SHOPPING: Spring/Summer Running Gear

PhotobucketYogaSweat It Off!Gym BagTPink MilerComfy CrewPink TMarathon ShoesJacketFree’sWaterTights

Het is maart en dat betekent niet alleen dat ik weer (een beetje) geld uit mag geven aan (hardloop)kleding, het wordt warmer en we hebben meer kans op zon, wat dus betekent dat het ook TIJD is om nieuwe (hardloop)kleding aan te schaffen. Ik heb lekker rond geneusd bij de hardloopkleding van Zalando en kwam natuurlijk weer met een wishlist waar alleen maar Nike artikelen op stonden.

De roze sporttas en de “Pink Miler” zijn inmiddels al in mijn bezit, een nieuw paar LunarGlides en knalroze zweetbandjes zijn naar mij onderweg. En nu wil ik natuurlijk ook erg graag de zachtroze yoga set, want hoe mooi is die! En dat wit/zwarte jasje dan? En heb ik eigenlijk niet nog een paar nieuwe Nike Free’s nodig? Mijn vorige paar was speciaal voor de winter, misschien moet ik die maar voor volgend jaar winter bewaren en dan nu een vrolijk kleurtje aanschaffen? Ohhhh ik zou mezelf straatarm kunnen shoppen aan hardloopkleding.

Wat gaat er linea recta in jouw online winkelkar?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. maart 7, 2013 / 12:05

  Oooh die schoenen zijn super! Hele mooi dingetjes heb je uitgezocht.

 2. Jess
  maart 7, 2013 / 12:06

  Hahaha zo! Je bent wel weer lekker bezig he, ik dacht dat die februari maand nou juist niet bedoeld was om in maart ineens weer heel veel geld uit te geven ;) Maar goed, sportkleding gebruik je toch veel, en die nieuwe Nike wedges zijn ook wel errug mooi! Maar dat zwart/witte jasje heb je toch echt niet nodig, want je hebt al een super mooie van Stella!!

 3. maart 7, 2013 / 12:22

  Die yoga mat en die hardloopschoenen!
  Wat een lieve en zachte kleurtjes.
  Helemaal top voor de lente en zomer!

 4. maart 7, 2013 / 12:32

  Mooie hardloop items (:!

 5. maart 7, 2013 / 12:35

  Oooh, ik wil het Nike yogasetje… Die grijze sweater ziet er ook heeeerlijk uit!

 6. maart 7, 2013 / 12:39

  De yoga mat en gym bag zijn super cool! Ik wil ook zooo graag nieuwe sportkleding en accessoires aanschaffen, maar eerst even heel lang sparen…

 7. maart 7, 2013 / 12:43

  Oh ik wil die yoga set! En zou ook nog heel graag nieuwe hardloopschoenen willen, deze zien er super uit :) xoxo

 8. maart 7, 2013 / 12:44

  Het yoga setje, en ik wil nieuwe hardloopschoenen.

 9. maart 7, 2013 / 13:06

  Oh heerlijk die hardloopspullen! Ik heb me laten verleiden om 2 korte broekjes aan te schaffen :)

 10. maart 7, 2013 / 13:14

  Ik wil ook nieuwe hardloopspullen. Ik heb nu alleen maar winterspullen, kom maar door met die tanktops en korte broeken!

 11. maart 7, 2013 / 13:42

  Wat hebben ze tegenwoordig toch geweldig mooie hardloopkleding! Ik ben sinds kort ook begonnen met hardlopen en ik vind dat ik mezelf binnenkort wel mag verwennen met een nieuw setje!

 12. maart 7, 2013 / 15:01

  Die Nike free’s zijn prachtig’

 13. maart 7, 2013 / 17:30

  Heerlijk al die kleding, ik kan er ook geen genoeg van krijgen!!

 14. maart 7, 2013 / 18:03

  Dat matje is wel een van mijn favorieten!

 15. maart 9, 2013 / 15:51

  Ohh ik hou ook zo van hardloopkleding. Heb al weken een Zalando-bon van 100 euro, maar weet gewoon van gekkigheid niet wat ik ervan moet kopen.

  Leuk dat je weer nieuwe LunarGlides koopt, ik heb nu vier paar hardloop-Nikes maar die LunarGlides blijven echt mijn favoriet.