PLOG: 3/3

 photo Collages.jpg
Gisteren was een lange dag die begon om 4.00u en eindigde om 0.00u. Maar allemaal dankzij mijn eigen toedoen ;-).  See for yourself..

 photo Desktop2.jpg

Good morning! 4.00u ik heb het rode loper verslag van E! opgenomen en duik de bank op om te kijken. Het wordt op dat moment ook op TV uitgezonden, maar ik kies er toch voor de opname te bekijken, kan ik tenminste al die ellendige reclames van E! doorspoelen ;-).

Ok. Die espresso heb ik nodig. Ik heb de hele maand februari geen koffie gedronken, deze espresso doet vanmorgen dus prima zijn werk!

 photo Desktop2.jpg

Brad & Angie!!!

Ondertussen heb ik een rode loper verslag geschreven met alle jurken, ik vind dat zo leuk om te doen.

 photo Desktop2.jpg

Rode loper verslag op Facebook en… that’s a wrap!

Je vraagt je nu misschien af, waar is dat rode loper verslag gebleven. In de prullenbak. Al snel kreeg ik kriebels, voor dit soort foto’s moet eigenlijk heel veel geld betaald worden, dat heb ik niet gedaan. Ten eerste vind ik het niet eerlijk tegenover de mensen die er wel voor betaald hebben en ten tweede ben ik bang voor een boete (dat zou bij elkaar zomaar een miljoen kunnen gaan kosten!!!!!!). Dat risico wil ik niet lopen, dus besluit ik hem toch maar weg te gooien. Zonde van mijn werk, maar goed, ik vind het gelukkig leuk om te doen. Volgend jaar ga ik zelf maar met mijn camera aan de rode loper staan ;-) (dat is waarschijnlijk goedkoper dan het aankopen van de beelden, maar goed een perskaart voor de Oscar’s krijgen is natuurlijk een heel ander verhaal).

 photo Desktop2.jpg

Als ik om 6.15u mijn blog gepost heb sta ik snel op, spring ik onder de douche en eet ik mijn ontbijt terwijl ik door de kamer loop. Oeps, tijdnood!

Als ik eenmaal in de tram zit heb ik het bloedheet! Dus doe ik mijn leren jasje uit, evenals mijn winterjas. Waarom is het altijd zo warm in de tram?

 photo Desktop2.jpg

Mijn favoriete plekje in de trein… ik ga slapen. Denk ik.

Die re-usable beker van Starbucks doet trouwens nog steeds zijn werk. Scheelt toch weer drie euro ’s ochtends!

 photo Desktop2.jpg

JAAAA nog een nieuw Coldplay nummer en een aankondiging van het nieuwe album. Ik moest even wennen aan dit nieuwe nummer, maar inmiddels staat het zo als gewoonlijk op repeat.

 photo Desktop17.jpg

Zondag was het zulk lekker weer, vandaag is het weer grauw en nat. Bleh.

Als ik op kantoor aan kom check ik altijd eerst eventjes het vooruitzicht, wat moet ik vandaag allemaal doen. In mijn hoofd maak ik dan een planning hoe laat ik alles af wil hebben (wil ik om 17.30u klaar zijn).

 photo Desktop2.jpg

12.30u, Raquel haalt me op van kantoor en we lunchen bij Bagels & Beans. Normaal bestel ik altijd thee, maar ik heb die koffie nu even nodig. Met Raquel werk ik samen voor Metro Mode en daarnaast is ze ook een vriendinnetje van mij geworden.

 photo Desktop2.jpg

Ik kies zoals altijd voor de zalmbagel. Ze hebben een nieuwe kaart bij Bagels & Beans en je kunt nu ook volkorenspeltbagels kiezen! Fijn! De broodjes zijn wel wat duurder geworden helaas.

Op één zo’n bagel ga ik de rest van de middag niet kunnen leven. Ik haal speltkoekjes bij de bakker en een speltmuffin. En ik me maar afvragen waar mijn geld blijft ;-). Ik heb ’s ochtends trouwens al een stuk bananencake en een havermoutkoek op (zelf gemaakt), maar ik heb gewoon de hele dag honger.

 photo Desktop2.jpg

Half zes, ik ben klaar en loop naar het station!

1. Wat is het nog licht!

2. De zon schijnt, yeah! Lente!

Op de foto rechts zien jullie het universiteitsgebouw waar ik drie jaar van mijn leven college volgde.

 photo Desktop2.jpg

Mooi Amsterdam!
 photo Desktop2.jpg

Ik ben er dit weekend achter gekomen dat mijn zwager (de man van de zus van mijn vriend – you get it?) mijn achterneef is. We komen niet bij elkaar uit de buurt, maar hebben allebei dezelfde achternaam in de familie. Het was de meisjesnaam van mijn oma en zijn opa en oma van zijn moeders kant droegen ook die naam. Blijkt, zijn opa was de broer van mijn oma. Kleine wereld! Hij stuurt me een aantal foto’s door. Op de foto links is mijn oma het meisje dat naast de oudere jongen staat en op de foto rechts staan mijn overgroot opa en oma naast elkaar.

 photo Desktop2.jpg

Terug in Den Haag. Spotten jullie de maan? Hij is zo dun!

De hele hemel staat vol sterren (helaas zie je er maar één op mijn foto). Altijd als ik een hemel vol met sterren zie zing ik in mijn hoofd (of hardop) “Look at the stars, look how they shine for you, and everything you do, yeah they are all yellow”. (De opening van Coldplay’s ‘Yellow’ dus).

 photo Desktop2.jpg

Als ik thuis kom heeft mijn vriend door het hele huis kaarsjes aangestoken.

En vind ik een heerlijke mozzarella bar op tafel. Ja, we eten ook wel eens iets anders, maar we hadden er allebei zo’n trek in!

 photo Desktop2.jpg

We sluiten de dag af met een glas rode wijn en Catching Fire. Oh Liam….

 photo Desktop2.jpg

Het is half twaalf als ik eindelijk mijn bed in duik, maar ik ben zo als gewoonlijk weer veel te lang met mijn iPhone in de weer. Ik zie op Instagram dat iemand MIJN taartje heeft gegeten bij Ladurée… Oh I WANT THAT, NOW!

En ik stuit ook op deze hilarische meme van Leo in The Wolf of Wall Street. Poor Leo, vier keer genomineerd voor dezelfde award, nog steeds geen beeldje op de schoorsteenmantel. Gelukkig does THE WOLF not care ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

52 Reacties

 1. Lotte
  maart 4, 2014 / 12:07

  Heel leuk weer!

 2. maart 4, 2014 / 12:13

  Heel herkenbaar dat je in bed ligt en wilt gaan slapen en binnen no time een uur op je telefoon bezig bent… Trouwens wel verstandig dat verwijderen van je artikel al is het natuurlijk zonde van je werk. Gelukkig heb ik het nog kunnen lezen. Je had ook de foto’s kunnen verwijderen en de jurken kunnen beschrijven, al zou dat natuurlijk minder leuk zijn.

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2014 / 12:18

   Ja dat wilde ik eigenlijk doen, maar ik was bij Girlscene en had weinig tijd en wilde er snel vanaf zijn, vandaar dat ik direct op het prullenbakje klikte!

 3. Elvi
  maart 4, 2014 / 12:16

  ‘Zijn opa was de zus van mijn oma’?
  Super leuk

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2014 / 12:17

   Hahaha het is zo lastig dat ik het zelfs niet begrijp ;-)

   • Elvi
    maart 4, 2014 / 12:20

    Dat snap ik!

 4. Elvi
  maart 4, 2014 / 12:17

  Daar ging iets mis met mijn iPhone.

  Ik wilde nog typen. Super leuk om zo’n ontdekkingen te doen, vooral met de foto’s, maar die zin klopt niet ;)

 5. maart 4, 2014 / 12:22

  Wat zonde van de rode loper blogpost. Gelukkig zijn er toch een aantal mensen die hem wel gezien hebben (waaronder ik) dus je hebt het niet voor niks gedaan! ;)

 6. maart 4, 2014 / 12:23

  Héél leuk! :) Wat knap zeg dat je om 04.00 opstaat om de Oscars te bekijken!

 7. maart 4, 2014 / 12:34

  Wat een leuke plog!

 8. maart 4, 2014 / 12:39

  Wel een beetje sneu voor Leonardo ! En wat was je vroeg op zeg, wow!!

 9. maart 4, 2014 / 12:43

  Leuke plog! En wel begrijpelijk dat je de blog offline hebt gehaald.. En PC Hoofthuis, daar heb ik ook heel wat tijd gespendeerd

 10. maart 4, 2014 / 12:46

  Hebben we dan tegelijk daar op school rondgelopen!?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2014 / 12:50

   Haha ik denk het wel.. PC Hoofthuis.. van 2007 tot en met 2010! GEFELICITEERD TROUWENS!!!

 11. maart 4, 2014 / 12:47

  Hele leuke plog :)!

 12. maart 4, 2014 / 13:12

  Wat een leuke plog weer. Lekker druk dagje! Maar volgens mij wel leuk druk. En wat leuk dat je die oude foto’s hebt gekregen, leuk om te zien.

 13. maart 4, 2014 / 13:16

  Wel zonde van je werk joh! Maar opzich snap ik ’t wel. Maar anderzijds: ze staan toch al op internet ja? Maar goed. En wat heb ik nu zin in Bagels & Beans zeg, heerlijk!

 14. maart 4, 2014 / 13:16

  Wat ziet je huis er gezellig uit zeg met al die kaarsjes aan! Heel leuk. :-) X

 15. maart 4, 2014 / 13:19

  Leuk dat je nu af en toe plogt, ik hou van deze posts! Ik heb op mijn blog ook een post over de oscar jurken geschreven maar ik dacht als je de bron van je foto’s vermeldt dat het ok is? Nu maak je me wel bang met ‘een miljoenenboete’!!! xx

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2014 / 13:22

   Je kunt wel foto’s van instagram gebruiken, maar foto’s die gemaakt zijn door professionele fotografen moet je officieel aankopen. Bronvermelding heeft hier helaas niets mee te maken :(. Op mijn werk zeiden ze dat het per foto op kon lopen tot 20.000 euro. Je begrijpt mijn buikpijn ;-). Ik weet niet of je geld verdient met je blog, volgens mij heeft dat ook wel een beetje invloed.

   • maart 4, 2014 / 13:47

    Bedankt voor je antwoord! Ik heb maar een klein ‘blogje’ en ik verdien er zeker geen geld mee, maar ik gebruik eigenlijk heel zelden eigen foto’s… Ik dacht echt dat een bronvermelding genoeg was!! Ik ga nu Googelen hoeveel het mij zou kosten om foto’s te mogen gebruiken :)

 16. maart 4, 2014 / 13:40

  Leuke plog weer!

 17. maart 4, 2014 / 13:45

  Wat jammer dat je de post moest verwijderen, ik heb hem niet eens kunnen lezen/bekijken… Maar ik geef je wel groot gelijk! Beter verwijderen dan de rest van je leven blut zijn ;)

 18. maart 4, 2014 / 13:48

  Wat grappig dat je erachter kwam dat jullie familie zijn. Kleine wereld is het toch hea?

 19. Nadia
  maart 4, 2014 / 13:52

  Leuk, weer een plog! Wat een toeval zeg, dat je zwager je achterneef blijkt te zijn.

 20. maart 4, 2014 / 14:10

  Leuke plog! :)

 21. maart 4, 2014 / 14:31

  ik had zondag de oscars live gekeken! Maandag was ik op werk een compleet wrak, maar het was het waard :D Volgend jaar weer

 22. Sanne
  maart 4, 2014 / 14:31

  Leuke plog! Annemerel heb je ‘catching fire’ ergens gedownload? Ik kan nl geen goed bestand vinden

 23. maart 4, 2014 / 14:49

  Heel leuk om weer te lezen, ik geniet er nog steeds van! De nieuwe Coldplay staat hier inmiddels ook op repeat. En wat romantisch, al die kaarsjes!

 24. maart 4, 2014 / 15:06

  Heerlijke plog! Word ik vrolijk van :)

 25. Ilse
  maart 4, 2014 / 15:15

  Leuke Plog, jou leven is een stuk interessanter dan die van mij! ^^

 26. maart 4, 2014 / 15:35

  wat een leuke plog om te zien

 27. marjolein
  maart 4, 2014 / 16:00

  Ahh, wat lief van je vriend, zo gezellig de kaarsjes aan! Snap je buikpijn over die foto’s zeker wel! Anders zit het je toch niet lekker, en spookt dat de hele tijd door je hoofd.

 28. maart 4, 2014 / 16:03

  Nice day! Knap dat je niet mega gefrustreerd raakt dat je stiekem dan voor niets om 04:00 opstond ;) Heb je trouwens verschil gemerkt in die eerste kop na een maand geen koffie te hebben gedronken in vergelijking met ‘normaal’ zeg maar?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2014 / 17:24

   Mijn eerste dronk ik eigenlijk afgelopen zondag al, voor mijn duurloop. Meestal ben ik eerste kilometers het langzaamst van hele run, dit keer waren het mijn snelste kilometers. Duidelijk de cafeïne !

 29. Femke
  maart 4, 2014 / 16:41

  Jeeeej, toffe plog weer! En wauwie; 04.00 opstaan… ;-)

 30. Ella
  maart 4, 2014 / 16:43

  Je plogs blíjven leuk!

 31. maart 4, 2014 / 17:43

  Toffe plog!

 32. maart 4, 2014 / 19:08

  Ik vind jouw plogs heel tof :D heb weer genoten van je foto’s en verhalen! En Wolf of Wallstreet is ’n toffe film, verdiend wel 10 beeldjes!

 33. maart 4, 2014 / 19:16

  Ik vroeg me al waar je blogpost van de Oscars was gebleven haha. Gelukkig had ik hem al gezien, er zaten een aantal pareltjes van jurken bij!

 34. maart 4, 2014 / 19:36

  Ik moest hardop grinniken bij dat plaatje van Leo hahaha. Leuk plog weer :D

 35. maart 4, 2014 / 19:47

  Hahaha die van Leo vind ik hilarisch! Ontzettend leuke plog weer ;)

 36. maart 4, 2014 / 20:05

  Leuk! En dat taartje… Jum!

 37. maart 4, 2014 / 20:15

  haha arme leo! En wat een drukke dag zeg!

 38. maart 4, 2014 / 20:17

  Wat zonde van je rode loper post. Vooral als je al om 4 uur naast je bed stond. Ik zou in ieder geval weten wat ik gedaan zou hebben (even heel hard vloeken). Gelukkig heb ik hem wel gelezen en de mooie jurken uitgebreid bekeken!

 39. maart 4, 2014 / 20:24

  Ik snap dat je de blog online hebt gehaald, waarschijnlijk een slimme keuze maar dan had je dat eigenlijk nog beter net iets eerder kunnen bedenken, haha. Ach, gelukkig heb je plezier gehad aan het schrijven en kon je het nog even uitleggen in deze plog! Was volgens mij een lange dag, maar wel leuk, en die meme… Geweldig haha!

 40. Angela
  maart 4, 2014 / 20:46

  Wat leuk dat je het taartje hebt gezien! Dit was ook precies de reactie waar ik op hoopte, haha :) leuke plog!

 41. Sarah
  maart 4, 2014 / 23:30

  Zoveel op één dag en dan nog op zoveel reacties antwoorden…
  Cool trouwens dat we je huis een keer van naderbij zagen! Kan je daar geen postje aan wijden een keer?

 42. Hedwig
  maart 6, 2014 / 23:56

  Ik zie wel wat van jou terug in je oma, grappig! :D