SHOPPING: It’s bikini season!

It’s bikini season. Afgelopen twee maanden kon ik mijn bikini’s vaker dragen dan andere jaren in mei en juni. Niet alleen omdat ik een heerlijke week in Mallorca spendeerde, maar vooral ook omdat het in Nederland on-Nederlands lekker weer was. Toevallig is het vandaag net iets minder zomers, maar dat mag de pret niet drukken want de vooruitzichten voor komende dagen zijn weer zonnig en warm. Soms moet er zo’n dag als vandaag tussen zitten om al die zon, blauwe luchten en warme temperaturen extra goed te kunnen waarderen. En met het oog op komende dagen vond ik het tijd om wat bikini shopping te doen.

Dat is namelijk best wel een beetje nodig. Mijn bikini’s van vorig jaar beginnen een beetje te groot te worden (trainen als een topatleet zorgt ook voor een afname in zitvlees en voorgevel) en mijn bikini’s van een paar jaar geleden (toen ik ook wat minder zitvlees en voorgevel had), daar is de rek een beetje uit, waardoor die dus ook te groot geworden zijn. Ik heb wat online speurwerk gedaan en best wat pareltjes gevonden.

Wat ik belangrijk vind aan een bikini?

– Hij moet niet te veel rare tan-lines achterlaten, ik word redelijk snel bruin dus een uurtje in de zon met een rare band over mijn buik zorgt al voor een gekke streep.

– De bikini moet goed blijven zitten, als ik een spelletje beach ball speel wil ik niet dat ik bij een ambitieuze poging de bal te ‘redden’ topless sta.

– Streepjes hebben bij mij eigenlijk altijd wel een streepje voor.

– De bikini moet niet TE duur zijn, want op het strand met al dat zoute zeewater en zand en in het zwembad met al dat vieze chloorwater, is je bikini van 100 euro niet heel veel waard.

– Hij moet een beetje flatteren. Geen hele strakke broekjes die voor zadeltassen zorgen dus. Een leuk kleurtje (of juist spierwit), een mooi stofje… verder heb ik weinig eisen.

Top €25,- / Broekje €25,- &Other Stories

Badpak €39,- &Other Stories

Top €19,- / Broekje €19,- &Other Stories

Top €49,- / Broekje €35,- Love Stories

Top €17,99 / Broekje €12,99 H&M

Top €14,99 / Broekje €9,99 H&M

Top €14,99 / Broekje €9,99 H&M

Badpak €59,- Calzedonia (deze heb ik!!!)

Top €20,- / Broekje €15,- Calzedonia

Wat vind jij de leukste die ik online gevonden heb? Heb jij specifieke eisen voor een bikini of badpak?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. xAmberc
  juli 10, 2018 / 12:18

  Hele leuke bikini’s! En ik ben nog steeds verliefd op je badpak. Bij mij moet een bikini echt een beugel hebben, anders ziet het er niet zo mooi uit… Met een badpak mag ik vooral niet gaan lijken op een klein kind. Dus een lage rug vind ik erg fijn en verder moet het mijn borsten wel een beetje flatteren

 2. juli 10, 2018 / 12:50

  Ik vind dat badpak van Calzedonia heel erg leuk, maar badpakken zijn niet zo ondersteunend met een grotere cupmaat vond ik.. Mijn bikini’s dit jaar komen van Oysho, ook niet te duur, leuke patroontjes en fijne stofjes.

 3. marjolein
  juli 10, 2018 / 16:38

  Ik vind die zwarte met de 3 witte strepen van de H&M echt fantastisch!

 4. Sas
  juli 10, 2018 / 16:40

  Oh ik ben ook op zoek naar een bikini/badpak. Maar wil het liefst wel een badpak met cups omdat ik anders iets te plat lijk (die badpakken lijken altijd alles plat te duwen ipv omhoog).
  Heeft die van calzedonia van jou wel cups? Want die ziet er wel heel mooi uit verder:) en vind die van de h&m ook best wel leuk.

  • Annemerel
   Auteur
   juli 10, 2018 / 17:31

   Jaaa die heeft cups! Is voor mij nu alleen niet handig, want ik vul ze niet meer!!!! dus nu staat ‘ie open, haha.

   • Sas
    juli 14, 2018 / 19:25

    Ik ben na je antwoord vandaag meteen maar naar de winkel gegaan (hier in België hebben ze ook fysiek winkels, yay) en heb de rode gekocht! Zo mooi ook in het echt.

    Normaal haat ik bikini’s kopen met heel mijn hart. Nu heb ik deze aangepast en was meteen verliefd. Thanks voor de “inspiratie” (wel heel letterlijk nu) dus!!

 5. Ingrid
  juli 10, 2018 / 20:14

  Ik heb er zelf twee met beugels van de Hunkemoller gekocht, dat staat mij wel het mooist. Ik vind het model van de H&M heel leuk. Ik zag laatst een meisje met die variant aan en dat stond echt mooi, ook met een wat grotere cupmaat. Een badpak heb ik denk ik al 20 jaar niet meer gedragen, maar het lijkt me wel fijn als je wat sportiever wilt gaan zwemmen.

 6. juli 10, 2018 / 20:37

  Mijn enige eis? Dat mijn twee vriendinnen er niet uitfloepen! En dat is de enige eis die ik mag stellen anders maak ik het mezelf veel te moeilijk omdat dit al een onmogelijke opgave is om te vinden.

 7. M.
  juli 10, 2018 / 22:02

  Die met sterretjes van Love Stories had ik besteld, maar had geen cups/pads… ik heb hem daarom toch maar teruggestuurd, ook al vond ik hem heel mooi!

 8. Marieke
  juli 11, 2018 / 09:24

  Ik zou voor 1 en 5 gaan, zonder twijfel!

 9. juli 11, 2018 / 12:22

  Ik vind die van Love Stories echt geweldig.