SHOPPING: Budget Shoes

Photobucket
Vorige week liet ik jullie schoenen zijn die eigenlijk niet echt te betalen zijn, deze week ben ik liever voor jullie portemonnee, bankrekening en gemoedsrust en kan ik jullie vertellen dat ik prachtige schoenen heb weten te vinden die geen van allen duurder zijn dan 90 euro. Probleem echter met dit soort schoenen is.. doordat ze niet verschrikkelijk duur zijn denk ik altijd direct dat ik vijf paar kan kopen. Of ik dus straks voor één of twee paar dure schoenen ga, of voor een schoenenkast vol aan deze budgetschoenen, vraag het me niet. Mijn voeten hopen ondertussen dat ik ga voor het eerste, die zouden het wel op prijs stellen als ik ze iets gaf waar ze niet zoveel onder hoeven te lijden. Wat jullie?

(je vindt deze schoenen bij H&M, ZARA en Mango)

Delen:

8 Reacties

 1. september 26, 2011 / 12:24

  Die zwarte h&m laarsjes vanboven zijn echt zo mooi! Heb ze alleen nog niet gespot hier in België :)

 2. september 26, 2011 / 17:09

  Linksonder zit heerlijk. Die heb ik ;)

 3. Lindelotte
  september 26, 2011 / 17:34

  Waarvan zijn de zwarte suède pumps?

 4. september 26, 2011 / 18:23

  Goede schoenen, dat is inderdaad heel belangrijk. Maar ik denk niet dat je met schoenen van 400 euro opeens zoveel beter kwaliteit zal krijgen dan bij een paar botten van een 120 euro. Je betaalt dan gewoon meer het werk en het prachtige ontwerp (wat ook absoluut niet verkeerd is, ik geloof gewoon niet dat de kwaliteit 10x beter is!). Ik kocht onlangs schoenen van Frida, en ze zitten alvast niet béter dan m’n gewone Tamaris pumps… En als ik mocht kiezen uit dat prachtige aanbod? Dan ging ik voor de tweede bovenaan, en die bruine suède eronder ;)

 5. Sophie
  september 26, 2011 / 19:35

  Ik sluit me aan bih degene boven mij: designerschoenen zijn niet per definitie van een betere kwaliteit dan deze schoenen. Sterker nog: ik denk dat schoenen van een merk dat alleen mar schoenen maakt ook beter is qua oasvorm.

 6. september 26, 2011 / 19:38

  Ik heb nog nooit schoenen gehad duurder als 100 euro, maar heb nooit last van mijn voeten.
  Al kan ik dan ook zeggen dat ik elke dag, middelbare scholier, op minimaal 8 cm pumps loop en dat ik maar 1 paar schoenen zonder hak heb. Dus ach, wie ben ik om iets te zeggen over pijnlijke voeten, ben wel wat gewend en pijn. Dat is pas als je niet meer rechtop kan staan.

 7. september 26, 2011 / 21:14

  Je hebt erg leuke schoenen uitgekozen :)

 8. september 26, 2011 / 21:31

  Ik koop altijd liever goede schoenen, want anders loop ik er toch niet op. Mijn voeten zijn zeer kieskeurig en hebben een voorkeur voor Italiaans ;) Maar goede Italiaanse schoenen heb je wel voor tussen de 150 en 200, voor mij hoeft er geen merkje op :)