RUN BABY RUN: #werunamsterdam playlist

 photo IMG_4448.png
Alweer een playlist? YES. Alweer één! En wat voor één, eentje voor morgenavond, #werunamsterdam. Niet alleen voor de race van Nike voor morgen natuurlijk, ook gewoon leuk tijdens andere wedstrijden en trainingen.

Ik heb gekozen voor een lekker opzwepend nummer om mee te beginnen (Krewella – Somewhere To Run), daarna een iets rustiger nummer, Ellie Goulding met Love Me Like You Do. Dat is nodig, want de eerste paar minuten van je wedstrijd is het allemaal spannend en moet je in je ritme komen, na een paar minuten moet je in dat ritme zijn en moet je weer even rustig worden. Niet meteen je kruid verschieten zeg maar, dus dan luister je naar Ellie. Vervolgens nog een rustig nummer, maar wel met iets meer beat van Ariana Grande (Love Me Harder) om vervolgens over te gaan op heerlijk EDM. Jess Glyne, David Guetta, Calvin Harris, Armin van Buuren en natuurlijk Coldplay en Aviici’s ‘A Sky Full of Stars’.

Ja, ik vind dit één van mijn betere afspeellijsten. Ik heb hem al een aantal keer uitgetest en hij loopt perfect. Voordat ik afspeellijsten deel, test ik ze zelf altijd uitvoerig, even kijken of het echt wel zo lekker bij elkaar past als ik aanvankelijk denk. Vaak moet ik dan uiteindelijk nog wel een nummer verwijderen of de volgorde van een lijst veranderen, maar deze had dat absoluut niet nodig. Al zeg ik het zelf.

De playlist duurt in totaal anderhalf uur dus ik denk dat de meeste mensen wel een tien kilometer kunnen rennen zonder twee keer hetzelfde nummer aan te hoeven horen.

Loop jij morgen #werunamsterdam, of misschien aanstaande zondag een afstand tijdens de Leiden Marathon? Zo ja, ga je naar mijn afspeellijst luisteren of heb je een eigen afspeellijst in elkaar gedraaid? En als je een eigen afspeellijst hebt, welke nummers staan daar dan op? Waar ga jij sneller van lopen?

Mocht je gaan lopen! Heel veel succes en plezier!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. mei 15, 2015 / 12:32

  Wat fijn! Ik zocht net een goede playlist waar ik mijn PR op kan verbeteren! #10km

 2. mei 15, 2015 / 12:38

  Goede tip om ook een rustig nummer toe te voegen.

  Ik moet mijn playlist (gewoon gekochte iTunes nummers) nog in elkaar kletsen.

  Ik begin morgen met Run the world van Queen B, dit is zeker ;-)

 3. mei 15, 2015 / 13:21

  Ik ren eigenlijk nooit met muziek, altijd zoveel gehannes met oordopjes die uit gaan dat ik er nooit aan begin (al vind ik het wel lekker naar muziek en niet naar mijn eigen gehijg te luisteren). Zin in morgen!

 4. mei 15, 2015 / 13:42

  Veel succes morgen!

 5. Marijke
  mei 15, 2015 / 16:50

  Leuke playlist! Ik loop morgen (helaas) zelf niet mee maar kan hem wel gebruiken bij mijn trainingen! Thanks!

 6. Sintha
  mei 15, 2015 / 19:57

  Ik loop morgen mee! En ik ga de lijst zeker volgen :)

 7. mei 15, 2015 / 20:32

  Ik loop morgen ook de #werunamsterdam en ik heb er super veel zin in! In mijn afspeellijst staan oa David Guetta – Hey Mama, Mark Ronson – Uptown Funk en Jordan Jae – Hopping Fences. Succes morgen! =)

 8. mei 16, 2015 / 00:30

  Mijn volgende wedstrijd is ergens in juni de ladiesrun van Groningen. Ik zal morgen tijdens mijn training je playlist eens testen. ;)

 9. mei 16, 2015 / 19:45

  Heerlijke playlist! Goede inspiratie om die van mezelf in elkaar te zetten : )