SERFAUS: From now on it will only get better

Photobucket

Vanaf nu wordt het alleen maar beter. Althans.. Als ik de weerberichten mag geloven. Zaterdag was het weer prima, gisteren was het een beetje eh… sneeuwerig. Schreef ik gisteren nog dat het regende dat het goot, toen ik naar buiten stapte maakte de regen plaats voor sneeuw. Nou ja, alles beter dan regen op wintersport natuurlijk.

Het was zo fijn om weer door een net ontwakend dorp te lopen voor de broodjes. Het was zo fijn om diezelfde broodjes weer te eten. Gekookt eitje erbij, appeltje met kaneel als ontbijt-toetje. Het skien ging niet zo lekker als zaterdag, maar het gevoel dat ik de hele kerstvakantie gemist had, dat was er nog steeds. We dronken warme chocolademelk met slagroom (dat mag deze week gewoon), we namen nog een paar afdalingen en toen was het alweer tijd voor goulashsoep met verse broodjes.

We maakten het niet te laat, want op een gegeven moment hadden mijn oren het wel gehad met de kou (ik droeg geen muts en eh.. een helm heb ik ook nog nooit gedragen). Bij de supermarkt haalden we alle ingrediënten voor pasta carbonara en heeft zich daar zojuist op gestort. Ondertussen heb ik net mijn yogavideo maar weer eens gedaan (nog niet bewogen vandaag…) een lekkere warme douche genomen en nu lekker met mijn voetjes onder het dekbed, warme MacBook op schoot. Heerlijk leven.

En morgen gaat de zon schijnen…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. februari 27, 2012 / 12:15

  Wat ben ik jaloers!!! Geniet er nog even van.

 2. februari 27, 2012 / 12:43

  Het ziet er prachtig uit! <3

 3. februari 27, 2012 / 12:56

  Klinkt heerlijk – ik ben vorig jaar pas voor het eerst ooit op wintersport geweest en krijg er weer helemaal zin in door je leuke blogjes!

 4. februari 27, 2012 / 13:12

  Je beschrijft het allemaal weer heerlijk jaloersmakend ;). En van die eerste foto ga ik kwijlen.
  Geniet er maar ff van! Hier is het grijs en saai.

 5. februari 27, 2012 / 14:40

  lijkt me heerlijk! geniet ervan!

 6. februari 27, 2012 / 16:21

  mijn oren zouden er zonder muts echt afvriezen….

 7. februari 27, 2012 / 16:37

  Ah voor het eerst in jaren een wintersport overslaan, je blogjes maken het er niet makkelijker op.

 8. februari 27, 2012 / 20:27

  Klinkt heeerlijk!

 9. februari 27, 2012 / 22:07

  Klinkt heerlijk! Ik had me pas ook ‘aangemeld’ voor de yoga video, maar helaas nooit ontvangen :( Is er hier nog iemand die ‘m naar me toe wil sturen?

 10. februari 28, 2012 / 00:06

  Klinkt geweldig. Enjoy!

 11. februari 28, 2012 / 00:58

  Hmm ik krijg ineens enorme trek in warme chocomelk met slagroom, appels met kaneel en warme broodjes! En oh wat vind ik het jammer dat ik dit jaar niet op wintersport ga! Geniet ervan, maar volgens mij doe je dat wel!