RUN BABY RUN: Shop inspiratie

Aangezien ik vanmorgen al mijn hardloop lief en leed met jullie gedeeld heb, nu wat extrinsieke hardloopmotivatie, in de vorm van (hardloop)kleding. Het voorjaar hangt in de lucht (ook al is het nog wat frisjes buiten) dus het kriebelt bij mij weer om nieuwe hardloopkleding uit te zoeken (dat wil ik eigenlijk altijd, maar nu is dit mijn excuus). Dit is mijn verlanglijstje.


Beide tops zijn van Stella McCartney voor Adidas. In de linkertop zit een sportbeha, wat ik voor de zomer echt heel handig vind. Voor de winter ook trouwens, als het erg koud is draag ik deze shirts graag onder mijn longsleeve (en dan stop ik ze ook lekker in mijn broek). De rechter top zou ik nu niet zo dragen (niet in de laatste plaats omdat ik dan waarschijnlijk onderkoeld raak), maar in Italië met heel mooi weer (en iets minder winterkilo’s aan mijn lijf) zie ik mezelf hier best in lopen. Maar deze top kan natuurlijk ook onder een andere top gedragen worden, een mooi doorzichtig wit shirt bijvoorbeeld.

Adidas Stella McCartney Run Racerback Tanktop

Adidas Stella McCartney Run Adizero Crop-Top

Ik ben altijd op zoek naar leuke hardlooppetjes. Ik heb geprobeerd hard te lopen met een zonnebril, maar dat gaat op een gegeven moment toch irriteren vind ik. Deze pet van Stella McCartney voor Adidas lijkt mij heel mooi.

Rechts zie je de nieuwe Nike React hardloopschoen die volgende week in de winkel ligt. Ik krijg als het goed is later deze week een paar om te testen (wel twee maten kleiner dan ik normaal draag, dus hopelijk kan ik er zonder al te veel nagels te verliezen een kort rondje op lopen), ben ontzettend benieuwd, er is een compleet nieuwe zool voor deze schoen gebruikt.

Adidas Stella McCartney Run Adizero Pet

Nike React

Links een hardloophoodie van Nike die ik maandagavond stiekem al besteld heb op Nike.com (ik kreeg een kortingscode in de mail omdat ik een X-aantal keer op zondag had hardgelopen, ik kon het niet laten om die code te gebruiken). Rechts de nieuwe Nike Power Running Tight, met zakje op het bovenbeen. Stiekem is die op dit moment ook al naar mij onderweg.

Nike Miler Hoodie

Nike Power Tight

Niet van de hardloopcollectie van Nike, maar de Sportswear afdeling. De trui links zou ik prima in kunnen wonen, ook al is dit een van de laatste dingen die ik op dit moment nodig heb. Wat ik misschien NOG minder nodig heb is de legging rechts, ook uit de Sportswear collectie. Maar hoe cool is dit model?! Hij is uit de Sportswear Archive collectie, een retro collectie die op oude items van Nike gebaseerd is.

Nike Sportswear Hoodie 

Nike Sportswear Archive Legging

Wederom in het kader van heb ik dit nodig?! Een hardloopscrunchie van Lululemon… Misschien wel goed tegen het afbreken van mijn haar door normale elastiekjes. In dat zelfde kader ook een speciale hardlooponderbroek. Ik heb tot nu toe niet echt problemen gehad met het naadloze ondergoed van Calvin Klein dat ik nu tijdens het hardlopen draag, maar misschien is dit NOG wel beter?

Lululemon Scrunchie

Lululemon Namastay put II thong

De nieuwe Speed Up Tight van Lululemon staat op mijn verlanglijstje voor New York. De laatste keer dat ik een zwarte lange tight kocht bij Lululemon is alweer ruim tweeënhalf jaar geleden, dus ik denk dat ik wel weer bijna mag. Hulde voor die Lululemon leggings dus, want ik draag ze sowieso een keer per week en ze zijn nog steeds in perfecte staat. Ondanks het vele dragen en wassen.

Het shirt rechts, ook van Lululemon, wil ik in New York ook graag even passen. Vind het patroontje en het mesh detail heel leuk. Maar nodig hebben is een groot woord ;-)

Lululemon Speed up Tight

Lululemon Sculpt Tank II

Welke items zouden bovenaan jouw verlanglijstje staan?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. xAmberc
  februari 14, 2018 / 12:21

  Dit artikel is niet goed voor mij. Die broek van Nike met zakje wil ik sowieso proberen. Ik heb er eentje van lululemon met zakjes op de benen en ook die gaat al zeker 3 jaar mee, echt een aanrader.

 2. februari 14, 2018 / 14:29

  Die broek van Nike met zakje lijkt me ideaal! Maar ik heb vorige week in de Nike outlet nog een regenjasje gescoord (lang op moeten wachten.. maar nu van 120 voor 28 :)) dus nu mag ik geen geld meer uitgeven.

 3. Mariëtte
  februari 14, 2018 / 14:50

  Need to have of nice to have.. dat is inderdaad de struggle. Zou je misschien een keer wat meer kunnen vertellen over jou perfecte hardloop/sport ondergoed? Ik heb zelf nog niet de perfecte undies gevonden dat lekker blijft zitten tijdens mijn sportlessen en hardlooprondjes.

 4. februari 14, 2018 / 15:34

  Waarom krijg je de schoenen niet gewoon in je eigen maat om uit te proberen? Of stel ik nu een domme vraag.. :P

  Om hebberig van te worden verder. Als ik van de zomer weer kan beginnen met hardlopen (op het moment zwanger ;)) ga ik om mezelf te motiveren mezelf ook lekker verwennen met nieuwe kleding!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 14, 2018 / 18:37

   Omdat mijn maat helaas geen Sample Size is en recensie exemplaren zijn meestal in Sample Size.

 5. Marion
  februari 14, 2018 / 16:05

  Sowieso die tight van Lululemon natuurlijk. Die moet echt bovenaan mijn lijstje.nl voor mijn verjaardag in april. Ik vind lange of driekwart tights het lekkerst lopen, tenzij het echt 30 graden is. Kan iemand even een schip met geld mijn kant op sturen? Dan houd ik die hier wel tegen met het gat in mijn hand. Running gear, altijd ‘nodig’!

 6. Ilse
  februari 14, 2018 / 19:55

  Ik wil graag een nieuwe hardlooplegging met leuke kleurtjes en die ga ik volgende week (dan komt mijn loon) ook halen/bestellen. En verder zou ik een lang hardloopshirt ook nog wel willen.

 7. Bianca
  februari 15, 2018 / 10:21

  Ik zou ook graag die tight van Lululemon willen, maar die is vrij prijzig dus die van Nike is dan een goede tweede keuze :). En die heb ik ook ECHT nodig.. Ik loop nu in een broek van H&M van 6 jaar geleden ofzo, dus het mag wel.
  Verder zou ik ook graag goed (hardloop)ondergoed willen hebben, lijkt me veel fijner zitten ook.
  Ik vind ook dat je veel lekkerder loopt in leuke nieuwe kleding, en je gaat dan ook eerder is mijn ervaring :p

  • Annemerel
   Auteur
   februari 15, 2018 / 10:46

   Oooooh dan mag je zeker!!!

 8. Marieke
  februari 15, 2018 / 11:48

  Wensen altijd, maar de centjes zijn de tegenhanger. Maar vorige week een broek en windjack van karitraa gescoord in de sales dus ik kan weer vooruit. Ik kon het merk niet, maar ben erg content met de pasvorm.

 9. februari 20, 2018 / 08:31

  Power speed MET ZAKJE!!!! CHECK!!!!
  En Lululemon tights zijn gewoon ALTIJD een goed idee!