Plog: 15/1

 photo Collages13.jpg

Omdat heel de wereld plogt (en ik oprecht genoten heb van de plogs van Cynthia en Lin) en ik graag als laatste achter aan wil sluiten in de rij heb ik gisteren ook eens een hele dag lang foto’s gemaakt. Dat is overigens niet de eerste keer dat ik dat gedaan heb, ik herinner mij een diary uit 2011 waarop ik iets vergelijkbaars deed, maar toen heette het nog geen ploggen en het was nu ik er nog eens goed naar kijk best een slap aftreksel van het échte ploggen, dat telt dus niet. Goed, kijk mee naar mijn photolog van gisteren.

 photo Desktop204.jpg

Mijn wekker gaat om 5.45u op mijn telefoon, maar de klok op mijn telefoon loopt een paar minuten voor, zodat ik altijd een paar minuten speling heb. Ik kijk om 5.44u voor het eerst op de klok. Ugh. Vroeg.

Het eerste dat ik ’s ochtends doe is een glas water met citroen drinken dat ik de avond van te voren al naast mijn bed heb neergezet, maakt me lekker wakker en brengt mijn spijsvertering op gang, zeggen ze.

 photo Desktop204.jpg

Ik zet mijn muziek aan, het nieuwe album van Sara Bareilles (zooo mooi), muziek maakt alles beter. Zelfs om 5.45u opstaan.

Yum, een glas verse jus dat ik de avond ervoor al heb geperst (omdat ik toen ineens een verse jus d’orange craving kreeg).

 photo Desktop204.jpg

Ik kookte de perfecte gekookte eitjes. Hart van buiten, semi-soft van binnen. Helaas heb ik weer niet opgelet hoe lang de eitjes gekookt hebben dus is het volgende keer gewoon weer gokken wanneer ze uit het water moeten.

 photo Desktop204.jpg

Ik neem een plak bananenbrood en pak twee plakken in voor mijn dagje Girlscene, die zijn waarschijnlijk al op voordat ik de redactie bereikt heb.

Opgemaakt en wel. Tussen alle bedrijven door maak ik mijn gezicht schoon en smeer ik al mijn crèmetjes en masker op. Al die crèmes moeten zo’n vijf minuten intrekken voordat ik verder kan, omdat ’s ochtends iedere minuut telt ga ik dus niet vijf minuten voor de spiegel staan wachten voordat de crème is ingetrokken, dat doe ik tussendoor.

 photo Desktop204.jpg

Oeps, toch nog rennen voor mijn tram. Die laatste tien minuten gaan altijd zoveel sneller dan het eerste half uur. Gelukkig was ik uiteindelijk nog ruim op tijd, op de foto zien jullie dat de tram nog aan moet komen rijden.

Amsterdam Centraal it is! Of nou ja, eerst nog Den Haag Centraal.

 photo Desktop204.jpg

Yes, mijn favoriete plekje in de coupé is nog vrij. Hier zit ik het allerliefst. Vooruit, aan de rechterkant, helemaal achterin, naast het raam.

Bloggggggggen!

 photo Desktop204.jpg

Op Haarlem stap ik uit voor een koffiedate met Laura, het is inmiddels 7.45u. Als ik Laura zie heb ik het gevoel dat ik net weer in slaap gesukkeld ben, maar na vijf minuten ben ik klaar wakker. I love our dates!

Vinden jullie Laura’s outfit ook niet fabulous? Ik vind van wel. Het tasje komt uit New York, heb ik voor haar gescoord.

 photo Desktop204.jpg

Weer in de trein verder naar Amsterdam, helaas heb ik nu niet mijn favoriete plekje, sterker nog ik heb geen plekje, ik moet staan. Ondertussen merk ik dat mijn FuelBand leeg is. Oeps, snel even opladen in mijn laptop.

Mijn broertje is jarig, 23 alweer… Happy Birthday broeder! En… Het is precies vijf jaar geleden dat ik mijn rijbewijs haalde. Tijd vliegt… Ik kan me mijn rijlessen nog veel te goed herinneren.

 photo Desktop204.jpg

Amsterdam Baby! Als ik naar Girlscene ga loop ik 99 van de 100 keer het stuk van Amsterdam Centraal naar de Keizersgracht 424. Het is een stukje lopen, maar hé het levert me wel FuelPoints op en het is één van de weinige momenten dat ik op zo’n kantoordag frisse lucht krijg. Oh en ik hou van wandelen.

 photo Desktop204.jpg

Als ik om 9.00u op de redactie kom heb ik meteen nieuwtjesstress. Soms weet ik een week van te voren al welk nieuwtje ik ga gebruiken (als iemand een nieuw nummer aankondigt bijvoorbeeld), maar soms is er ook gewoon helemaal niets en dan zie ik de klok wegtikken en dan kan ik maar niets vinden. Gelukkig had ik gisterochtend hulp van Renée bij het zoeken.

Yes, 10.10u nieuwtje gevonden, geschreven en online!

 photo Desktop204.jpg

Omdat het regent heb ik weinig zin om boodschappen te doen, gelukkig heb ik nog speltcrackers liggen en kom ik de lunch wel door.

 photo Desktop204.jpg

Want ik heb dus ook nog noten liggen en ik drink héél veel thee. En tussendoor heb ik natuurlijk ook nog die twee plakken bananenbrood gegeten. Maak je over mij geen zorgen.

 photo Desktop204.jpg

Om 15.00u besluit ik toch de regen te gaan trotseren. Ik voel een klein beetje hoofdpijn opkomen en weet dat ik frisse lucht nodig heb. Ik maak een rondje van tien minuten en loop door de Leidsestraat. Wat ziet alles er depressief uit zo met die regen.

 photo Desktop204.jpg

Bij terugkomst van mijn rondje buiten staat er een stuk taart op me te wachten van een jarige collega en mag ik schrijven over één van mijn favoriete series, The OC. Yes.

 photo Desktop204.jpg

Om half zes verlaat ik het kantoor en loop ik langs de grachtjes terug naar Centraal Station.

Of toch niet helemaal? Ik had gezien dat iemand een reactie achter had gelaten op mijn blog met het nieuws dat alle Sandro jassen halve prijs waren bij de Bijenkorf. Ik kon het toch niet laten en ben even langs de Bijenkorf gegaan.

 photo Desktop204.jpg

In de trein! Een begin maken aan het uitwerken van deze PLOG, woehoe.

Oh ja, wat zien jullie daar… een tasje van de Bijenkorf. Yes, Guilty. Ik heb mijn creditcard ingeleverd bij mijn moeder na deze aankoop. Ik ga weer op rantsoen tot de volgende sale periode, haha. Zo leven we van sale naar sale.

 photo Desktop204.jpg

Als ik thuis kom branden de kaarsjes! Yeaaaaaaaah, mijn vriendje is thuis. We hebben elkaar serieus sinds Oud & Nieuw niet langer dan een half uur meer gezien terwijl we samenwonen. Niet mijn schuld hoor, hij ging op vakantie!

Het is half acht en ik wil eigenlijk nog even een rondje hardlopen voor het eten maar ugh het regent… Ik kies voor de Hollywood Ab Blast van de Nike Training Club App.

 photo Desktop204.jpg

Ondertussen heeft mijn vriend voor het avondeten gezorgd. Hmmmm ik heb zijn eten misschien nog wel het meest gemist. Kidding. Haha, maar het was wel écht heel erg lekker. Thai Beef Salad met een killer dressing waar ongeveer 100 ingrediënten in gegaan zijn (ik vroeg het hem en tien minuten later was ‘ie eindelijk klaar met uitleggen hoe hij het gemaakt had, toen was ik de eerste helft natuurlijk al lang weer vergeten).

En ja.. een heerlijk glas rode wijn, op woensdag. Woensdagavond is de nieuwe vrijdagavond, althans voor ons, want in het weekend zien we elkaar ’s avonds vrijwel nooit in verband met zijn werk.

Goed, inmiddels is het half tien en ben ik deze Plog aan het uitwerken. Ondertussen doen we een muziekquiz waarbij we elkaar nummers laten horen waarna de ander de titel en de artiest met raden. Erg leuk spelletje, maar ik ben keihard aan het verliezen. Hoe ik het ploggen vond? Leuk! Maar het is wel écht een dagtaak. Ik kan me niet voorstellen dat ik dit iedere dag zou doen, maar als jullie het leuk vinden om te zien/lezen zal dit ook zeker niet de laatste PLOG zijn.

Liefs,
Annemerel

Delen:

94 Reacties

 1. Maike
  januari 16, 2014 / 12:10

  Ik vond de PLOG heeéél leuk! Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft. ;-)

 2. januari 16, 2014 / 12:12

  leuke foto’s. Wat maak jij ontzettend lange dagen en ga je vroeg je bed uit. Ik doe het je niet na! Rode wijn kan trouwens best zo bij het eten, eigenlijk elke dag wel ;).

 3. januari 16, 2014 / 12:15

  Yeah, het lijkt wel nationale Plog maand, overal ploppen de plogs op and I love it. AL snap ik heel goed wat je bedoelt met de dagtaak. Je moet continu nadenken foto’s te maken die ook nog eens een beetje boeiend moeten zijn.

  Heel leuk iig, ik ben benieuwd naar je aankoop en hoop op meer plogs.

 4. januari 16, 2014 / 12:21

  Hmmm Thai beef salad ziet er lekker uit!

  Ik vind plogs een beetje overrated. Iedereen maakt de hele dag al foto’s, dus het is uiteindelijk een excuus om het nóg meer te doen.

  Suzanne

 5. Sophie
  januari 16, 2014 / 12:23

  jaa heel leuk!:D

 6. januari 16, 2014 / 12:23

  Hele leuke plog!

 7. januari 16, 2014 / 12:32

  Leuk! wil er zeker meer zien/lezen :)

 8. januari 16, 2014 / 12:33

  Ik vind plogs ook altijd heel leuk om te lezen! Ik zou het zelf ook wel een dagje willen doen, maar ik heb deze maand examens en ik doe echt niks anders als heel de dag thuis studeren, dus dat wordt niks haha :) Misschien in februari!

 9. januari 16, 2014 / 12:34

  Leuke plog! Mag je wel vaker doen! :D

 10. januari 16, 2014 / 12:36

  Jaaaa leuk! Ik zeg: vaker doen! 1x in de week ofzo? (Ik roep maar iets hoor ^^)

 11. januari 16, 2014 / 12:39

  Ik had het eigenlijk niet op jouw blog verwacht (wel vanwege het persoonlijke, maar meestal zijn je artikelen wat korter of in elk geval met minder foto’s) maar ik vind het héél leuk om te zien! Heb je deze foto’s gewoon met je iPhone gemaakt? En hoe kan je trouwens staand in de trein je laptop open hebben om je FuelBand op te laden? Vind ik knap, haha.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2014 / 20:36

   Hahaha heel simpel, beetje een balansoefening ;-)

 12. Harma
  januari 16, 2014 / 12:39

  Leuk om te zien! Vaker doen :)

 13. januari 16, 2014 / 12:48

  Plogs vind ik leuk, alleen zie ik totaal het nieuwe er niet in eigenlijk. Dit overzicht is leuk, alleen van mij mag je het ook bij weekoverzichten houden op zich ;) Volgens mij heb jij best leuke en gevarieerde dagen trouwens, mijn overzicht zou wel een beetje…saaier zijn!

  (oh btw er staat Hart van buiten bij je eitje :)*zeur-modus uit*)

 14. Evelien
  januari 16, 2014 / 12:49

  Leuk! Ik denk dat ik jouw plog de leukste vind die ik heb gezien!

 15. Felice
  januari 16, 2014 / 12:51

  MEER!!hihi ;-)

 16. januari 16, 2014 / 12:55

  Leuk om dit van jou te zien! :D Misschien wel de leukste, omdat ik toch niet wist wat je nou precies doet per dag enzo (ja ik ben heel nieuwschierig aangelegd)!

 17. Lenna
  januari 16, 2014 / 12:55

  Super leuk!! Dit mag van mij wel vaker :)

 18. Suuz
  januari 16, 2014 / 12:57

  Ooh wat is dit leuk :-) Vaker doen!!!

 19. januari 16, 2014 / 13:02

  Heel erg leuk die plogs, blijven doen zou ik zeggen! :-)

 20. Lisa
  januari 16, 2014 / 13:02

  Ploggen is voor herhaling vatbaar! Heel leuk om een beetje mee te maken hoe jouw dag eruit ziet! Ik vind ploggen alleen zo’n lelijke naam, voor zoiets leuks! Net alsof je de hele dag op het land staat te ploggen in plaats van te ploegen.. Maar dat kan ook aan mij liggen he.. haha.

 21. januari 16, 2014 / 13:02

  Ik vind deze format zo van jou echt HEEL leuk met twee fotootjes en dan twee tekstjes. Ik weet niet of het aan mij besteed is maar als ik een poging waag doe ik je copycatten met credits en uitgebreide adoratie.

 22. januari 16, 2014 / 13:06

  Dat bananenbrood en die salade.. heerlijk!

 23. januari 16, 2014 / 13:08

  Leuk om een keer een dagje te zien bij je. Misschien moet ik een keer een PLOG doen als ik op reis ben, dat past dan wel weer bij mijn blog :-)

 24. januari 16, 2014 / 13:10

  Super leuk om te lezen! Zeker vaker doen als je er de tijd voor hebt :-)

 25. Nadia
  januari 16, 2014 / 13:10

  Ik vind het leuk! Vaker doen! Hoeft niet per se elke dag, maar gewoon wanneer je er zin in en tijd voor hebt. :)

 26. januari 16, 2014 / 13:11

  Wat leuk! Maar dan wel heel veel werk!

 27. januari 16, 2014 / 13:15

  Jaaaa, heel leuk dit! Dit mag je zeker vaker doen.

 28. Charlotte
  januari 16, 2014 / 13:17

  OH zo leuk!! Vooral omdat we kijkje achter de schermen bij jou op de redactie zien :)

 29. januari 16, 2014 / 13:19

  Leuk om eens een kijkje te nemen in het leven van anderen met al die plogs die er opduiken op internet de laatste tijd. Van mij mag je het wel vaker doen!

 30. Marloes
  januari 16, 2014 / 13:24

  Super leuke plog! Leuk om zo nu en dan te doen :D
  Heb nog wel een vraagje, waar heb je die leuke weckpotten vandaan? Lijkt me ideaal om superfoods en dergelijke in te bewaren

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2014 / 20:37

   Deze komen bij Blokker vandaan!

 31. januari 16, 2014 / 13:25

  Super leuk om te lezen!

 32. januari 16, 2014 / 13:26

  Erg leuk om te lezen, moet je echt vaker doen!! x

 33. januari 16, 2014 / 13:34

  Leuk!!

 34. januari 16, 2014 / 13:34

  Ik ben geloof ik echt niet zo van het ploggen, haha. Vraag me bij mijn wekelijkse diaries al af of ze wel leuk genoeg zijn, laat staan een dagverslag. Maar eerlijk is eerlijk, je hebt er iets leuks van gemaakt!

 35. januari 16, 2014 / 13:37

  Hele leuke plog! Love it!

 36. Daphne
  januari 16, 2014 / 13:56

  Super leuke plog…ik lees elke dag jouw blog…like it..

 37. Maggy
  januari 16, 2014 / 13:57

  Leuke plog!! Misschien leuk om het 1x in de week te doen en dan afwisselend van dag?

 38. Mirte
  januari 16, 2014 / 14:03

  Vond het heeel leuk om te zien.
  Zeker vaker doen!:)

 39. januari 16, 2014 / 14:07

  Ik vind plogs ontzettend leuk en de jouwe ook! Dat je überhaupt nog op het idee kwam om te gaan hardlopen na zon lange dag…respect! Haha. Ik wil graag geloven dat een plog veel werk is! Misschien 1x per week doen?

 40. Jra
  januari 16, 2014 / 14:09

  HEEELE leuke blog!!!! :-D

 41. januari 16, 2014 / 14:11

  Ik vind een plog erg leuk! Niet iedere dag, maar zeker vaker! ;-)

 42. januari 16, 2014 / 14:24

  Heel leuk om te zien! Het lijkt me inderdaad wel erg veel werk om dagelijks te doen, dan is een wekelijkse diary toch “makkelijker” :)

 43. januari 16, 2014 / 14:30

  Ik vond het helemaal leuk!

 44. Eef
  januari 16, 2014 / 14:47

  Hele leuk plog, Annemerel, mag je zeker vaker gaan doen :D

  Vraagje over de nike app, die,vind je enkel in de appstore van usa zeker? En als ik mijn land wil aanpassen, moet ik eerst mijn geld opmaken zegt hij, grmbl.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2014 / 20:38

   Nee ik heb hem gewoon in de Nederlandse store gedownload hoor! Nike Training Club heet hij volgens mij!

 45. januari 16, 2014 / 14:52

  Ik vind dit echt heel erg leuk om te lezen! Niet voor elke dag, maar eens in de zoveel tijd zou zeker leuk zijn!

 46. januari 16, 2014 / 14:59

  Hihi, eigenlijk vind ik jouw plog véél leuker dan van andere bloggers, maargoed, ik ben voor meer plogs!

 47. Stephanie
  januari 16, 2014 / 15:00

  Leuk dit!

 48. januari 16, 2014 / 15:03

  Heel leuk om te lezen maar het is inderdaad best veel werk :)
  Wel vaker doen, leuk om te zien hoe iemands dag er uit ziet!

 49. januari 16, 2014 / 15:10

  Ik vind het super leuk om te lezen en al die foto’s te zien. Zo zie je nog beter hoe je dag eruit ziet. Lijkt net alsof ik de hele dag met je heb doorgebracht. Echt heel leuk!
  XX

 50. Jennifer
  januari 16, 2014 / 15:17

  Superleuk om te lezen! Mag je zeker vaker doen!

 51. marleen
  januari 16, 2014 / 15:21

  ik vind deze plog van jou erg leuk! was een beetje bang dat het niet interessant zou zijn want die van cynthia vind ik 3x niks… misschien omdat hier bij jou nog ‘nieuw’ beeldmateriaal tussenzit en bij haar zie je steeds hetzelfde omdat ze altijd hetzelfde doet.

 52. januari 16, 2014 / 15:27

  Wat een werk, zeg, al die foto’s de hele tijd nemen. Niks voor mij hoor. Maar ik vind het wel leuk om al die plogs te zien :-)

 53. januari 16, 2014 / 15:34

  altijd heel leuk om plogs te zien. ik wist niet echt van het bestaan af, tot Lin die van haar postte. helemaal leuk als je plogs ziet van mensen die je al een jaar of 4 volgt, zoals jou!

  ik zeg ‘we want more’

 54. januari 16, 2014 / 15:45

  Wat een fijn eten zet jouw vriendje klaar!
  Leuke plog :)

 55. januari 16, 2014 / 15:52

  Erg leuk om te zien! :-)

 56. Marijn
  januari 16, 2014 / 15:56

  Leuke plog!
  Zou het leuk vinden vaker zo’n plog te lezen!! (:

 57. Marjolein
  januari 16, 2014 / 16:04

  Super leuk zo’n plog op jouw blog! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar :)

 58. januari 16, 2014 / 16:12

  Ja leuk! Dit mag van mij wel eens per zoveel tijd terug komen.

  Op een of andere manier lijken de levens van andere mensen soms een stuk interessanter dan die van mijzelf :P
  (alhoewel ik meestal ook wel tevreden ben hoor ;) )

 59. januari 16, 2014 / 16:21

  Superleuk om jou dagplanning zo te zien :) keep plogging :D

 60. januari 16, 2014 / 16:33

  Als plogger kan ik alleen maar zeggen dat ik echt heel tof vind dat een van mijn favoriete bloggers ook is gaan ploggen!!! :)

  En ik doe het nu 1,5 week en het gaat wel in je systeem zitten en dan lukt het steeds meer op de automatische piloot. Alleen op die afbeeldingen bijsnijden moet ik nog even oplossing zien te vinden, want dat kost nu de meeste tijd.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2014 / 20:39

   Goed om te horen dat het in je systeem gaat zitten! Ik snij mijn afbeeldingen niet bij, gebruik gewoon het vierkantje van mijn iPhone camera!

 61. januari 16, 2014 / 16:54

  Wat een leuke plog, leuk om zo een kijkje in je leven te krijgen. En wat een toffe baan heb je in die prachtige stad.

 62. januari 16, 2014 / 17:34

  We want plogs!! Wat ontzettend leuk zeg!!

 63. januari 16, 2014 / 17:38

  Ik vind plogs zo leuk om door te nemen! Van mij mag je hier lekker mee door gaan :)

 64. EllaNola
  januari 16, 2014 / 17:41

  Dit is echt heel leuk! Ik lees natuurlijk super veel over jou op Annemerel.com, maar eigenlijk weet je nooit precies wat je nou echt doet de hele dag door! Ik vond het heel leuk, en ik hoop dat er snel een nieuwe plog online komt!!

 65. EllaNola
  januari 16, 2014 / 17:43

  En ik hoop dat we snel je nieuwe jas mogen zien, ben benieuwd!

 66. Kyra
  januari 16, 2014 / 18:37

  Wat ontzettend leuk, zo’n plog!
  Zou super leuk zijn als er nog meer volgen (:

 67. januari 16, 2014 / 19:05

  ik dacht even: “een plog? wtf” maar dat is best wel leuk om te zien. maar dat het een dagtaak is weerhoud me er een beetje van om het een keer uit te proberen. Wat lijkt me dat heerlijk om in Amsterdam te werken en daarna weer lekker naar ‘huis’. Woon ik dan weer iets te ver weg voor.

 68. januari 16, 2014 / 19:21

  Heel erg leuk!! I like your plog!

 69. januari 16, 2014 / 19:25

  Leuk leuk leuk!

 70. januari 16, 2014 / 19:48

  Wat leuk dit! het duurde even voor het begrip “plog” geland was (zelfs Google had geen antwoord), maar na wat puzzelen vatte ik hem ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  • januari 16, 2014 / 19:49

   Oh en wat ik me afvroeg, waar is die leuke panterprint tas van ;) xx

   • Annemerel
    Auteur
    januari 16, 2014 / 20:40

    Stella McCartney, maar komt uit de zomersale dus ben bang dat ‘ie erg lastig te vinden is!

 71. januari 16, 2014 / 20:08

  Oh ik hou er zo van als mensen aan het ploggen slaan. Niets leuker dan een kijkje in andermans leven :) Van mij mag je hier ook een gewoonte van maken!

 72. januari 16, 2014 / 20:18

  Super leuk om te lezen en te bekijken vind ik! En wat een heerlijk eten hadden jullie. :)

 73. Marleen
  januari 16, 2014 / 20:20

  Leuk! Zeker vaker doen!

 74. Yvette
  januari 16, 2014 / 20:32

  Super leuk, zo’n plog!!

 75. januari 16, 2014 / 21:38

  Zeker vaker doen, echt leuk dat ploggen!! :)

 76. januari 16, 2014 / 21:47

  Leuk zo’n plog!

 77. Angela
  januari 16, 2014 / 21:53

  Had er nog nooit eerder van gehoord, maar ben nu al fan van de plog! :)

 78. januari 16, 2014 / 23:11

  heel erg leuk om te lezen :D ik dacht dat ik elke ochtend vroeg opstond, maar pfoe – 5.45!
  xo, cheyenne

 79. januari 16, 2014 / 23:46

  Haha stond vandaag in de starbucks in haarlem en keek meteen even goed of ik jouw zag, maar helaas! Ben benieuwd welke jas het is geworden!!

 80. januari 17, 2014 / 09:49

  Leeeeuk! Wel respect hoor, de wekker om kwart voor 6. Phoe, ik doe het je niet na!

 81. Sarina
  januari 17, 2014 / 10:32

  Hahaha de laatste tien minuten gaan altijd zoveel sneller dan ’t eerste halfuur!! So true!! Leuke plog!

 82. Anouk
  januari 17, 2014 / 12:13

  Superleuk, die plog! :)

 83. januari 17, 2014 / 13:37

  Haha leuk! Hoe vaker ik het woord Plog zie hoe gekker ik het vind.. Ploggen is een gek woord, net pluggen maar dan met een o. Am I making sense? ;)

 84. José
  januari 17, 2014 / 19:01

  Leuk!!

 85. Aliz
  januari 17, 2014 / 21:15

  Heel erg leuk om te lezen dit

  ik zou zeggen vaker doen!!!

  waar heb jij die Nike fuelband van?
  want ik ben daar benieuwd naar want wil er ook graag een kopen.
  en kan je er meer over vertellen?

 86. gnt
  januari 18, 2014 / 09:51

  6,5 minuut voor het perfecte gekookte eitjes! ;)

 87. januari 21, 2014 / 16:14

  Spuit 11 hier :)… Leuk deze Plog!