PROJECT: November Recap – December Plans

1 november vertelde ik dat ik in 2011 nog 100 kilometer wilde hardlopen. Inmiddels ben ik met 76,5 kilometer op de teller er wel van overtuigd dat dat me gaat lukken! Yes! Ik ben trots op mezelf. Ook zei ik dat ik wilde back-uppen en het kantoor gezellig wilde maken. Mijn iMac en MacBook zijn helaas nog voller en onoverzichtelijker dan een maand geleden en er is nog geen foto gebackupt. Maar, in my defense, het is niet zo dat ik de afgelopen maand alleen maar op mijn kont heb gezeten, ik ben nu op het punt beland dat ik zelfs iemand zou willen aannemen om mijn spullen te back-uppen en ordenen. Ik weet gewoon niet waar ik de tijd vandaan zou moeten halen. Het kantoor is ook nog een groter drama dan vorige maand. Mijn ladekastje is ingestort omdat ik er teveel troep in heb gestopt, er staat ergens een printer midden in de kamer omdat ik nog geen plankje op heb kunnen hangen en de fotolijstjes zijn nog steeds leeg. Niet zo trots op mezelf, maar nogmaals, waar moet ik de tijd vandaan halen?

Gezond eten, tsja. Als je mijn eetpatroon vergelijkt met een maand geleden, dan is er verbetering te zien. De hoeveelheid zakken chips, repen chocola en bakken Ben & Jerry’s die ik naar binnen heb gewerkt zijn drastisch verminderd. Maar avondeten doe ik op woensdag en donderdag wel meestal bij Julia’s Pasta’s, omdat ik gewoon geen zin heb om om half negen thuis nog te gaan koken. De enige dingen die ik deze maand voor mezelf gemaakt heb zijn salade’s en gebakken eieren. Het is maar goed dat ik heel vaak voor mezelf heb LATEN koken, want daar kan een mens natuurlijk niet op leven.

En dan dat sparen. Aan het begin van de maand zette ik de helft van mijn salaris opzij, I’m happy to announce, ik heb er nog niet aangezeten. Maar ik heb dan ook nog geen enkel kerstcadeautje gekocht, de uitverkoop is nog niet begonnen, mijn auto heeft zijn APK keuring nog niet gehad en ik heb mijn bekeuring nog steeds niet betaald. Ja, wat dat betreft… December gaat een DURE maand worden.

Wat ik in december van plan te gaan doen? Nog meer hardlopen, verder gaan met mijn semi-gezonde eetpatroon, maar toch ook de pepernoten, het kerstmaal en de oliebollen niet overslaan. Ergens een gaatje vinden voor mijn back-up, foto’s af laten drukken voor mijn lijstjes op kantoor (hoeveel tijd kost dat nou) en ondertussen heel veel geld verdienen, zodat ik wat makkelijker kan sparen, haha. OK. Ik ga proberen nog minder uit te geven aan nutteloze dingen. Echt. Ik ga het doen.

Wat zijn jullie plannen voor de laatste maand van 2011?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. december 1, 2011 / 13:12

  Nouuu… aan het eind van december ga ik op vakantie! En over een weekje komt vriendlief terug dus daar ga ik ook weer even wat tijd mee spenderen

  Verder heb ik twee sollicitaties en ga ik nog wat leuke dingen voor m’n blog organiseren. Niet heel veel (sorry als ik je jaloers maak, haha), maar ik kijk er wel naar uit! :D

  • Annemerel
   Auteur
   december 1, 2011 / 13:30

   Haha natuurlijk ben ik niet jaloers! Het moment dat ik de drukte niet leuk meer vind kan ik er beter mee stoppen volgens mij.. ;-)

 2. december 1, 2011 / 13:29

  Pfoe, nou die komen meestal een paar dagen voor dat we op nieuwjaar gaan toasten. Maar geen saaie dingen als minderen met alcohol en stoppen met roken. Bedenk eens wat nieuws! :P

  • Annemerel
   Auteur
   december 1, 2011 / 13:31

   Hey ik vroeg niet om voornemens he ;-)! Wil weten wat jullie deze maand gaan doen !! Haha

 3. D.
  december 1, 2011 / 14:17

  Jeutje, wat verdien je wel niet als je de helft van je salaris kan sparen? (Gezond) jaloezie hier. ;)

  Ik wil meer gaan sporten. Ik eet vrij gezond, maar beweeg niet echt veel omdat ik drie (parttime)banen heb (dus druk) en die banen zijn allemaal achter de computer (veel zitten). Dikker word ik niet omdat ik gezond eet, maar strakker mag wel. Sporten dus!

  En lekker genieten van de laatste helft van december, als ik weer wat meer vrije tijd heb. Heerlijk :)

 4. december 1, 2011 / 14:19

  Je vergeet dat je ook van plan bent die bekeuring te betalen ;) Ik ga vooral heel, heel, HEEL hard leren voor mijn tentamens. Eentje in december, vier in januari, byebye kerstvakantie… Oh, en ik moet ook nog “even” een paper schrijven. Maar aan de andere (leukere) kant, ik kijk nu al uit naar de kerstdagen!

 5. L.
  december 1, 2011 / 15:03

  Ga jij nog Sinterklaas vieren?

 6. december 1, 2011 / 15:57

  Deze maand wil ik mijn theorie halen voor mijn rijbewijs!!!!! HET MOET

 7. laura
  december 1, 2011 / 16:21

  wow! dat zijn echt veel km! hoe lang doe je daarover? Zelf ben ik sinds april/mei aan het lopen met maanden van pauzes door verwondingen en vakantie maar ik loop echt nog maar iets van 7 km….en ik denk dat december voor iedereen wel een dure maand is met de feestdagen. Veel succes met je kantoor opruimen
  x

 8. Paulien Sleegers
  december 1, 2011 / 16:37

  Ik ga 26 december naar Costa Rica met mijn zus en ouders. Even lekker de hitte opzoeken en jungles bekijken. Oud en nieuw vier ik dus ergens in een strandtent denk ik, al ga ik de oliebollen wel missen;)

 9. december 1, 2011 / 18:01

  Waw girl you are my new running inspiration :) I will try to make it to 100km too (maybe its too much in 1 month but lets give it a try!)
  xxx