REPORT: We ignited the night

 photo puma-ignite04.jpg

Ik ben niet altijd even competitief, maar als ik ergens voor ga, dan doe ik er natuurlijk alles aan om te winnen. Dat begrijpt iedereen. Toen ik hoorde dat ik tijdens het PUMA event afgelopen maand moest strijden tegen Lindsey en Daisy begon het meteen te borrelen. Ik moest winnen, ik móest winnen. Maar moest ook erkennen dat het een lastige opgave zou worden, Lindsey had namelijk een groot voordeel… het evenement vond plaats in Rotterdam en haar gehele team bestond uit meiden uit Rotterdam. Laat de wedstrijd nu net een speurtocht door Rotterdam zijn….

Ik besloot dat ik het over een andere boeg moest gooien, mijn team moest enorm snel zijn. Maar goed, had ik een snel team, was ik zelf sloom omdat mijn blessure aan mijn knie twee dagen van te voren een comeback besloot te maken. Zelfs wandelend naar de Perry Sport winkel voelde ik mijn knie. En terwijl ik het er normaal uit loop door gewoon een stapje harder te lopen, mocht dat dit keer ook niet baten. Dit verhaal heeft dan ook geen Happy-Ending… of nou ja, uiteindelijk wel, want het was een hele leuke avond, maar mijn team kwam niet als eerste over de streep. We waren een goede tweede. Maar hé, het lag niet alleen aan mij… Daphna, de enige Rotterdammer uit mijn team, wist iets minder goed de weg dan ik gehoopt had (ze had me van te voren gewaarschuwd, ik had het kunnen weten….).

 photo puma-ignite04.jpg

Maar goed, het ging natuurlijk niet alleen om winnen. Het ging ook om de gezellige avond, en die hebben we zeker gehad. Rond zeven uur verzamelden we bij de Perry Sport winkel op de Lijnbaan in Rotterdam. Na een hapje en een drankje, kregen we uitleg over de nieuwe PUMA IGNITE schoen, wat maakt deze schoen nu zo bijzonder? Nou de flexibiliteit van de schoen bijvoorbeeld, en het gewicht (heel weinig!), maar ook de demping die de schoen ondanks die flexibiliteit en het gewicht nog heeft.

 photo puma-ignite04.jpg

Na de presentatie krijgt iedereen een mooi pakje van PUMA aan en is het tijd voor de wedstrijd. Lindsey, Daisy en ik krijgen alle drie een kaart met daarop een aanwijzing. De aanwijzing is een foto en een lengte en breedtegraad van de locatie. Omdat wij allemaal niet zo heel erg bekend zijn in Rotterdam, moeten we op internet opzoeken wat de locatie precies is aan de hand van die lengte en breedtegraden. De Kunsthal. Ok. Dat hadden we kunnen weten. Nadat we bij de Kunsthal onze volgende aanwijzing hebben gekregen rennen we naar de Euromast en vervolgens gaan we daar naar boven. Daar vergeet ik heel even de competitie en neem ik de tijd om een foto van Rotterdam te maken. Shit. Dat was niet zo slim… En later kom ik er achter dat we helemaal niet naar boven hadden gehoeven. Dit kost tijd.

 photo puma-ignite04.jpg

Vervolgens rennen we naar de Erasmusbrug, waar een foto en video van ons geschoten wordt. Het is níet eerlijk, want ons team is als laatste aan de beurt (terwijl de andere teams ook niet compleet waren, dit zit me nog steeds dwars). Maar hé, onze beelden zijn tenminste wel gebruikt in de video, dus het was in ieder geval niet voor niets (voelen jullie de strijd). Na de Erasmusbrug moeten we richting de Willemsbrug, hier gaat het fout, we lopen een rondje en lopen daardoor meer dan een kilometer om. Laat die kilometer nu ook nog eens een paar bruggen beslaan. OEPS. Ondertussen doet mijn knie écht pijn en wordt teammember Carlissa voor haar sokken gereden waardoor ze door haar enkel zwikt.

 photo puma-ignite04.jpg

Ach, we hebben het leuk geprobeerd, en Team Lindsey was gewoon de sterkste. Maar volgende keer gaan we naar Den Haag en dan neem ik revanche. Dat je het weet Linds, bereid je maar vast voor.

Bekijk hier onder de video die tijdens het evenement gemaakt is!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. april 9, 2015 / 12:06

  Vooral de foto’s en de beelden in het filmpje zijn heel erg tof!

 2. april 9, 2015 / 12:10

  Leuk geschreven! Wat een strijd, haha. Filmpje ziet er goed uit. :-)

 3. april 9, 2015 / 12:16

  Ik voel de frustratie over het foto momentje!

  Toch zijn de beelden erg tof geworden en hebben jullie geloof ik ook een erg leuke dag gehad!

 4. april 9, 2015 / 12:22

  Wat een gaaf filmpje!

 5. april 9, 2015 / 12:24

  Leuke foto’s, hoor :-) Alleen vind ik die broeken echt niet flatterend… maar goed, daar draait ’t niet om, ’t gaat ‘m om de sport :-)

  • Heleen
   april 9, 2015 / 15:38

   Vind ik ook inderdaad!

   • Heleen
    april 9, 2015 / 15:38

    de broeken dus ;)

 6. april 9, 2015 / 12:51

  Superleuk! Ik vind het filmpje ook heel tof!

 7. april 9, 2015 / 12:59

  Gaaf filmpje!! Heel cool en jij komt best vaak in beeld.

  Mooi verslag ook. Revanche in Den Haag ;-) good one!

 8. april 9, 2015 / 13:00

  Haha ja ik zou ook heel graag willen winnen, al was het een oneerlijke strijd. Toch nog goed dat jullie tweede zijn geworden :)

 9. april 9, 2015 / 13:03

  Wat een gaaf filmpje!

 10. april 9, 2015 / 13:32

  Oh wauw, hoe tof is dit filmpje! Echt heel gaaf!

 11. april 9, 2015 / 14:00

  Het klinkt echt als een super leuk evenement. Het lijkt me tof om ’s avonds door Rotterdam te rennen en zo de stad een beetje te ontdekken :D En tof filmpje is het geworden.

 12. Ilse
  april 9, 2015 / 18:12

  Wat een tof filmpje en evenement zeg! :)

 13. april 9, 2015 / 18:39

  Heel tof verslag! En die video is ook gaaf geworden!

 14. april 9, 2015 / 20:30

  Te gek filmpje zeg!

 15. april 9, 2015 / 20:44

  Ik wist super goed de weg! Ik ben een wandelende TOM TOM en zal nooit verdwalen in mijn eigen stad. …

  Oke…misschien niet helemaal waar. Maar he, wij zijn eigenlijk gewoon de winnaars en het was onwijs cool! X

 16. april 10, 2015 / 08:49

  Heel leuk filmpje!

 17. Esther
  april 10, 2015 / 22:24

  Leuk filmpje. En wat een gave schoenen!!! I want…

 18. april 25, 2015 / 10:44

  De beelden en de video zelf vind ik écht heel gaaf! Volgens mij ook een leuk evenement, ook al heb je niet gewonnen ;)