>OUTFIT: Knitted & Chained

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Voor een middagje Ikea koos ik de meest voor de hand liggende schoenen, m’n zwarte enkellaarsjes met de kettingen van ZARA. Herinneren jullie mijn dilemma van vorig jaar nog? Moest ik de laarsjes houden of niet.. De meningen waren er over verdeeld, maar ik heb ze toch gehouden. Moet wel zeggen dat ik ze nog niet heel vaak gedragen heb, maar ik vind ze nog steeds erg mooi en ze staan nu dus vooral vaak als confectie museumstuk in m’n kamertje.

Het jurkje wat ik draag kocht ik in Antwerpen tijdens de ZARA Sale, ik paste hem niet voordat ik hem kocht, omdat ik daar op dat moment echt niet meer toe in staat was en toen ik thuis kwam was ik niet heel erg blij met de pasvorm, ik bedoel dit is een S-je en hij zit nou niet bepaald mooi nauwsluitend. Ach ja, wat wil je voor twintig euro? Ik vind hem in ieder geval wel leuk genoeg om gewoon te dragen.

What I’m wearing: Jasje SuperTrash, Jurkje ZARA, Laarsjes ZARA, Maillot H&M.

Liefs,

Delen:

20 Reacties

 1. kimmie
  februari 4, 2011 / 13:03

  >Leuk, leuk, leuk!

 2. Rianne
  februari 4, 2011 / 13:04

  >Ik wordt echt geinspireerd door jou.

  Wat vind je van mijn gemuteerd model varken op mijn blog?

 3. Nadia
  februari 4, 2011 / 13:04

  >Heel leuk! Vind je laarsjes geweldig :)

 4. Rianne
  februari 4, 2011 / 13:04

  >Weet je ook of er toevallig een ZARA in Groningen is?

 5. Annemerel
  februari 4, 2011 / 13:07

  >Thanks!

  @Rianne er is een ZARA in Groningen, maar ik zou het jurkje bestellen op Zara.com daar is 'ie nu nog maar 15 euro (en hoef je de winkel niet in en ik weet niet of de sale er nog hangt!) die laarsjes zijn helaas al van vorig jaar dus die hebben ze niet meer!

 6. Girl Abroad
  februari 4, 2011 / 13:25

  >Dit vind ik echt een Annemerel outfit. Love it.

 7. Anonymous
  februari 4, 2011 / 13:29

  >Vind de verschillende kleuren en texturen leuk bij elkaar! Maar WOW, durf jij met zo'n kort kleedje de deur uit? :) Dan kan je toch niet: gaan zitten, de trap op gaan, je bukken, …

 8. Anonymous
  februari 4, 2011 / 13:51

  >(ik ben Nathaly/nettelie, maar het reactieveld doet stom)

  Ik vind het je echt prachtig staan en die texturen zijn inderdaad looooovely bij elkaar. Maar ook voor mij zou het te kort zijn helaas, als in: ik zou dit NOOIT op mijn werk (ik werk o.a. als receptioniste) mogen dragen. Heel jammer, want wat weten teamleiders e.d. nou van mode?, maar ik mag dus nimmer rokken aan die boven de knie eindigen. Echt huilen, want ik heb alleen maar kittige korte dingen. :( Ik vind het ook zo raar, want ten eerste zit ik achter een balie en ten tweede: het gaat toch ook om uitstraling en verzorgdheid? En ik ben altijd mooi opgemaakt etc., ik heb niet voor niets een uur voor de spiegel nodig 's ochtends :') Ikzelf vind het altijd erger als ik word aangesproken door een een meisje achter de balie met vette haren, onopgemaakte ogen en afgekloven nagels dan als ze een kort(achtige) rok zou dragen. Rare wereld :( Nou eh, tot zover mijn frustratie :') Feit blijft dat je er gorgeous uitziet!

 9. liesbethbruyneel
  februari 4, 2011 / 14:10

  >Zo een jurkje zoek ik al eeuwen! Maar het is of altijd te kort, of te slodderig… :p

 10. Saskia
  februari 4, 2011 / 14:21

  >Mooie foto's. Vooral die eerste :)

 11. Suz
  februari 4, 2011 / 14:40

  >leeeuk! de laarsjes heb ik ook, hihi! zijn echt favoriet

 12. ROBINE
  februari 4, 2011 / 15:02

  >Leuke outfit en mooie foto's!

 13. Juliette
  februari 4, 2011 / 15:31

  >Alweer leuk Annemerel! Vind je laarsjes nog steeds zo leuk! Ben je blij dat je ze toen toch maar gekocht had? ;-) X

 14. Anne
  februari 4, 2011 / 15:49

  >Staat je super leuk! (Zou het ook zo zelf kunnen dragen haha)

 15. Charley
  februari 4, 2011 / 17:26

  >Erg leuk, al vind ik je mooie kanten Asos jurkje je mooier staan.

 16. Marloes
  februari 4, 2011 / 22:02

  >Waaauw!

 17. marikee
  februari 4, 2011 / 22:10

  >Zelfs als je een vuilniszak aan zou trekken zou het nog enorm gaaf staan. En stiekem vind ik dat heel gemeen. ;)

  Maar bovenal vind ik deze foto's heel erg mooi! :)

 18. Marieke
  februari 8, 2011 / 09:52

  >Super coole outfit. Ben jaloers op je mooie lange benen!

 19. Anonymous
  februari 20, 2011 / 16:37

  >Sorry, maar ik vind het echt niet leuk samen… de maillot is wel heel leuk, maar de combinatie van zwart, grijs en wit maakt me een beetje van slag…

 20. floortje
  februari 21, 2011 / 17:35

  >Iets te veel kleuren in 1 outfit…
  Het Jasje is wel super en de maillot ok!
  Ik zou dat rokje van alexander wang uit de blog something old somthing new erbij doe en een leuk Wit shirt met een print en enkellaarsjes met hak zonder franjes..
  X