepen!! Ik was op het internet naar wat hardloop kleding aan het zoeken omdat ik wat serieuzer begin te lopen, en ik dacht laat ik ook even bij Annemerel kijken wat zij ook al weer aanraad en heeft. Staat dit artikel bovenaan! :D

 14. november 8, 2012 / 19:35

  Dat zijn nou eens leuke hardloopkleren! Dat zou het hardlopen voor mij een stuk leuker maken;)

 15. november 8, 2012 / 19:51

  Oeh die van Nike met sneeuwvlokjes ziet er goed uit. De hardloopbroek die ik nu heb is gewoon grijs alleen iets te koud ……

 16. november 8, 2012 / 19:54

  De hardlooplegging heb ik en die zit inderdaad echt fantastisch! De trui heb ik ook gezien, maar vond ik inderdaad ook meer een trui voor overdag. Daarnaast ook wat aan de dure kant…xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com

 17. Ilse
  november 8, 2012 / 20:37

  Wauw, die sportbh is erg leuk. :) Ik heb mezelf alleen eventjes verboden om nieuwe kleding te kopen.

 18. november 8, 2012 / 20:37

  number 1 staat in my wihslist

 19. november 8, 2012 / 21:31

  Wow, love nummer 8! Die is echt chique :)

 20. november 8, 2012 / 21:43

  Eergisteren heb ik nog naar die blauwe runningtights zitten staren, en gisteren was hij uitverkocht. Balen!

 21. november 8, 2012 / 21:47

  ermahgerd hebben hebben hebben!!! bij nike hebben ze echt zoooveeel leuke dingen nu.. haha hilarisch dat je pas een maand een sportbh gebruikt!! deed het dan niet pijn tijdens het rennen?? de sportbh’s van shock absorber zijn mijn favoriet, ook al wenste ik dat ik een plat genoege buik had om te rennen in zo’n nike topje!!

 22. november 8, 2012 / 21:50

  Hardlopen is echt leuker als je leuke kleding hebt!

 23. Iris
  november 8, 2012 / 23:04

  1 en 4 vind ik echt leuk!

 24. Ellen
  november 8, 2012 / 23:28

  Grote tip voor jou dan; De Nike factory outlet store in Rosada, Roosendaal. Goede schoenen, en veel runningtights en goede bh’s. Niet zo veel jasjes helaas.Toen ik nog in Nederland woonde ging ik er frequent heen. Check ook de rosada site for pop-up stores van Protest of Levi’s (elke 4/5 maanden mega-sample sale van 5-15 euro (Ski-jacks voor 15 euro!)

 25. november 9, 2012 / 06:48

  De hardlooptights met sneeuwvlokjes, wie zei dat je niet stylish kan lopen! Oh en de trui ziet er ook geweldig comfy en warm uit, heerlijk als ze wat ruimer zitten!

 26. november 9, 2012 / 08:04

  die eerste legging is echt tof!

 27. Myrthe
  november 9, 2012 / 08:52

  I want it all!

 28. november 9, 2012 / 10:43

  Vind broek nummer 8 erg mooi.

 29. november 9, 2012 / 10:55

  Ik heb laatst ook weer eens hardloopkleding gekocht :). Altijd leuk om te doen, Ik heb een lekker opvallend roze vest gekocht, heerlijk :D

 30. november 9, 2012 / 11:29

  ik wil alles!!!! haha

 31. Demi
  november 9, 2012 / 14:18

  De link van nummer 1 doet het niet… Kom automatisch op de dames afdeling van zalando :(

 32. vivianne
  november 9, 2012 / 15:20

  Heee annemerel!

  Ik heb nu hardloopschoenen van asics maar ik wil ook nike hardloopschoenen kopen, via hun site kan je ze zelf ontwerpen. Maar ik wilde dus weten vallen ze naar maat? Ik ga ze denk ik sowieso nog even in de winkel passen, maar dacht ik vraag het aan de expert;) haha

 33. november 9, 2012 / 16:33

  Ik ben in het bezit van de blauwe hardloopboek!
  Hij zit echt zo lekker.
  Heb nu ook een trui via de USA site besteld omdat ze hem helaas niet in de Nederlandse shop hebben.
  Hopelijk is hij er snel!

 34. Laura Maradam
  november 9, 2012 / 20:33

  For hairbands that dont move an inch when running go to: bicbands.com :)

 35. november 13, 2012 / 16:52

  Haha, ik zie dat jij en ik dezelfde smaak hebben. Ik heb inmiddels nr 3, 10 en 5 aangeschaft :). De trui (nr 3) zit echt heerlijk, maar is voor mij inderdaad ook meer een alle-dag item. Het hypershield jasje (10) is echt ontZETtend warm, eigenlijk te warm voor nu. Het absorbeert wel heerlijk en zit ook heerlijk. De handbeschermers zijn ontzettend fijn. Volgens mij kun je hier nog met -10 mee lopen zeg maar. En de sportbh is geweldig. Ondersteunt als een malle en ziet er ook nog eens leuk uit.

  Misschien dat ik de rest van je lijstje ook maar koop :P

 36. Sheila
  november 19, 2012 / 21:59

  Ik vroeg me af of jij zo’n reflecterend bandje voor om je arm gebruikt? Blijft dat een beetje zitten? En weet je toevallig ook waar het te koop is? Heb er namelijk naar gezocht maar werd er niet veel wijzer van.