SERFAUS: Travels

Photobucket

Daar zijn we weer. Serfaus nog niet bereikt, wel het overnachtingshotel dat al bijna net zo’n traditie is als “ons” appartement in Serfaus. De tussenstops die we vandaag maakten waren opmerkelijk. Een half uur op een zeer zonnig en WARM parkeerterrein en… De Mediamarkt. Juist. Mijn vader was zijn boxjes vergeten en kon echt niet een week zonder (!), mijn externe hardeschijf verkeerde in een bepaald soort coma waarin er niet geschreven kon worden, slechts gelezen. En dan ook nog eens op slechts enkele apparaten. En aangezien dat ding mijn leven vanaf 2003 bevat, begrijpen jullie vast het beangstigende gevoel dat ik daarvan krijg.

129(!!!!!!!) euro verder en een nieuwe hardeschijf van 1TB rijker, kon de reis naar het hotel worden voortgezet.

Onderweg onszelf natuurlijk ook op de hoogte gehouden van het nieuws rond Prins Friso. Moet zeggen dat het (slechte) nieuws me echt keihard raakte. Getsie. Vind het zo naar voor de koninklijke familie en andere naasten. Daarbij heb ik er ook weer een nieuwe wintersportangst bij. Ben ik niet alleen meer bang om mijn beide benen te breken, krijgen we dit er ook nog eens bij. Nu ga ik zelf nooit (vrijwillig) buiten de piste (ik wil met slecht zicht nog wel eens het spoor een beetje bijster zijn) en in Serfaus is het lawinegevaar een stuk minder aanwezig, maar TOCH. Het hoeft er maar één te zijn.

Maar ben niet van plan te veranderen in een angsthaasje, dus we proberen er maar gewoon niet te veel bij stil te staan. We kwamen rond 18.00u aan in het hotel, hebben heerlijk gegeten en ik kan nu al niet wachten op het ontbijt. Om je een idee te geven, dat gaat er ongeveer ZO aan toe. Niet slecht, toch?

Ga nu lekker het bad vol laten lopen met warm water en een lekker badschuimpje. Oh, en dit hebben jullie vast al lang door, maar deze blogs zijn allemaal ‘ingepland’. Komende week zal als het goed is iedere dag om 12.00u een vakantie update online komen, maar IK heb om 12.00u wel iets beters te doen dan achter mijn laptopje zitten. Zoals jullie vast wel begrijpen. Niet?

Tot morgen!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. februari 25, 2012 / 12:57

  Das wel een dure aankoop, maar wel nuttig!
  Veel plezier! Maar door jouw artikel krijg ik nu ook zin om lekker in bad te gaan!

  Liefs

 2. februari 25, 2012 / 13:10

  Veel plezier! :)

 3. februari 25, 2012 / 14:43

  Dat is niet gek hoor, geniet van je vakantie!

 4. februari 25, 2012 / 15:58

  Blogjes inplannen is onwijs handig :) Maar ik vind dat hele gedoe om Prins Friso zó hypocriet! Natuurlijk is het verschrikkelijk, maar als de gehele Nederlandse bevolking (en buitenlanders ook nog) zich om iedere zwaargewonde of zelfs dode zo druk zou maken dan stond waarschijnlijk het hele land permanent op pauze. Waarom niet stilstaan bij al die andere mensen maar wel bij een prins?

 5. Eline
  februari 25, 2012 / 17:36

  Geniet van je vakantie!

 6. februari 25, 2012 / 18:18

  Enjoy your trip!!! :)

 7. februari 25, 2012 / 20:21

  Geniet er lekker van! Vind het ook sneu voor de familie van Friso maar ik snap heel die ophef er om heen niet. Als hij het niet was geweest was diegene namelijk al lang dood geweest, ze hebben hem veel te lang gereanimeerd.

 8. Laura
  februari 26, 2012 / 09:46

  En… Smaakte dat gigantische ontbijt weer goed :)?

 9. februari 26, 2012 / 12:55

  veel plezier!