NEW YORK HERE I AM!

 photo IMG_3886.jpg

I made to New York City! Gistermiddag ben ik samen met #teamannemerelrunsnyc2018 (en supporters, waaronder mijn moeder) rond een uurtje of vier in New York aangekomen. De reis verliep vrijwel vlekkeloos, ik heb er zelf niet heel veel van meegekregen aangezien ik het grootste gedeelte lag te slapen. Heerlijk. Het plan om aan mijn boek te werken viel op deze manier wel een klein beetje in het water, maar daar heb ik gelukkig nog ruim een maand de tijd voor. Mijn zestien uur durende reis ging door al dat slapen gelukkig lekker snel.

Inmiddels heb ik al een aantal dingen van mijn to-do-list af kunnen vinken.

✅ Startbewijs halen bij de expo met alle meiden (& Chris), mezelf in kunnen houden bij de New Balance shop met Marathon Gear (ik heb hele mooie dingen bij Nike gezien en je kunt je geld maar een keer uitgeven).

✅ Een poké bowl eten met mijn moeder

✅ Heel vroeg in slaap vallen (half negen vielen mijn ogen dicht, je zou denken dat ik na al dat slapen tijdens de reis wel een keertje uitgeslapen was, maar ondanks al het slapen was die reis nog best vermoeiend).

✅ Om 3.00u wakker worden door de jetlag en al mijn mails van de afgelopen twee dagen beantwoorden.

✅ Naar Times Square wandelen en een random stranger op goed geluk vragen om een foto te maken. Goed geluk als in, hopen dat deze persoon weet hoe je een beetje redelijke foto maakt met mijn iPhone én geen debiel is die keihard wegrent als ik mijn iPhone overhandig (al had ik wel mijn hardloopkleding aan en zou ik dus wel enigszins kans gemaakt hebben als ik de achtervolging had ingezet).

✅ Naar Starbucks om een koffie te drinken en morning bun te eten om zes uur ’s ochtends en om deze blog te schrijven.

En dat is dus nu het geval. Ik zit in de Starbucks tegenover ons hotel met mijn Flat White (mijn morning bun is natuurlijk al lang op). Verder op het programma vandaag? Een verkenningsloop door Central Park, lunchen in downtown Manhattan, een marathon meeting met TUI Sports. Daarna hopelijk nog een lekker diner en dan waarschijnlijk weer vroeg mijn bed in. Morgen hebben we een fietstocht door Brooklyn op de planning staan én een pasta lunch.

En dan is het zondag écht zo ver, ik mag mijn lange duurloop voor Málaga tijdens de marathon doen. Ik kan niet geloven dat ik over twee dagen gewoon weer een marathon loop. Of nou ja, een gedeelte van een marathon. Het feit dat ik ieder moment gewoon kan uitstappen zorgt ervoor dat ik eigenlijk totaal geen zenuwen ervaar. Dit is geen wedstrijd, dit is een duurloop en of ik wel of niet finish, dat is voor het ‘grotere doel’ (Málaga) totaal niet belangrijk. Ik heb er vooral ontzettend veel zin in.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. november 2, 2018 / 12:37

  Veel plezier in NYC ! En veel succes tijdens je “lange duurloop”; het zou mij niets verbazen als jij vleugels krijgt en die marathon alsnog rockt. Ik hou je tracker in ieder geval in de gaten !
  PS wat ik me wel afvroeg, in je vorige post schreef je dat je geen supporter had en in Malaga wel 2. Maar kan je moeder niet supporteren dan ? Die is nu toch ook mee ?

 2. Robert
  november 2, 2018 / 18:21

  Je staat zondag fitter dan ooit (neem ik aan) aan de start van de New York marathon, de reden dat je überhaupt marathons loopt, waar je hoogtepunten en dieptepunten meegemaakt hebt, en je weet nu al dat je na max. 3/4e uitstapt?!? Om je te sparen voor een flut marathonetje in Malaga? Ik volg je niet meer. Loop die marathon uit in een PR en schrijf je boek. Neem er je eerdere ervaringen van de New York marathon in mee en je hebt een geweldig verhaal. Van bloed, zweet en tranen naar victorie in een zware marathon, dat vinden mensen interessant. Een zeer snelle tijd in New York is zoveel indrukwekkender dan een toptijd in Malaga. Ik neem wederom aan dat je conditie niet zo topsporter waardig is dat je een kanshebber bent om de Malaga marathon te winnen, want dan snap ik wel dat je je wilt sparen, zoals een topsporter met zo’n kans zou doen.

 3. Géa
  november 2, 2018 / 19:17

  Ik heb je al klaar staan in de tracking app!!
  Veel plezier!

 4. Marieke
  november 3, 2018 / 18:12

  ENJOY! :-)
  Volg je blog echt nog steeds met zoveel plezier (mag ook wel eens gezegd worden ;-) )