>Lovely weekends on wednesdays

>

Photobucket
Voor mij is het vandaag weekend. Als je in de horeca werkt wijken je tijden vaak wat af van de standaard uren. Soms is dat heel vervelend, op zaterdagavond vrij zijn is namelijk niet vaak het geval, maar het is vaak ook best wel lekker. Naar de stad op woensdagochtend is een stuk aangenamer dan op zaterdagmiddag, als je het mij vraagt. En aangezien m’n vriend ook in de horeca zit levert dat ook niet zo veel problemen op.

Vandaag was ik dus vrij. Na driehonderd keer de snooze knop te hebben ingedrukt had ik eindelijk genoeg moed verzamelt om m’n lichaam van het bed naar de douche te verslepen. Lekker ontbijtje, laaste blik op een ‘spannende maar voor nu geheime proefopdracht’ geworpen en tijd voor Den Haag. Samen met m’n vriend, die voor het eerst in de ruim twee jaar dat we samen zijn aan gaf dat hij wilde shoppen. En er zelfs nog bij vermeldde dat hij er zin in had. Dat was een grote verrassing.

In Parijs heeft hij mijn favoriete winkel, ZARA, ontdekt. “Hey een paar schoenen voor 50 euro, wow! Dan kan ik acht paar kopen, in plaats van één paar van Dior!” Dus bij de ZARA sloeg hij zijn slag, bij H&M ging het nog even verder en toen was het tijd voor de kookwinkels. Hij kocht prachtige pannen van Boretti waar ik notabene zelfs vlinders van in mijn buik kreeg. Geluncht bij de aller lekkerste Chinees van Den Haag en Rotterdam, Dim Daily, en weer veel te veel gegeten natuurlijk. Maar ik moest ook gewoon de noedels met grote garnalen en malse kip hebben, maar ook de gestoomde dimsum met garnalen en koriander, en de garnalen in rijstpapier en en en en en… toen had ik teveel gegeten.

Ik heb nu nog anderhalf uur om mijn eten te laten zakken, want over een klein uurtje komt Kim me alweer op halen in haar prachtige nieuwe bolide, om vervolgens koers te zetten richting Sushi! En daarna misschien zelfs nog wel desserts bij de Italiaan. Oh oh this is the good life.

Liefs,

Delen:

13 Reacties

 1. Lieke
  december 8, 2010 / 15:49

  >Die noodles zien er echt super lekker uit! Heb helemaal honger nu! :)

 2. Jessica
  december 8, 2010 / 16:10

  >Lekkere noodles!
  Maar je link van die pannen doet het niet bij mij.

 3. Girl Abroad
  december 8, 2010 / 16:15

  >Heerlijk en herkenbaar. Vandaag is ook mijn enige vrije dag van de week. Geniet van de Sushi x

  • augustus 10, 2011 / 23:23

   Thats true.It does attack major issues.I just watched the last episode and I must say this,it left me feeling so helpless.It was so gripping and seeing McCoy voice how I feel about the war on terror,made me love this show even more than I already do.And mind you,I am absollllllutely crazy about it.

 4. Carina
  december 8, 2010 / 16:42

  >ziet er goed uit:)
  En snap precies wat je bedoeld ben vandaag ook eindelijk weer is vrij=)

 5. Fleur
  december 8, 2010 / 18:00

  >Oh noodles zijn zoooo lekker :)

 6. Eline
  december 8, 2010 / 19:11

  >Oh heerlijk zo'n dag vol eten!

 7. Natalina
  december 8, 2010 / 19:28

  >Mamma mia!

 8. Anne
  december 8, 2010 / 20:43

  >ziet er heel lekker uit! hoe oud is je vriend eigenlijk, als ik vragen mag?

 9. Rosanneke
  december 9, 2010 / 08:49

  >Lekker dagje zo! Ik wou dat ik zo veel kon eten en jouw lijntje kon hebben :-)

 10. Suusje Q.
  december 9, 2010 / 11:20

  >Hi Annemerel,

  Thnx voor je reacties!

  Ik heb het rokje net verkocht aan iemand anders, maar als ik het zo kan beoordelen is 38 voor jou misschien te groot..? Ik heb echt altijd 40 eigenlijk van H&M en 'pastte' er nu zo ongeveer in. Heb spijkerbroek maat 31…

  En zal ik je wat verklappen? Ik vond het rokje wel tegenvallen. Van een afstand ziet het er mooi uit, maar de stof is heel dun en er is boven geen echte zoom. Waarschijnlijk is het de bedoeling dat het een beetje smokt, maar dat deed het niet… Niet getreurd!

  Liefs

 11. Chayenne
  december 9, 2010 / 19:20

  >Wat heb jij toch een heerlijk leventje. Wat maak je prachtige foto's, Ik kan het niet vaak genoeg herhalen.

 12. roos
  december 10, 2010 / 12:42

  >ik had al honger maar nu nog meer <3