>SHOPPING / December wishes, what I bought

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Herinneren jullie mijn wishlist van vorige maand nog? De afgelopen weken heb ik stad, land en internet afgezocht om mijn wensen te vervullen voor een net iets lager bedrag. Of het echt gelukt is? Niet helemaal. Maar ik heb wel prachtige stukken voor een fijn prijsje weten te bemachtigen.

Het jasje en de pantalon zijn van Acne, toen ik vorige week in Amsterdam was en langs de winkel in de negenstraatjes liep zag ik dat ze maar liefst 60%(!) korting op de gehele wintercollectie hadden. Nou dat zijn dus de kortingen waar ik het wel voor doe.

Het paillettenrokje is van French Connection en heb ik besteld op ASOS. Eigenlijk was ‘ie bedoeld voor Oud & Nieuw, maar het rokje werd gisteren pas bezorgd, dus dat plan ging helaas niet door. Ander klein probleempje van het rokje.. hij is te klein. Medium is me gewoon te klein. Nu heb ik dus drie opties. Ik kan het rokje terug sturen, ik kan het rokje online proberen te verkopen of ik kan wachten totdat m’n billetjes vanzelf weer wat geslonken zijn (wat best volgende maand al kan zijn, want met al dat hardlopen en m’n suikervrije dieet gaat dat denk ik best wel snel?)

De legging/joggingsbroek is van T by Alexander Wang en dat is op dit moment mijn grootste liefde. Hij zit zo lekker. Niet alles verliep natuurlijk ook weer vlekkeloos. Zo bestelde ik de broek in Amerika en dat kostte me gewoon 32,25 aan invoerrechten en ik moest daardoor ook een week langer wachten, omdat ‘ie dus gewoon een week in Rotterdam bij de douane heeft gelegen. Heel erg jammer, maar helaas. Weet nu ook niet of ik nog zo snel iets uit Amerika bestel.

De zwarte top en de grijze sweater/jurk is van Ready To Fish by Ilja Visser. Na m’n splurge bij Acne liep ik langs de winkel op de Prinsengracht en ja hoor, ook daar dikke sale. Alles in de winkel ging weg met 50% korting. De grijze sweater/jurk draag ik het liefst op m’n leren legging en de zwarte top droeg ik met Oud & Nieuw in m’n tijgerprint rokje van de H&M.

Oh en last but not least, m’n hoesje voor m’n iPhone van Marc by Marc Jacobs. Besteld op Shopbop, samen met mijn T by Alexander Wang broek. Kostte me dus heel veel aan invoerrechten, maar het hoesje was meer dan 10 euro goedkoper dan op Net-A-Porter en op NAP betaal je ook nog eens meer dan dertig euro verzendkosten, dus uiteindelijk was ik zo toch goedkoper uit. Ik wilde eerst voor zwart gaan, maar toen dacht ik, blauw/groen is eigenlijk veel leuker en dan valt m’n telefoon tenminste lekker op en dat is belangrijk, want ik ben hem zo vaak ‘kwijt’ en als ik hem dan weer eens ‘kwijt’ ben, krijg ik een hartverzakking die me direct weer vijf jaar ouder maakt.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog with bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. chezzelia
  januari 6, 2011 / 12:29

  >Prachtige dingen zeg!
  Ik koop niks vanuit amerika omdat ik gewoon weet dat ik dan de sjaak ben met de invoerkosten!

  Maar heel mooie spullen!

 2. Suusje Q.
  januari 6, 2011 / 12:52

  >Erg mooie dingen! Wees er maar blij mee, je hebt er hard genoeg voor gewerkt!

 3. Rosanneke
  januari 6, 2011 / 12:52

  >Mooie dingen, vooral dat rokje! Maarja, niet voor ieders billen weggelegd: zelfs met suikervrij dieet zou het mij niet lukken :-)

 4. The nice Anna Wintour
  januari 6, 2011 / 13:29

  >Super mooie spullen en het is alleen al lekker om al die mooie merken in je kast te hebben!

 5. kimmie
  januari 6, 2011 / 13:58

  >Supper mooi kleding en leuk hoesje voor je mobiel. Fijne korting maar jammer van de invoerrechten. Had ik dat alles maar in m'n kast!

 6. Kim
  januari 6, 2011 / 14:20

  >Nice! Past precies bij je!

 7. Cherry Chanels
  januari 6, 2011 / 15:00

  >Hartstikke leuke dingen, vooral dat paillettenjurke en Alexander Wang broekje (L)

 8. Cherry Chanels
  januari 6, 2011 / 15:01

  >Ik bedoel natuurlijk: roKje

 9. Olga de Jong
  januari 6, 2011 / 16:19

  >Dus weer een rib uit je lijf.. straks hou je geen ribben meer over :P

 10. Enna
  januari 6, 2011 / 16:32

  >Ik vind vooral de achterkant van het rokje mooi haha en je RTF top is ook pachtig!

 11. Marloes
  januari 6, 2011 / 16:38

  >Rokje is mooi!
  Wel tricky om er op te gokken dat je er volgende maand in past. Zeg niet, dat het niet kan, maar als het niet,lukt met hardlopen en dieten is het toch een beetje een teleurstelling. Ik spreek uit ervaring

 12. Evelien
  januari 6, 2011 / 18:36

  >Je rokje is wel echt heeeel erg mooi! Ik zou hem terugsturen en een maat groter bestellen :)
  Zonde als jij straks nog een paar maanden niet blijkt te passen.

 13. Renske
  januari 6, 2011 / 19:04

  >Leuke aankoopjes! Moeilijke situatie met dat rokje, ik zou wachten tot volgende maand als je dan weer wat slanker bent en anders als nog verkopen?

  Btw is dat je kledingkast? What Happenend?

  Groetjes, Renske

 14. Eline
  januari 6, 2011 / 19:13

  >Dat rokje vind ik zo ontzettend gaaf!

 15. Vere
  januari 6, 2011 / 20:45

  >wauw echt super aankopen!

 16. Lisa
  januari 7, 2011 / 07:58

  >Hele leuke dingen! Vind je rokje erg mooi! En volgens mij zit die joggingbroek echt heel lekker!

 17. marikee
  januari 12, 2011 / 22:39

  >Zeg als je dat rokje nog kwijt moet, laat het dan even weten! ;)

  Mooie aankopen heb je gedaan! Ik vind dat je zo'n leuke kledingstijl hebt! :)