SERFAUS: And there we are YET again

Photobucket

Het ontbijt was precies zoals ik me had voorgesteld. Met scrambled eggs en zalm, en verboden maar daarom niet minder lekkere pancakes met frambozenjam als toetje.

Om 8.00u stapten we in de auto, twee uur later stapten we in Serfaus uit. Nog twee uur later stonden we bovenaan de piste. De zon werd af en toe tussen de wolken zichtbaar. En de temperatuur? Ver boven nul. Wat een verschil met de kerstvakantie. De zon en hoge temperaturen zorgden voor een papje op de piste, maar een kilometer hoger en op pistes waar de zon niet pal op had gestaan ging het lekkerder dan ooit tevoren. Na de kerstvakantie twijfelde ik serieus aan mijn skikunsten. Door alle nieuwe sneeuw die toen viel, moest ik voor ieder bochtje werken. Nu ging alles zoals vanzelf. Zo’n gevoel dat je vliegt zeg maar.

Toen we om half vijf beneden waren had ik het idee dat ik in die 4,5 uur meer pistes had genomen dan in die vijf dagen in de kerstvakantie.

’s Avonds aten we sla met een kippetje van het spit (en patat uit eigen frituurpan, maar die heb ik omgewisseld voor volkorencrackers met rozemarijn en zeezout, om het Feed your Face dieet niet helemaal te vergeten zeg maar, waarschijnlijk kan ik binnenkort niet meer zo stoer zijn, helaas). Daarna op de bank met papa The Hangover (had ‘ie nog nooit gezien, vond ik een schande) en echt, om 22.00u lag ik ontzettend saai in bed. Moet deze vakantie het internet delen met mijn broertje en aangezien hij de hele avond bezig was met en opdracht voor z’n studie en ik TOCH mijn blogje even wilde schrijven, moest mijn wekker dus gewoon weer om 6.00u.

Inmiddels is het bijna 7.00u en ga ik broodjes halen. Klein helaasje, het regent dat het giet Op 1400 meter. Sneeuw kan ik op wintersport mee leven, maar regen… volgens mij hebben we niet eens een paraplu bij ons.

Help me hopen dat het in ieder geval opklaart voordat we gaan skiën. Skiën in de regen is helemaal zo deprimerend.

Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

7 Reacties

 1. februari 26, 2012 / 12:22

  lijkt me te gek om te kunnen skieën! veel plezier nog!

 2. februari 26, 2012 / 13:54

  heel veel plezier!

 3. februari 26, 2012 / 14:13

  Leuk om te lezen, ik hoop dat je nog kan skiën vandaag!

 4. februari 26, 2012 / 14:39

  Ohhh klinkt echt zo fijn wintersporterig! Heel veel plezier nog!

 5. februari 26, 2012 / 15:24

  Zo’n vakantie klinkt echt heerlijk, ik moet helaas morgen gewoon weer naar school..

 6. februari 26, 2012 / 15:35

  Hopen dat het snel stopt met regenen dan en dat je gewoon lekker kan gaan skiën ;)

 7. Aukje
  februari 26, 2012 / 18:02

  Ik ben vlakbij, in Nauders! Was een hele mooie dag vandaag, beetje verse sneeuw! Heel veel plezier nog en wie weet kom ik je tegen als we een dagje naar Serfaus gaan!