NEW YORK: Foto Update I

 photo NY01.jpg

Geen Snapshot Diaries vanuit New York dit keer, maar dat betekent niet dat ik helemaal niets aan het doen ben. Ik ben druk aan het vloggen en maak tussendoor veel foto’s. Mijn eerste foto update met foto’s van de eerste en tweede dag van mijn New York reis met mijn moeder, heb ik nu voor jullie.


 photo NY01.jpg

Daar staat ‘ie dan, het vliegtuig dat mijn moeder en mij straks naar New York gaat vervoeren. We moeten nog even wachten, want het personeel van KLM staakt. Maar uiteindelijk merken we daar vrij weinig van, we mogen 20 minuten later boarden maar gaan toch perfect op tijd de lucht in.

 photo NY01.jpg

Ook fijn: het is zo leeg in het vliegtuig dat mijn moeder en ik allebei een complete rij stoelen voor onszelf hebben. Dat is nog eens relaxt vliegen. Ik was niet van plan om te gaan slapen, maar viel toch in slaap… totdat ik keihard op mijn tong beet in mijn slaap en wakker schrok. Oh nee, ik zou wakker blijven…

 photo NY01.jpg

There we are! Rond middenacht komen we aan bij ons hotel, het Riu Plaza, een blok van Times Square. Dat vraagt natuurlijk om een fotootje.

 photo NY01.jpg

De volgende ochtend al weer vroeg uit de veren er staat namelijk een verkenningsloop door Central Park met Holland Runner op het programma. Central Park in de herfst is een van de voornaamste redenen waarom ik de herfst zo fijn vind. Ik ben nu drie keer in New York geweest, iedere keer voor de marathon en dus iedere keer in de herfst. Ik heb dan ook niet echt vergelijkingsmateriaal met de andere seizoenen, maar laten we het zo zeggen, Central Park is in de herfst prachtig.

 photo NY01.jpg

Ik bedoel…

 photo NY01.jpg

En ik bedoel….

 photo NY01.jpg

Het uitzicht vanaf mijn hotelkamer is trouwens ook niet heel erg verkeerd. We zitten op de 23ste verdieping en vanaf hier hebben we uitzicht op de Hudson en New Jersey.

 photo NY01.jpg

En op de wolkenkrabbers van Manhattan.

 photo NY01.jpg

’s Middags neem ik mijn moeder mee voor een wandeling door Central Park. Ook zij is onder de indruk. Het is de eerste keer New York voor mijn moeder, zo leuk om haar de stad te kunnen laten zien.

 photo NY01.jpg

De voorbereidingen voor de marathon zijn in volle gang. Dit is de finish.

 photo NY01.jpg

’s Avonds eten we bij The Smith op de hoek bij 63rd & Broadway. Aanrader!

 photo NY01.jpg

Ben heel blij dat ik een reservering gemaakt heb, want ze staan hier dus buiten in de rij op vrijdagavond. Dus mocht je hier ook graag een keer naartoe willen, even bellen van te voren is wel zo handig.

 photo NY01.jpg

Na het eten snel terug naar Central Park om nog net het vuurwerk van de Marathon openingsceremonie te bekijken. Wauw!

 photo NY01.jpg

En vervolgens over Times Square weer terug naar ons hotel. Ik ben eigenlijk absoluut geen fan van Times Square, mij te druk en te toeristisch. Maar het levert wel levendige plaatjes op.

 photo NY01.jpg

Ik bedoel…..

Tot zover het eerste deel van mijn foto’s, deel twee komt… snel! Maar vanmiddag eerst een vlog vanuit New York! Dus stay tuned! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Karlijn
  november 7, 2016 / 12:03

  Ik was er afgelopen zomer, zo’n fantastische stad! En echt super leuk dat je moeder mee mocht!

 2. november 7, 2016 / 13:45

  Als ik al deze foto’s zie wil ik ook weer terug! Wat een heerlijke stad is het toch :)
  Maar ik mag niet klagen want zaterdag vlieg ik naar Seattle, om dinsdag door te gaan naar San Francisco!

 3. november 7, 2016 / 13:45

  Leuke foto’s! Vooral die vanuit je hotel zijn echt prachtig!! <3

 4. Jessica
  november 7, 2016 / 14:04

  Haha erg leuke verrassing voor ons dat je opeens in New York bent! Ik heb je gevolgd via de app!!! Je mag erg trots zijn op jezelf. Daarnaast ontzettend leuk dat je dit allemaal met je moeder mag beleven. Ben erg benieuwd naar de rest van de foto’s en de vlogs!

 5. november 7, 2016 / 14:14

  Heerlijke update! Er kunnen wat mij betreft niet genoeg NY verslagen online komen. Keep ‘em coming!

 6. november 7, 2016 / 14:45

  Jaloers ik zou ook echt super graag een keer naar New York gaan.

 7. november 7, 2016 / 14:54

  Wat onwijs gaaf zeg! Ik zou zo graag een keer naar New York gaan. Wat fijn ook dat jullie beide een hele rij stoelen hadden, dat is toch weer wat comfortabeler :)

 8. Ilse
  november 7, 2016 / 19:10

  Liefde. New York lijkt me zo gaaf!

 9. november 7, 2016 / 20:39

  NY is zo leuk, in september voor het eerst geweest. Wil dolgraag een keer terug.
  Gefeliciteerd met het resultaat. Erg knap!
  En leuk, zag net je live verslag op FB. Leuk gedaan.
  Veel plezier nog daar.

 10. november 7, 2016 / 21:42

  Zo’n gave foto’s! Ik was in maart nog in NYC, maar wil graag terug!