>JANUARY PROJECT / January 3, 4 & 5

>

Photobucket

Ook de derde en vierde dag van januari zijn dunzo, dag vijf telt nog slechts een kleine vijf uur. Tijd voor een update!

Maandag trok ik m’n stoute hardloopschoenen voor de derde opeenvolgende dag aan en liep ik maar liefst tien kilometer, in een keer, zonder ook maar een seconde te stoppen. Zelfs voor het stoplicht bleef ik dribbelen op m’n plaats. Dat was een momentje van grote trots! Om vier uur was het weer tijd voor m’n werk. Was wel weer fijn, om na een weekje vakantie weer op m’n plekje te zitten. Enige mindere van dit hele verhaal. Ik had om half vijf, horeca-etenstijd, helemaal nog niet zo veel honger, dus at maar een klein bordje pasta bologonese, nou dat heb ik geweten, om negen uur begon de honger en een klein uurtje later dacht ik dat ik van m’n stoeltje zou vallen. Meestal zou ik dan een sprintje richting de koks zijn gerend en om taartjes hebben gebedeld, maar ja.. suikervrijdieet! It’s a bitch, maar still going strong!

Gister stond ook weer in het teken van m’n werk. Vroeg begonnen met een cursus en uiteindelijk het klokje rond gehaald. Vrij weinig tijd voor sportieve uitspattingen dus, op de fietstocht van vijf minuten na heb ik alleen maar heel stil op m’n stoeltje gezeten. Ach, ook geen schande, toch? Spieren moeten ook uitrusten heb ik me laten wijsmaken. Begon de suiker gister toch wel goed te missen. Had een vieze smaak in m’n mond, normaal zou ik dan lekker aardbeienlimonade met ijsklontjes en verse limoen en munt genomen hebben, nu mocht ik dus geen limonade en moest ik het doen met glaasjes water en kopjes thee, want ook cappuccino is zonder die schep suiker toch ineens een stuk minder aantrekkelijk (en dat bevordert de smaak natuurlijk ook niet bepaald!)

Vandaag was een spannende dag, want ik had een ‘very exciting appointment’, ik ga er lekker niks over zeggen, want er valt ook niet zoveel te zeggen, maar kan je wel vertellen dat ik ’s morgens goed zenuwachtig was. Voor niks natuurlijk. Maar dat kon ik mezelf wel 300x vertellen, maar dat gevoel in m’n buik veranderde daar niks door. Ben de dag heerlijk begonnen met twee eitjes sunny-side-up, kopje thee, vruchtensapje, heerlijk! Vanmiddag heb ik geprobeerd m’n eigen mueslirepen te maken. Geprobeerd zeg ik inderdaad, want ze zijn grandioos mislukt. Ik had gecondenseerde melk nodig en dat kon ik bij ons in de supermarkt niet vinden. Dus ik dacht ik ga gewoon melk in laten dikken door het te koken. Nou, echt.. mislukter kon niet. Toen het in de oven ging begon vrijwel gelijk het hele huis te stinken en man, toen ik het eruit haalde lag er echt zo’n goor melklaagje bovenop. Iehl!

En nu.. ben ik bezig met een artikel voor het AD, over Outletstores! Ben nu nog in de ‘informatie-verzamel-fase’, maar de deadline is zaterdag al, dus er is wel enige haast geboden. Heb ik trouwens nog lezers die wel eens een outletstore bezoeken? Ik ben zeer benieuwd naar verhalen, dus zoja, mail me! annemerel@annemerel.com !

Liefs,

Delen:

98 Reacties

 1. Nathalie
  januari 5, 2011 / 18:50

  >Annemerel, jij bent echt goed bezig met die freelanceklussen! Succes met je opdracht :)

 2. kimmie
  januari 5, 2011 / 18:56

  >Toch een harde dat suikervrije dieet. Succes nog met je AD klus.

 3. chezzelia
  januari 5, 2011 / 19:05

  >Succes met je artikel!

  Goed bezig met je suikervrije dieet!

 4. Anonymous
  januari 5, 2011 / 19:05

  >Hee daar! Hier ook 1 van je vaste volgelingen :)
  Mag ik vragen hoe je aan die freelance opdrachtent bent gekomen? Heb je gewoon contact opgenomen met bedrijven, of is het via via gegaan?
  Ik zou namelijk ook graag wat ervaring op doen op journalistiek gebied, en zit momenteel echt te dubben hoe ik dat aan moet pakken..

  Succes :)

  Liz

 5. Annemerel
  januari 5, 2011 / 19:10

  >@ Liz, ik schrijf samen met een doorgewinterde freelance journaliste, dus het is niet echt MIJN stuk, snapje? En ik ken haar via m'n werk.

 6. Nathaly
  januari 5, 2011 / 19:12

  >STOP! In gecondenseerde melk zit suiker! Maar goed dat je het niet kon vinden dus :)

 7. Annemerel
  januari 5, 2011 / 19:15

  >@ Nathaly haha I know!!! Daarom dacht ik ook prima, gewone melk… maar dat werkte niet. Man, dat geen suiker ging een paar dagen goed, nu weet ik af en toe echt niet meer hoe ik makkelijk/lekker/gezond kan eten.

 8. Fon
  januari 5, 2011 / 19:17

  >Heb je net een mailtje gestuurd ;)

 9. Sanne
  januari 5, 2011 / 19:47

  >Respect dat je een suikervrij dieet probeert! Je drinkt dus wel gewoon vruchtensapjes? Zelf geperst of uit pak?
  Succes met je dieet!

 10. Annemerel
  januari 5, 2011 / 19:53

  >Ik drink wel vruchtensapjes, zonder toegevoegde suikers, dus alleen suikers uit het fruit zelf!

 11. Eline
  januari 5, 2011 / 20:20

  >Applaus dat je je dat geen suiker eten/drinken zo goed volhoudt :)

 12. Manon_
  januari 5, 2011 / 20:53

  >In de eerste zin alweer een spelfout. De maand januari schrijf je in het Nederlands gewoon met een kleine letter, niet met een hoofdletter. Beetje jammer WEDEROM.

  @ al die mensen die op mij gaan reageren: bespaar je de moeite. Het interesseert me helemaal niets wat jullie van me vinden of hoe jullie over me denken. Ik vind die domme reacties trouwens wel vermakelijk om te lezen.

 13. Annemerel
  januari 5, 2011 / 20:56

  >Bedankt Manon, dat was inderdaad een domme fout. Mijn excuses, ik heb het veranderd.

 14. Manon_
  januari 5, 2011 / 20:57

  >@ Annemerel: kan je zo slecht tegen negatieve reacties dat je gelijk mijn naam hebt geblokkeerd voor het plaatsen van reacties?!?! Haha, nou dan plakken we toch gewoon een _ achter mijn naam?! Triest hoor… Alleen positieve reacties zijn welkom zeker?!

 15. Annemerel
  januari 5, 2011 / 20:59

  >Huh? Sorry dat heb ik niet gedaan, ik wist niet eens dat ik dat met blogspot kon doen. Mag ik je e-mailadres, ik zou je graag een vraagje willen stellen?

 16. Manon_
  januari 5, 2011 / 21:08

  >@ Annemerel: maar natuurlijk mag jij mij een e-mail sturen. manon_1983@hotmail.com

 17. Phine
  januari 5, 2011 / 22:09

  >You've got mail… heb even een stukje over outlets op 'papier' gezet voor je!
  Succes met het onderzoek!!
  x

 18. Anonymous
  januari 5, 2011 / 22:41

  >@annemerel trek je niks aan van zulke mensen als @Manon_, die hebben niks beters te doen en zijn zelf niet interessant genoeg….

  @Manon_ staan er geen spelfouten in?? Get a life!

 19. Manon_
  januari 5, 2011 / 23:30

  >@ Annemerel: manon_1983@hotmail.nl

  Sorry, ik heb jaren hotmail.com gehad. Ik moet nog even wennen aan mijn nieuwe e-mailadres.

 20. Nathaly
  januari 6, 2011 / 07:31

  >Wat je zou kunnen doen is gewoon geen EXTRA suiker eten. Dus dat je wel gewoon eet wat je normaal eet qua tussendoortjes (bijvoorbeeld mueslirepen van de winkel ;)) maar geen suiker in je thee en koffie doet. En geen frisdrank o.i.d. drinkt. En als je extreem veel zin hebt in chocola ofzo, dan bak je gewoon een chocoladecake met een beetje sucanat of rietsuiker. Sowieso kristalsuiker verbannen, maar volgens mij doe je dat al? Anyways, zo doe ik het al jaren en dat bevalt prima!

 21. Nathaly
  januari 6, 2011 / 07:33

  >Overigens zijn vruchtensappen op basis van concentraat ook niet je van het. Beter zelf sapjes blenden!

 22. Suusje Q.
  januari 6, 2011 / 08:26

  >Goed bezig Annemerel! En ik heb je ook een mailtje gestuurd!

 23. Rianne
  januari 6, 2011 / 12:01

  >mijn god.. suikervrijdieet? Echt; ik zou een moord doen voor jouw kledingmaat! Ruilen? =D

 24. Annemerel
  januari 6, 2011 / 12:09

  >Het gaat niet om m'n kledingmaat, het gaat meer om m'n gezondheid. Ik ben al m'n hele leven overgevoelig voor suiker, maar heb daar de laatste 10 jaar maling aan gehad. Nu krijg ik toch weer steeds meer last van hoofdpijn en als ik begin, kan ik niet meer stoppen. Dus ik ga eens kijken of het misschien beter gaat als ik minder suiker eet. Suikervrij ben ik niet (want een dressing voor m'n salade waar suiker in zit eet ik wel gewoon) maar ik probeer zo min mogelijk producten te eten die voor een groot deel uit suiker bestaan.

 25. Sanne
  januari 6, 2011 / 14:22

  >Succes :) Ik moest een tijdje een suikervrij dieet volgen van de huisarts maar ik kreeg daar helemaal geen begeleiding bij. Ik ben dus echt ålles gaan bannen waar suiker in zat (dus ook fruit). Ik ging toen op vakantie en in het buitenland werd het nog lastiger. Ik belandde toen in het ziekenhuis voor iets anders maar daar bleek toen dat ik zwaar ondervoed was. Als ik nu foto's van mezelf terugzie van vorig jaar nadat ik van vakantie terug was, schrik ik echt. Ik heb hele holle wangen en ben (voor mijn doen) echt mager. Dus pas wel goed op jezelf :) Bij de natuurwinkel hebben ze overigens wel fijne vervangende producten die soms nog veel lekkerder zijn.

 26. annouska
  januari 10, 2011 / 09:22

  >Dat was me weer het weekje wel, toch doorsta je de suiker vrijheid wel. Het is net zoals roken volgens mij flink afkicken denk ik, maar als je er eenmaal gewend aan bent..

  Wel gaaf dat je voor het AD schrijft, althans dan wel samen met iemand maar toch.

 27. augustus 6, 2011 / 14:25

  Merely wanna remark that you have a very decent site, I like the design and style it really stands out.

 28. augustus 6, 2011 / 18:35

  I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again! “That which does not kill us makes us stronger.” by Friedrich Nietzsche.

 29. augustus 10, 2011 / 02:05

  You may have not intended to do so, but I think you have managed to express the state of mind that a lot of people are in. The sense of wanting to help, but not knowing how or where, is something a lot of us are going through.

 30. augustus 10, 2011 / 07:29

  I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

 31. augustus 10, 2011 / 14:38

  Generally I don’t read post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, very nice article.

 32. augustus 10, 2011 / 20:28

  Very interesting points you have remarked, thank you for posting.

 33. augustus 10, 2011 / 22:04

  1977 Broncos seem high at six. I’d put the ’76 Rams ahead of them, who are 11th. Denver also doesn’t seem on a par with the ’97 Packers either at six. I’d put Green Bay ahead of them too. Despite the high SRS, the Broncos I thought were exposed in Super Bowl X by Doomsday II.

 34. augustus 11, 2011 / 01:01

  Hi there, simply was alert to your blog via Bing, and located that it is really educative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate for those who proceed this in future. A lot of folks will likely be benefited out of your writing. Thnkx

 35. augustus 11, 2011 / 01:13

  I conceive this website holds some very good information for everyone :D. “The public will believe anything, so long as it is not founded on truth.” by Edith Sitwell.

 36. augustus 11, 2011 / 01:41

  Very interesting subject , regards for putting up. “To have a right to do a thing is not at all the same as to be right in doing it.” by G. K. Chesterton.

 37. augustus 11, 2011 / 01:44

  Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 38. augustus 11, 2011 / 02:03

  I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thanks, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your site?

 39. augustus 11, 2011 / 02:05

  Hi my friend! I wish to say that this article is awesome, nice written and include almost all vital infos. I’d like to look extra posts like this.

 40. augustus 11, 2011 / 02:10

  Some really great blog posts on this site, appreciate it for contribution.

 41. augustus 11, 2011 / 02:14

  I simply couldn’t go away your site prior to suggesting that I extremely loved the standard info an individual provide on your visitors? Is gonna be back often in order to investigate cross-check new posts.

 42. augustus 11, 2011 / 02:16

  Dead pent content material , thanks for entropy.

 43. augustus 11, 2011 / 02:21

  Hey, you used to write magnificent, but the last few posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 44. augustus 11, 2011 / 02:25

  A person necessarily help to make severely articles I’d state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the analysis you made to make this actual put up extraordinary. Excellent process!

 45. augustus 11, 2011 / 02:25

  I am not really fantastic with English but I line up this very leisurely to understand.

 46. augustus 11, 2011 / 02:31

  I like this web blog very much, Its a really nice office to read and receive info. “I am a great believer in luck. The harder I work the more of it I seem to have.” by Coleman Cox.

 47. augustus 11, 2011 / 02:36

  Keep up the great piece of work, I read few content on this website and I believe that your web blog is really interesting and has bands of good information.

 48. augustus 11, 2011 / 08:08

  I like this weblog very much, Its a very nice post to read and get information. “Some people are so afraid to die that they never begin to live.” by Henry Van Dyke.

 49. augustus 11, 2011 / 09:23

  Thankyou for helping out, superb information.

 50. augustus 11, 2011 / 16:18

  WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. ?There are certainly a variety of details like that to take into consideration. That may be a great level to bring up. I supply the ideas above as normal inspiration but clearly there are questions just like the one you deliver up where a very powerful factor will be working in sincere good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round issues like that, but I’m sure that your job is clearly identified as a fair game. Each boys and girls feel the impression of just a second pleasure, for the rest of their lives.

 51. augustus 12, 2011 / 02:12

  Grand poteau ! Merci pour prendre le temps d’écrire quelque chose qui est réellement en valeur la lecture. Trop souvent je trouve l’information inutile et pas quelque chose qui sont réellement appropriées. Merci pour votre dur labeur.

 52. augustus 12, 2011 / 07:36

  Someone necessarily assist to make significantly posts I might state. That is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular submit incredible. Great task!

 53. augustus 12, 2011 / 13:34

  Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 54. augustus 12, 2011 / 15:45

  WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. ?There are certainly quite a lot of particulars like that to take into consideration. That could be a nice level to deliver up. I provide the ideas above as normal inspiration however clearly there are questions just like the one you convey up the place a very powerful thing will likely be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around things like that, but I am certain that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the affect of only a moment pleasure, for the remainder of their lives.

 55. augustus 12, 2011 / 17:36

  I have learn a few just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you set to create this kind of wonderful informative site.

 56. augustus 12, 2011 / 21:10

  Someone necessarily assist to make severely articles I’d state. That is the first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to make this particular submit amazing. Wonderful activity!

 57. augustus 12, 2011 / 23:52

  You need to take part in a contest for one of the best blogs on the web. I’ll recommend this web site!

 58. augustus 13, 2011 / 00:11

  Thanks for sharing excellent information. Your site is so cool. I am impressed by the info that you?ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles.

 59. augustus 13, 2011 / 00:29

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 60. augustus 13, 2011 / 00:35

  I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 61. augustus 13, 2011 / 03:26

  Hello there, just was aware of your blog via Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful should you continue this in future. Many other people can be benefited out of your writing. Cheers!

 62. augustus 13, 2011 / 04:04

  A lot of online marketers are struggling to have their website seen in google. Many people believe it can be difficult if not lower right impossible to rank while in the top 10 results of serps such as Google.

 63. augustus 13, 2011 / 04:10

  Thank you for sharing superb information. Your website is so cool. I’m impressed by the info that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 64. augustus 13, 2011 / 04:50

  Very interesting details you have observed , regards for putting up. “The best time to do a thing is when it can be done.” by William Pickens.

 65. augustus 13, 2011 / 06:04

  Do you mind if I repost this info on one of my Web sites?

 66. augustus 13, 2011 / 08:56

  Keep up the great work , I read few posts on this site and I believe that your weblog is real interesting and contains lots of excellent information.

 67. augustus 13, 2011 / 09:36

  After examine a couple of of the blog posts in your website now, and I really like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website record and will probably be checking back soon. Pls take a look at my website online as well and let me know what you think.

 68. augustus 13, 2011 / 09:50

  bieber is so cool

 69. augustus 13, 2011 / 10:42

  This is an undoubtedly good site post. Not too many people would actually, the way you did. I am really impressed that there is so much value that have been uncovered and you’ve done your best, with so much class. If wanted to know more about green smoke, than by all means come in and check our stuff.

 70. augustus 13, 2011 / 10:57

  First of all, allow my family enjoy a person’s command during this matter. Even though this is certainly brand new , nevertheless soon after registering your site, this intellect has exploded extensively. Allow all of us to take hold of one’s rss to help keep in touch with at all probable messages Sincere understand but will pass it on to help admirers and my individual are living members

 71. augustus 13, 2011 / 11:44

  Youre so right. Im there with you. Your weblog is undoubtedly worth a read if anyone comes across it. Im lucky I did because now Ive obtained a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You certainly put it in perspective for me.

 72. augustus 13, 2011 / 12:56

  That is the appropriate weblog for anyone who desires to find out about this topic. You understand a lot its almost onerous to argue with you (not that I actually would need aHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, just great!

 73. augustus 13, 2011 / 13:35

  Your article continually contain many up-to-date details. Exactly where do you come up with this? Simply stating you are quite inspiring. Thanks again

 74. augustus 13, 2011 / 13:35

  you have a terrific weblog right here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

 75. augustus 13, 2011 / 13:36

  Breakdance seemed to fade away from the general audience media channels.

 76. augustus 13, 2011 / 14:13

  British Sovereign coins were earliest minted in 1489 by King Henry VII involving England.

 77. augustus 13, 2011 / 18:58

  I am so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 78. augustus 13, 2011 / 19:21

  Congratulations on having one of the most sophisticated blogs Ive come across in some time! Its just incredible how much you can take away from something simply because of how visually beautiful it is. Youve put together a great blog space –great graphics, videos, layout. This is definitely a must-see blog!

 79. augustus 13, 2011 / 20:14

  I like this web blog so much, saved to favorites.

 80. augustus 14, 2011 / 00:27

  As I site possessor I believe the content material here is rattling wonderful , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

 81. augustus 14, 2011 / 01:10

  i would give anything to meet justin

 82. augustus 14, 2011 / 05:16

  Dude, please tell me that youre heading to create much more. I notice you havent written another weblog for a while (Im just catching up myself). Your blog is just as well important to be missed. Youve got so much to say, these knowledge about this subject it would be a shame to see this blog disappear. The internet needs you, man!

 83. augustus 14, 2011 / 05:23

  You are so inspirational and you talk sense. That’s important. You’re intelligent and you have a lot of heart. I love your posts! Thank you!

 84. augustus 14, 2011 / 07:19

  Ive been meaning to read this and just never received a chance. Its an issue that Im quite interested in, I just started reading and Im glad I did. Youre a wonderful blogger, 1 of the very best that Ive seen. This blog unquestionably has some facts on subject that I just wasnt aware of. Thanks for bringing this things to light.

 85. augustus 14, 2011 / 07:42

  Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 86. augustus 14, 2011 / 07:51

  Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice methods and we are looking to exchange strategies with others, be sure to shoot me an email if interested.

 87. augustus 14, 2011 / 07:57

  I am very happy to read this. This is the type of info that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 88. augustus 14, 2011 / 08:26

  Im no pro, but I think you just made the best point. You clearly know what youre talking about, and I can really get behind that. Thanks for being so upfront and so sincere.

 89. augustus 14, 2011 / 10:23

  I went over this site and I believe you have a lot of excellent information, saved to bookmarks (:.

 90. augustus 14, 2011 / 14:18

  Nice post. I study something more difficult on totally different blogs everyday. It would at all times be stimulating to learn content material from different writers and practice a little bit one thing from their store. I favor to make use of some with the content material on my weblog whether you don’t mind. Natually I offer you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

 91. augustus 14, 2011 / 17:28

  Congratulations for posting such a useful blog. Your blog isn’t only informative but also extremely artistic too. There usually are extremely couple of individuals who can write not so easy articles that creatively. Keep up the good writing !!