RUNNING TO NYC: XXXIX (#RUNINSTYLE)

Photobucket

Eén van de (vele) voordelen van schrijven voor Girlscene, is het feit dat ik mijn liefde voor hardlopen met een NOG grotere doelgroep mag delen. Na wat “Start to runs” afgelopen winter, hebben we deze zomer een hele gave samenwerking met Nike.

Wellicht heb je de slogan van Nike wel voorbij zien komen “Game on, world”. Deze zomer gaat Nike met verschillende organisaties samenwerkingen aan om “missies” te creëren. Zo staan er in Amsterdam twintig checkpoints waar je met Social Media kunt inchecken en taggen met #Runmokum. Een andere missie is “Run This Town” wie loopt de meeste kilometers in zijn of haar stad?

Girlscene’s missie? Run in Style! Want waarom zou je van je hardlooprondje geen modeshow maken, toch? En iedereen kan meedoen! Download de Nike+ Applicatie (zowel voor de iPhone als Androidtoestellen gratis!) en tag jouw rondjes met #RUNINSTYLE. Maak daarnaast zoveel mogelijk foto’s van jouw hardloopoutfits (en tag die ook allemaal met #RUNINSTYLE) en wie weet behoor jij wel tot één van de twintig gelukkigen!

Want nu komt het allerleukste, op vrijdag 17 augustus organiseert Girlscene samen met Nike een supergave bootcamp in Het Vondelpark! De twintig meest enthousiaste “Run-in-stylers” worden hiervoor uitgenodigd.

Zelf ben ik er ook bij en ik heb er echt heel erg veel zin. En wie weet zie ik één van jullie ook nog, want iedereen kan meedoen met Girlscene’s & Nike’s actie (en ik heb zo’n vermoeden dat ik ook wel wat lezers van Girlscene heb).

Who’s going to #RUNINSTYLE with me, Nike & Girlscene?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. augustus 1, 2012 / 17:46

  Ik zou wel willen, maar ik mag niet sporten momenteel. Meh. :(

 2. augustus 1, 2012 / 17:48

  Super toffe actie!
  Ik ben helaas in het bezit van een Blackberry, dus geen nike+ voor mij..

 3. Ellen
  augustus 1, 2012 / 17:51

  Hee annemerel! Wat leuk de samenwerking! Ik ben zelf altijd groot fan van de nike running gear. As. zondag, 5 augustus is er een nike challenge bij rosada in roosendaal, wellicht leuk idee voor je. Ik ga voor de 10k, als laatste hardloopsessie voor m`n halve marathon van volgende week Participatie is gratis, http://www.nikerunningchallenge.com/gb/en_gb/signup. ik vond t zelf een aparte locatie, maar ik weet dat daar een nike factory store is, dus daarna weer eens flink discount shoppen. misschien zie ik je daar of een keer bij een ander event.

 4. Sanne
  augustus 1, 2012 / 17:53

  Oh leuk! Misschien toch mijn ooit aangemaakte twitter account maar eens gaan gebruiken!

 5. richelle
  augustus 1, 2012 / 19:24

  Wil je een keer een whats in my closet doen , maar dan met je hardloop kleding? x

 6. Judith
  augustus 1, 2012 / 19:48

  Superleuke actie! Ben net een paar dagen terug van vakantie, dus dit is een mooie motivatie om morgen gelijk weer lekker te gaan rennen :)

 7. augustus 1, 2012 / 20:08

  De GPS van mijn telefoon is op een of andere manier niet goed genoeg om mijn rondjes te tracken. Heel erg jammer!

 8. augustus 1, 2012 / 20:33

  Toffe actie! Ik ga meedoen. :)

 9. Ilse
  augustus 1, 2012 / 21:31

  Ik heb geen twitter en ook geen telefoon die dat kan!

 10. debra van der heide
  augustus 1, 2012 / 21:42

  Hey Annemerel. Hoe doe jij dat met je mobiel? want ik heb de nike+ app maar geen idee hoe ik mijn iphone mee moet slepen met rennen.
  xxx

  • augustus 1, 2012 / 22:24

   In je hand! Of zo´n band voor om je arm kopen :) Ik heb een kleine telefoon in die past bij sommige hardloopleggings nog net in mijn sleutelvakje.

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 2, 2012 / 09:21

   Zoals Nanda zegt, ik hou hem in mijn hand of doe hem om mijn arm, maar meestal hou ik hem gewoon in mijn hand omdat ik hem ondertussen graag wil kunnen bedienen..

 11. augustus 3, 2012 / 15:51

  Wat een leuk idee! Ik ga er ook aan mee doen. Let’s all #runinstyle !

 12. augustus 3, 2012 / 23:46

  Leuk zeg!

 13. Maureen
  augustus 6, 2012 / 21:29

  Je ziet er super fit uit, Annemerel!