RUNNING TO NYC: IV, I want it, I want it, I want it..

Photobucket

Er gaat serieus geen dag voorbij dat ik niet fantaseer over de marathon van New York. Na mijn blogje van afgelopen week, waarin ik fantaseerde over  lezers die mij allemaal een euro zouden doneren, ben ik nog meer na gaan denken. Want hey, volgens mij moet het inderdaad echt wel kunnen lukken, 5000 euro sponsorgeld bij elkaar krijgen. Niet alleen met lezers, maar misschien ook met bedrijven die het leuk vinden om een linkje in de balk rechts op mijn blog te krijgen. Staat niet alleen hartstikke goed (zo hé zij sponsoren Annemerel/Kika), maar door het linkje ook nog eens vette reclame. Ja hier moet ik maar een goed uitgedacht plannetje voor gaan bedenken, want dit kan gewoon heel erg leuk worden.

Of ik inmiddels de marathon al kan lopen?, haha, eh nee. Laten we het er op houden, dat ik, die continu roept dat weer en wind helemaal het hardlopen niet hoeft te belemmeren, dat ik dus, een hekel heb aan wind. Regen vind ik al verschrikkelijk, kou is rot, maar WIND. Zowel mee- als tegenwind, dramatisch. Met tegenwind lijkt het alsof mijn longen dubbelklappen, met meewind krijg ik continu mijn haar/vlecht in mijn gezicht. Zeg je, doe dan een knotje. Nee, heeft geen zin, want dat zakt na één windvlaag ook weer uit. Ja als het op wind aan komt ben ik eigenlijk maar een watje. Oh en dan heb ik het nog niet eens gehad over mijn iPodoortjes die altijd uit mijn oren blazen tijdens een rondje hardlopen.

Neemt niet weg dat ik wel gewoon gelopen heb deze week. Ook met stormachtige wind. Door de duinen. De 100 kilometer komt steeds dichterbij en ik moet heel veel moeite doen geen nieuw doel te stellen, 100 kilometer alleen in december te lopen. Ik denk dat als ik dat doel uitspreek, ik voor straf tot het einde van het jaar iedere dag regen en wind krijg voorgeschoteld en een blessure als toetje. En dat moeten we natuurlijk niet hebben, aangezien ik over  drieënhalve week heelhuids ergens bovenaan een witte piste hoop te staan..

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen heb ik ook een nieuwe gadget, het Nike+ TomTom horloge. Tot groot verdriet van mijn moeder, die net een sportarmband voor mijn iPhone voor Sinterklaas had gekocht en tot nog groter verdriet van mijn vriend, die na het lezen van mijn blog het fantastische idee had om het horloge als verrassingscadeautje onder de kerstboom te leggen. Eh oeps. Ga snel nog maar een sneaky tip geven. Het horloge werkt overigens fantastisch, maar ik vertel daar graag meer over als ik hem net iets vaker gebruikt heb!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. december 7, 2011 / 17:37

  I also want to run it! I just applied for the pre-application but it’s not even sure that I will be able to apply anyway… Are you running it by yourself or are you going through a company?
  Xxx

 2. Nathalie
  december 7, 2011 / 17:51

  Wat leuk om te lezen hoe je er zo voor gaat :) Keep us updated.
  In het magazine van ici paris xl (van België geloof ik wel) stond ook een artikeltje over die marathon in NY. Blijkbaar doet er elk jaar dus ook een team van ici paris mee… Ook gerelateerd aan een goed doel.
  Dus als je daar een job kan versieren :p

 3. N
  december 7, 2011 / 18:27

  Ik zou doneren! En van Zenner heb je speciale elastiekjes met een soort rubberachtig materiaal eromheen, voor het sporten.

 4. Iris
  december 7, 2011 / 18:33

  Dat horloge klinkt echt super, maar zo veel geld… Gaat je vast lukken hoor die marathon :) ik doneer hoor!

 5. december 7, 2011 / 18:40

  Jaaaaa doen doen! 5000 euro gaat lukken!

 6. december 7, 2011 / 19:06

  Als je het gaat proberen, gaat het je lukken! Daar heb ik vertrouwen in!
  Cadeautje voor ons voor onze gedoneerde centjes is dan natuurlijk dat we een uitgebreid verslag krijgen van je New York tripje, ook dat is natuurlijk wel wat waard, haha.

 7. december 7, 2011 / 20:23

  Het gaat zeker weten lukken met je nieuwe spullen!

 8. Suzanne
  december 7, 2011 / 23:45

  Dat van de ipod oortjes had ik ook altijd! Bij de apple store verkopen ze voor 12 euro hoesjes die je om je oordopjes kunt schuiven en dan vallen ze niet meer uit. Die kun je namelijk achter je oog schuiven waardoor je oortjes stevig blijven zitten. Is misschien een idee ;)

 9. december 8, 2011 / 08:11

  Voor die oortjes heb ik geen oplossing maar een knotje kan ook strak, desnoods met meerdere elastiekjes. :)

 10. december 8, 2011 / 09:10

  Helemaal niets mis met een doel hebben!

 11. december 9, 2011 / 00:16

  Je had toch ook compressiesokken gekocht laatst? Merk je daar nog eigenlijk iets van?

  Wat betreft geld inzamelen, je zou je kunnen inschrijven op zanox.nl ,daar vind je misschien nog wel een sponser!

 12. december 9, 2011 / 01:00

  Ik weet het, ik ben een zeurpiet en na 3 keer de Roparun om met 15 deelnemers zoveel mogelijk geld voor een goeddoel bij elkaar te sprokkelen, kom je uit op een magere 7000 euro.
  Ik praat nog niet eens over de zoveel andere goede run doelen van de afgelopen jaren, maar het is mager.
  Zelfs een runningblog als de mijne met samenwerking met Zalando praat je over niks als het ware, zo weinig.
  Maar goed, ik wil je feesttje niet verpesten en geef toe dat Newyork wel erg machtig, vet mooi is, dat wel ;-).
  Misschien gewoon sparen en in 2012 niet op vakantie gaan en het geld uitgeven aan Newyork.