PARIS: Like Marie Antoinette

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hebben jullie ooit de film “Marie Antoinette” met in de hoofdrol Kirsten Dunst gezien? Nee? Nou, zorg dat je daar snel verandering brengt. Niet alleen is Kirsten fabuleus, zijn alle zoetigheden verzorgd door Laduree (lust voor het oog!) en is de soundtrack Ah-mazing. De locatie, Versailles, is.. Mindblowing beautiful.

En zondag heb ik dat met eigen ogen mogen zien. We picknickten aan het water in de Paleistuinen, alhoewel.. dat was het idee. In werkelijkheid zaten we nog veel te vol van ons ontbijt bij Plaza Athenee en hebben we Ice Tea (die door de hitte inmiddels veranderd was in Hot Tea) en genoten we van de omgeving liggend op een picknickkleedje. Oh ja en we aten natuurlijk wel macarons van Laduree, want dat kan er nog net bij..

Of ik me net zo voelde als Marie Antoinette? Hmm.. ik denk dat we daar een goede photoshopper voor nodig hebben, want Versailles stroomde over van de toeristen. Maar gelukkig is het groot, dus een rustig plekje vinden is geen probleem. Ik kon alleen maar denken “Wauw als ik zo’n grote tuin had zou ik er iedere dag gaan hardlopen”.

Bisous Bisous,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. augustus 23, 2011 / 12:08

  Prachtige foto’s. Geven direct de sfeer weer.

 2. Sanne
  augustus 23, 2011 / 12:37

  Wat zijn jullie allebei mooi!
  Mooie benen in die jurkjes!

 3. Eline
  augustus 23, 2011 / 13:03

  Prachtige foto’s, wauw, al die bloemen!

 4. augustus 23, 2011 / 13:31

  Ik hou van Marie Antoinette, wat een heerlijke film! En oh ja, hadden wij hier in Nederland maar zulke tuinen waar je in kon hardlopen..

 5. augustus 23, 2011 / 13:33

  Ohh wat is die lucht toch mooi helder!
  Wil op dit moment hier in Nederland niet eens naar buiten kijken.. erg deprimerend. :(

 6. Renske
  augustus 23, 2011 / 14:33

  Mooie foto’s! Versailles lijkt me supermooi. Als ik weer in Parijs ben zal ik zeker daar naartoe gaan en natuurlijk de wereldbereoemde macaroons proeven bij Laduree

 7. Fee
  augustus 23, 2011 / 19:43

  Maar de hameau niet gedaan? Dat (en le petit trianon) is net het deel van Versailles wat het meest “Marie Antoinette” is!

 8. augustus 23, 2011 / 19:57

  Mooie foto’s!! Versailles is echt héél erg mooi! Zowel de tuin als binnen in het museum!

 9. augustus 23, 2011 / 21:36

  wow mooi! ik weet nog dat je daar kaartjes apart moest kopen voor het museum en de tuinen, wij hadden toen voor het museum gekozen maar wow die tuinen zijn ook echt heel erg gaaf!

 10. Nina
  augustus 23, 2011 / 22:07

  Alles van Parijs is zo herkenbaar haha, ik voelde me ook net marie-antoinette in de tuinen van Versailles en I love that movie! En die Laduree locatie aan de rive gauche is idd geweldig!

 11. Nina
  augustus 23, 2011 / 22:14

  Ik ga trouwens ook altijd naar Le bon marche, idd geweldig! Nog een leuke tip, een thee winkel NINA’S Paris is echt geweldig ook! En shoppen in de sale in januari, zo heb ik een jas gekocht van JC de Castelbajac die 50% korting was (thank god)

 12. augustus 23, 2011 / 22:20

  Ziet er heel mooi uit daar! Ik wil ook zoo graag naar Parijs nu al helemaal na al die foto’s gezien te hebben op je blog. :D

  liefs Mireille.

 13. Phine
  augustus 24, 2011 / 09:14

  Een heel fijn lijstje!! Ik ga in November weer naar Parijs, dus dan ga ik er zeker gebruik van maken!
  Ben je ook bij ‘Merci’ conceptstore geweest? Voor je volgende bezoek aan Parijs, zou ik dat zeker niet overslaan… I love that shop!!

 14. augustus 24, 2011 / 16:15

  Prachtig! En inderdaad een geweldige film!

 15. M
  augustus 25, 2011 / 23:03

  Wauw! waar is je blauwe jurkje van?