LOVE: The wish list

 photo Desktop130-1.jpg

Als ik iets heel lang wil hebben en dan uiteindelijk in handen heb denk ik vaak, OK nu heb ik écht alles wat mijn hartje begeert, nu heb ik écht geen wensen meer. Zo ging dat met mijn spiegelreflexcamera, zo ging dat met mijn cameralens, zo ging het met mijn MacBook, mijn iPhone, mijn iMac, maar ook met mijn zwarte blazer die ik afgelopen maand eindelijk kocht.

Maar ja, wie houd ik voor de gek, er zijn altijd nieuwe (materiële) wensen. Stom eigenlijk, want als ik heel eerlijk ben, maken spullen me niet echt gelukkig, mooie ervaringen daarentegen en fijne mensen om me heen, dat zijn dingen die wel écht gelukkig maken. Maar toch, spullen kunnen je leven wel leuker maken. En vaak ook makkelijker (als ze het doen tenminste, maar dat onderwerp heb ik een paar maanden geleden al besproken 1,2). De dingen die op dit moment hoog op mijn wensenlijstje staan?

1. Bose Quietcomfort Headphones, een koptelefoon die ervoor zorgt dat je alle geluiden om je heen niet meer hoort, waardoor je je muziek dus minder hard hoeft te zetten om de muziek te horen, daarnaast schijn je andere mensen met jouw muziek ook niet te storen (iets dat ik nu soms nog wel eens doe). Ik reis veel (met de trein naar mijn werk) en zit op een kantoor waar het vaak net en kippenhok is, ik denk dat zo’n koptelefoon de kwaliteit van mijn leven en werk zeer positief zou kunnen beïnvloeden, de prijs van het grapje weerhoudt me er tot nu toe van om niet meteen naar de winkel te rennen. Maar someday…

2. Een rugtas. Ik had niet verwacht de dag ooit zou komen dat een rugtas op mijn wensenlijst zou staan, maar mijn vader roept al jaren dat ik aan de rugzak moet. Ik heb veel last van mijn schouders en dit veroorzaakt regelmatig migraine. Ik probeer minder mee te sjouwen, maar die MacBook moet nu eenmaal gewoon mee naar kantoor. Misschien moet ik dan toch maar eens aan de rugtas, bedacht ik me en nog geen uur later had ik een super gaaf ding van Marc by Marc Jacobs gevonden. Helaas is ook dit prijskaartje nu even niet te betalen voor mij. Je kunt toch ook gewoon een goedkopere rugzak kopen Annemerel? Kan.. kan.. zou een stuk slimmer zijn, maar ik vind de meeste rugzakken heel erg lelijk en ik weet wel dat het daar niet om gaat, dat het gaat om comfort en blablabla, maar nee, het gaat er vooralsnog niet in bij mij.

3. Hoe lang staat er al een paar Louboutin’s op mijn wensenlijst? HEEL erg lang. Ik wil heel graag de Pigalle 100 met zwart lakleer, al ruim zes jaar staan ze op de wish list, maar 400 euro aan schoenen uitgeven… Daar heb ik drie paar hardloopschoenen voor.

4. Byredo – Seven Veils, één van mijn favoriete parfums, helaas ook een heel duur parfum, 100 euro voor een flesje. Niet iets wat je zomaar even voor jezelf koopt. Althans, ik niet.

5. Tot slot de Kitchen Aid, ik ben niet de enige die hier op loopt te azen, mijn vriend wil hem ook heel graag hebben. Hmmmm ik zie ons al zelf macarons maken. Of nou ja, ik zie HEM al zelf macarons maken en ik zie mezelf ze al heerlijk opeten. En daarnaast is het natuurlijk ook een beauty voor op je aanrecht. Ik vind de roze variant heel erg gaaf, maar in onze keuken past een iets neutraler kleurtje toch wat beter. Mijn absolute favoriet is de zilveren versie, gelukkig is die slechts 899 euro. UGH.

Wat staat er op jouw – voorlopig onbereikbare – wish list?

Liefs,
Annemerel

Delen:

35 Reacties

 1. december 17, 2013 / 12:03

  Oooeeh die schoenen, daar zou ik een moord voor doen en vervolgens zou ik nooit meer klagen over het feit dat ik pumps aan moet naar kantoor!

 2. december 17, 2013 / 12:03

  Herkenbaar ja, mijn wensenlijst houdt ook nooit op ;)
  En die kitchen aid, liefde! Ik moet stiekem wel bekennen dat ik een eastpak tas in een leuk kleurtje (ik heb een licht grijze op mijn wishlist) wel mooier vind dan die Marc Jacobs versie. Al is die ook mooi hoor!

 3. december 17, 2013 / 12:06

  Oh, ik ken het! De loubies en kichtenaid staan al eeuwen op mijn verlanglijst. En ik dacht ook NOOIT dat ik een rugzak zou kopen, maar ik heb het afgelopen jaar gedaan en MIJN GOD wat ben ik er blij mee. Zo fijn! Ik ben er zelfs mee naar Kopenhagen gegaan een weekendje, alles paste er in, en ik heb geen seconde krom gelopen. Ik sleep ‘m tegenwoordig overal mee naartoe. De mijne komt van Ebay trouwens, daar hebben ze best leuke (want ik wilde ook geen suf exemplaar). En die was gelukkig best goedkoop, want ik heb toch snel dat ik denk “X aantal euro? Daarvan kan ik een weekend naar *vul maar in*”.

  Maarja, kwijlen blijft leuk ;-)!

 4. Maaike
  december 17, 2013 / 12:06

  Die kitchenaid staat bij ons gelukkig in de keuken, nu alleen nog de glazen kom. Een vriend als kok en afgestudeerd pattissier is soms best iets fijns, zeker als je denkt aan alle lekkere dingen die hij klaarmaakt! Verder staan die Louboutins ook heel hoog op mijn lijst!

 5. december 17, 2013 / 12:28

  De Kitchen Aid! Als ik ooit een geldboompje heb.. En de Louboutins – ook op mijn lijstje. Ooit, zeg ik je!

 6. Anouk
  december 17, 2013 / 12:36

  Ik aas ook al tijden op een leuke rugzak, nu heb ik een knaloranje eastpak. Daarnaast, die kitchenaid.. tja wie wil die nu niet. jM’n huisgenootje heeft er wel een, een knalrode.. liefde!

 7. december 17, 2013 / 12:49

  Wauw die rugzak is echt geweldig. Helaas past die ook niet echt in het arme studenten budget. :(

 8. december 17, 2013 / 12:54

  Heel herkenbaar. Soms voel ik me ook heel schuldig als ik weer iets van mijn wishlist heb gekocht of gekregen. Dan denk ik én nu houd je op met nieuwe spullen willen.. maar toch komt er elke keer wel weer iets nieuws voorbij wat mijn interesse wekt.

 9. december 17, 2013 / 13:13

  Leuke – maar duuure – dingen staan erop! Ik denk dat ik die koptelefoon als eerste zou aanschaffen, is het nuttigst. Dan de rugzak en de Kitchen Aid. Vraag me alleen wel af waarom je nou per se weer een MJ rugzak wil, dat ding is helemaal niet zo heel veel anders… Wat maak je het jezelf soms toch weer moeilijk :P

 10. december 17, 2013 / 13:34

  Maar je hebt al genoeg hardloopschoenen en nog geen Louboutins ;)

  • december 17, 2013 / 16:24

   My thoughts exactly!

   • Annemerel
    Auteur
    december 17, 2013 / 16:39

    Hahaa ja dat is a matter of speaking, want hardloopschoenen zijn dus schoenen die ik wel vaak niet zelf hoef te betalen ;-)

    • december 17, 2013 / 18:54

     Dus van al dat geld dat je met hardloopschoenen heb bespaard kun je die Louboutins zeker verantwoorden. Het is een INVESTERING An ;)

 11. december 17, 2013 / 13:56

  Die Rugtas is onwijs leuk! Ik heb er ook eentje nodig, hoe veel is deze ?

 12. december 17, 2013 / 14:11

  Mooie spullen, maar ai ai die prijzen zijn echt niet relaxt. Dat is toch wel een beetje heel jammer van al deze mooie spullen. See ya!

 13. december 17, 2013 / 14:32

  Een Kitchen Aid staat ook al erg lang op mijn verlanglijstje!

 14. december 17, 2013 / 14:47

  Wat een dure wishlist haha! Ik vind wel dat je de rugzak een voor jezelf mag kopen, dat is voor je gezondheid..

 15. december 17, 2013 / 14:48

  Wow, ik wist niet dat de kitchen aid zo duur was! Ik vind persoonlijk de Eastpak rugtassen met een strookje leer heel mooi, misschien iets voor jou?

 16. december 17, 2013 / 14:53

  Oef, prijzig hoor ;-) Ik weet zelf echt niet wat ik moet vragen :’) ik moet nog heel veel reisspulletjes halen voordat ik vertrek, maar verder…

 17. december 17, 2013 / 14:54

  Ik heb qua kleding geen dure smaak, een echte Hollandse op dat gebied. Van zo’n kitchen aid ga ik daarentegen wel kwijlen maar denk niet dat die ooit mijn keuken zal sieren. Vind het toch iets te veel geld.

 18. december 17, 2013 / 15:48

  Zo’n Kitchen Aid lijkt me heel handig!

 19. december 17, 2013 / 16:01

  Wauw wist niet dat de Kitchen Aid ZO duur was, omg! :P Maar gave producten heb je gekozen! En vind die rugtas ook erg leuk!
  Mijn wishlist: nieuwe laptop (is 5,5 jaar oud en moet nog scriptie typen), rijbewijs, auto, wereldreis :P etc

 20. december 17, 2013 / 16:15

  Ooh jaa de loubies.. Ik weet zeker dat die ooit nog eens in jouw bezit zullen komen!

 21. december 17, 2013 / 16:56

  Die mooie Kitchen Aid staat ook op mijn wishlist. Wist niet dat je hem ook in het roze had, leuk!

 22. december 17, 2013 / 17:58

  Kitchen kwijl aid… Hebben!

 23. december 17, 2013 / 18:09

  Kitchen Aid, liefdeeee! Hmmm ik zou gaan voor een Tablet, maar het liefst een auto, een Ford Fiesta !

 24. december 18, 2013 / 10:19

  Mooi wensenlijstje! Ik heb twee jaar geleden een rode KitchenAid gekregen en ik hou nog steeds van dat ding, geweldige machine!

 25. Patricia
  december 18, 2013 / 10:20

  Die schoenen, die wil ik ook zo graag! Die staan ook op mijn wishlist. Enkele maanden geleden de Kitchenaid gekregen van mijn vriend (tip, kijk op marktplaats de mijne was nieuw in doos). En mijn Kitchy Kitch (ja, hij heeft een naam) pronkt op mijn aanrecht en is heerlijk in gebruik! Zou eigenlijk niet meer zonder kunnen, ideaal tijdens het bakken en prachtig op mijn aanrecht, elke dag poets ik hem even op haha! Het is een hoop geld maar je kunt er jaren maar dan ook echt jaren meedoen!

 26. december 18, 2013 / 10:45

  En je lijstje naar zoveel mogelijk mensen ‘onopvallend’ doorsturen. Wie weet.

 27. Melanie
  december 18, 2013 / 15:03

  Die kitchen aid staat hier al een paar jaar te shinen in m’n keuken en wordt veel gebruikt. Ik heb er heel lang over nagedacht maar serieus, hij is geweldig!!

  Die Louboutin’s MOET ik voor m’n 35e verjaardag. Nog een jaartje wachten. Ik ben over 2 wkn jarig en krijg dit jaar de Kobo Glo Pink (!! PINK !!!) en heb mezelf beloofd: als ik voor m’n 35e die eerste marathon loop, krijg ik de verjaardag daarna de Loubie’s. Dusssss…..

 28. december 18, 2013 / 17:25

  Dit heb ik dus altijd met schoenen.. dat ene paar past overal bij, als ik die heb hoef ik echt geen andere schoenen meer! Nou niet dus ;)

 29. december 20, 2013 / 22:51

  De Kitchen Aid. Oh Oh Oh. Welke liefste kerstman gaat mij deze schenken…….. ( :D )

 30. december 21, 2013 / 16:00

  Ik wil ook Louboutins! En een Louis Vuitton Neverfull… en een KitchenAid.
  Ik heb inmiddels een MacBook Air en een spiegelreflexcamera waar ik ook al heeeeel blij mee ben!