READ: The Fame Game

Photobucket

Wie heeft de LA Candy boeken gelezen van Miss Lauren Conrad? I DID! En hoewel je het niet moet lezen met het idee dat je jezelf gaat verrijken met hoogstaande literatuur was het toch verdomde lekker lezen. Jane, Scarlet, Madison & Gaby belandden in een reality programma dat wel heel veel weg heeft van The Hills. Maar nadat Jane & Scarlet “La Candy” verlieten, was het tijd voor een spin off en jullie raden het misschien al.. Die spin off draagt de titel “The Fame Game”.

Madison & Gaby zijn terug en worden vergezeld door de dochter van Hollywood Royalty Carmen en  youtube zangeresje Kate die een jaar geleden op de bonnefooi van Ohio naar LA verhuisde.

Aanvankelijk dacht ik dat het boek niets voor mij zou zijn. Ik had een hekel aan uberbitch Madison en die Gaby had m’n hart nou ook niet bepaald gestolen. Maar echt, Madison wordt ‘some what likable‘ en met Gaby valt te leven. Carmen en Kate zijn waardige opvolgers van Jane & Scarlet en de verhaallijn is misschien nog wel leuker en beter dan in LA Candy.

Ik las het boek in ieder geval op zaterdagochtend/middag in één keer uit. Ik zou graag willen dat ik het met een grijns dichtsloeg die dan nog zo’n vijf minuten blijft hangen, maar nee… Ik dacht alleen maar “DEEL 2 KOMT PAS IN NOVEMBER”. Dus als je jezelf kunt beheersen, wacht dan nog even met dit boek, want hierna (als je graag chicklits leest dan) wil je alleen maar heel snel een vervolg! Zoals ik op twitter al grapte, ik ga zelf maar een vervolg schrijven, want ik moet NU weten hoe het verder gaat!

De Engelse versie van The Fame Game bestel je HIER, volgende maand komt de Nederlandse vertaling uit!!!

Oh en nu we het toch over Lauren hebben, ik kwam een leuk interview en een mooie fotoshoot tegen online! Voor het mei nummer van de Amerikaanse Glamour.. Het interview lees je HIER en de foto’s? Die ZIE je hier ..

Photobucket

 

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. april 3, 2012 / 17:32

  Nog niet gelezen, maar zal dus ook nog eventjes wachten ;-)

 2. Manon
  april 3, 2012 / 17:33

  ik moet eerst derest van de la candy serie nog maar even lezen & daarna ga ik zeker aan deze beginnen! :D

 3. april 3, 2012 / 17:35

  Aaaaaah YES Omg dit wist ik helemaal niet! Ik heb L.A. Candy helemaal gelezen en dit wil ik zoiezo ook lezen! Maar wel in het Nederlands dus dan moet ik nog even wachten.. Echt super bedankt voor de tip!

 4. april 3, 2012 / 17:40

  Thanks voor de tip! Heb deze boeken nog nooit gelezen :)

 5. april 3, 2012 / 18:00

  L.A. Candy vond ik niet geweldig (het helpt niet dat ik over het algemeen niet van chicklits houd), dus ik denk dat ik deze laat liggen…

 6. april 3, 2012 / 18:11

  Ik heb ze nog niet gelezen, ben ik wel van plan!

  Liefs, Mariette

 7. april 3, 2012 / 18:20

  I love her! Ik wil heel graag de boeken nog lezen.

 8. april 3, 2012 / 20:23

  Het is dat ik nog een stuk of 10 boeken heb liggen, een dikke Elle en de Elle stijlbijbel, maar anders wist ik het wel!

 9. april 3, 2012 / 20:59

  ik probeer m al een tijdje te pakken te krijgen, maar in de bieb is ie altijd uitgeleend! zó irritant!

 10. april 3, 2012 / 21:45

  Heb de eerste boeken ook al gelezen. Ben benieuwd naar deze!!

 11. april 3, 2012 / 22:43

  Ik vond LA Candy echt super heb ze dan ook alle 3 met plezier gelezen en kan niet wachten op deze! Maar ik wil hem wel in het Nederlands want dat vind ik lekkerder weg lezen.

 12. april 4, 2012 / 11:47

  Ik heb ze nog niet gelezen, maar ben nu wel benieuwd! Is iets voor de vakantie :)

 13. april 4, 2012 / 15:54

  Ik heb al haar boeken, deze moet ik dus sowieso ook hebben!

  liefs Mireille

 14. april 4, 2012 / 16:41

  Lijkt ons persoonlijk niet zo’n leuk boek, omdat het niet heel veel diepgang heeft waarschijnlijk en dat achten wij toch best wel belangrijk, omdat we al niet veel tijd hebben om te lezen in ons drukke studentenleven. Maar vroeger lazen we dit soort boeken wel heel vaak, en toen vonden we het zeer vermakelijk!