SHOPPING: A Day With Kate

Photobucket

Ken je dat? Dat je eigenlijk al tijden naar iets op zoek bent en in iedere winkel “die het zou kunnen verkopen” automatisch als eerste kijkt of ze dat toevallig verkopen. Maar iedere keer word je weer teleurgesteld..


Photobucket

Ik had dat dus met rood/wit gestreepte rietjes. Ooit zag ik die in een drankje op een Amerikaanse website en sindsdien zat het in mijn hoofd. Ik heb nog gegoogled. ‘Red & White striped straws’. Er kwamen genoeg webwinkels waar ik ze kon kopen, maar ja allemaal Amerikaans natuurlijk. En toen kwam ik afgelopen zondag op het geniale idee om in plaats van de zoekopdracht in het Engels in te tikken, de Nederlandse vertaling eens te proberen. Ik kan je vertellen… Als je op zoek bent naar een Nederlandse webshop loont het om je zoekopdracht in het Nederlands uit te voeren, hahaha.

Eigenlijk kwam ik direct al terecht in de webshop “A Day With Kate“. Nog geen minuut later lagen de rode rietjes in mijn virtuele winkelmandje en had ik er ook een pakje met roze rietjes en één met polkadots aan toegevoegd. Met gevaar voor eigen leven heb ik vervolgens nog gekeken naar wat er in de webshop van Bianca Kempenaar, de eigenaresse van “A Day With Kate” verkrijgbaar was..

En dat was veel en uiteenlopend. Van boeken van Taschen tot de fantastische “The Cambridge Satcher Company” tassen. En van halsbandjes voor je hond van BlueBlood (niet te verwarren met het Nederlandse jeansmerk Blue Blood) tot camera’s van Lomography.

Ik heb mezelf met moeite weten in te houden en kocht alleen een kladblokje in de Sale (de zebra zegt: ‘get it done’, hoe kun je dat weerstaan?) en een rolletje zacht roze/wit gestreept maskingtape.

Zondag aan het eind van de middag plaatste ik mijn bestelling, dinsdagmiddag werd het door de postbode bezorgd. Prachtig ingepakt, met een handgeschreven kaartje en alle items waren ook nog apart verpakt in mooi inpakpapier. Bestellen bij “A Day With Kate” is een klein (groot) feestje!

Kennen jullie nog meer van dit soort leuke “geheime” webshops? Of nou ja “geheim”, iets dat mijn oog misschien wel ontsprongen is..

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

31 Reacties

 1. augustus 1, 2012 / 12:31

  Oh, ze zijn echt perfect! Ik ga er snel eens rondkijken, want die rietjes zijn echt té leuk, ben dus benieuwd naar de rest.

 2. augustus 1, 2012 / 12:40

  Super leuke aankoopjes!

 3. augustus 1, 2012 / 12:41

  In Australie waren veel boekwinkels waar ze allerlei leuke stationary verkochtten, van leuke reislabels tot speciale boeken, ook boeken die je zelf kon invullen (een soort vriendenboekjes maar dan voor je vader, moeder, of boekjes over films die je gezien hebt, boeken die je hebt gelezen etc). Helaas lopen de australische webshops nog wat achter en verzenden die alleen binnen Australie.
  Ik ga iniedergeval eens een kijkje nemen op deze webshop! :)

 4. augustus 1, 2012 / 12:49

  Ik kende deze webshop al, hele leuke feestdingetjes verkopen ze daar!

 5. augustus 1, 2012 / 12:49

  Wauw wat een super leuke webshop! Bedankt voor het delen, ik ben ook echt al eeuwen op zoek naar dit soort rietjes! Geweldig :D

 6. augustus 1, 2012 / 12:50

  Ojee, dit is niet goed voor mijn saldo. Wat een ontzettend leuke webshop!

 7. augustus 1, 2012 / 12:53

  Echt heel leuke site. ( Kon het natuurlijk niet weerstaan om NIET even te kijken.) Maar aangezien ik “spaar” voor mijn laptop toch maar niks besteld. Leuke dingen heb je gekocht

 8. augustus 1, 2012 / 12:56

  Ik kende de webshop nog niet, maar oh wat is die leuk! :D

 9. augustus 1, 2012 / 13:32

  Ik vind je aankopen er erg leuk uitzien, maar wauw… Ik denk dat dat vooral komt door jouw manier van fotograferen. Erg mooi! (:

 10. augustus 1, 2012 / 13:36

  Leuke aankoopjes! De rietjes kun je ook bestellen bij http://www.uiteigenstreek.nl. Een super leuke webshop met streekproducten en culy cadeaus. Ook kun je daar je eigen thee samenstellen met bijv. je eigen naam ;)

 11. Hannah
  augustus 1, 2012 / 14:30

  Huh? Maar wat moet je nou… met papieren rietjes, haha!

  • augustus 1, 2012 / 17:46

   Het zijn toch geen papieren rietjes?

 12. augustus 1, 2012 / 15:04

  ik vind dat zo’n geweldige webshop! Heb er nog steeds niks gekocht, helaas!

 13. Sylvia
  augustus 1, 2012 / 16:05

  Geen nederlandse webshop, maar wel een hele leuke: http://www.notonthehighstreet.com. Ik heb er nog nooit iets besteld, maar kan er altijd heel veel inspiratie aan opdoen.

 14. augustus 1, 2012 / 16:05

  Zo schattig die rietjes, maakt je drankje echt een feestje!

 15. augustus 1, 2012 / 16:10

  Super leuk voor als je een etentje hebt! Of om je eigen eten/drinken leuker te maken, haha..

 16. augustus 1, 2012 / 18:04

  Zo leuk!

  Liefs, Mariette

 17. Charley
  augustus 1, 2012 / 19:51

  Op de webshop Sequoiatees.com kun je elke dag een uniek t-shirt kopen met een kunstwerk van een bekende kunstenaar erop en er zijn er dan maar een paar van per dag, elke dag een andere. Als je dit bestelt krijg je het ook heel mooi ingepakt, heel chique, opgestuurd met een handgeschreven briefje of soms zelfs kunstwerkje van de kunstenaar. Het is wel aan de prijs, maar je koopt niet een kledingstuk maar een kunstwerk! http://www.sequoiatees.com/
  Ik heb zelf een t-shirt en het is heel mooi en echt heel leuk om als cadeau te geven aan een kunstliefhebber

 18. augustus 1, 2012 / 20:19

  Leuk! Ik ga eens lekker rondsnuffelen in de webshop :)

 19. Ilse
  augustus 1, 2012 / 20:29

  Leuk zeg, ga zeker eens rondkijken. :)

 20. augustus 1, 2012 / 20:52

  Wat super schattig ik ga er zeker nog niet kijken :)

 21. augustus 1, 2012 / 20:55

  Superschattig! Ik kom heel vaak bij toffe (Etsy) shops terecht via Pinterest.

 22. augustus 1, 2012 / 21:03

  Ziet eruit als een leuke webshop! :D

 23. Jeske
  augustus 1, 2012 / 23:19

  Oh mooie webshop. Ga ik onthouden. Ze hebben ook leuke dingen voor themafeestjes enzo, zo te zien.

 24. Phine
  augustus 2, 2012 / 10:13

  Wat een leuk shop! Ik kende deze nog niet.. maar ben dol op alles wat met papier te maken heeft.. Ik bestel vaak wel dingen via etsy!

 25. augustus 3, 2012 / 12:14

  Ik heb wel eens eerder van die webshop gehoord, maar ik weet niet meer waar haha. Ik ga er eens op rondkijken want het klinkt super!

 26. augustus 3, 2012 / 23:49

  Die rietjes zijn echt geweldiiiiig

 27. augustus 6, 2012 / 10:30

  Die rietjes wil ik ook. Dat ik nooit rietjes gebruik, maakt niets uit! Ik heb het linkje nog niet durven aan te klikken, bang dat er teveel leuks is ;)

  Vriendinnetje van mij is nu met een geweldige webshop bezig. Kan niet wachten tot deze live gaat en ik er voor haar reclame voor kan maken :)

 28. augustus 8, 2012 / 08:46

  Heeel leuk dit en ik had beter niet op de site kunnen klikken, hihi super leuk!