LOVE: The Other Woman

 photo originalx3-7c-0IrVlHXgAVf9eQB_0c9G3VW3j4T-UNR70nwcE.jpg

Begin dit jaar schreef ik er al over, de nieuwe romantische komedie van Cameron Diaz, The Other Woman. Het wordt wel weer eens tijd voor een écht goede chickflick. Na Crazy. Stupid. Love in 2011 heb ik eigenlijk nooit meer het WAUWWAUWWAUW gevoel gehad bij een romantische komedie/chickflick. Maar de trailer van The Other Woman was veelbelovend, dus ik had goede hoop. Toen ik voor de première werd uitgenodigd, waar ook hoofdrolspeelsters Kate Upton, Leslie Mann en Cameron Diaz aanwezig zouden zijn, hoefde ik dan ook niet lang na te denken of ik er wel of niet naar toe zou gaan… Ik ging dus.

Samen met mijn collega Emma van Girlscene. Eerst hebben we onszelf mooi gemaakt in haar prachtige huisje aan de Amsterdamse Gracht, vervolgens zijn we in onze ‘black tie’ (we gingen gewoon voor lange zwarte jumpsuits gecombineerd met hoge hakken) naar Tuschinski gelopen. Dat was nog even spannend, want op hoge hakken lopen dat doe ik tegenwoordig zeg maar alleen voor heel uitzonderlijke gelegenheden en naar dat soort gelegenheden ga ik meestal met de auto, om vervolgens snel in een stoel te storten als ik op de locatie gearriveerd was. Nu mocht ik bijna een half uur (waar je normaal een kwartier over doet) over Amsterdamse steentjes lopen.

Goed, we gingen natuurlijk niet met lege maag die bioscoop in, eerst even langs McDonalds. Een Happy Meal en een McKroket alsjeblieft. Dat Cammie tegenwoordig helemaal into the healthy lifestyle is (zijn wij normaal natuurlijk ook) maakt niet uit, wij herinneren ons gewoon de Cameron Diaz die vijf hamburgers op een dag at (en geen grammetje aankwam). Vervolgens over de rode loper de bioscoop in, de fotografen hadden geen interesse in ons. Sukkels. Wisten ze wel wie we waren ;-).

Emma en ik zaten lekker achteraan in de zaal, aan het gangpad… en tot ons grote geluk kwamen zowel Kate, Leslie als Cameron langs ‘ons’ gangpad naar beneden naar het podium. Oh my stars!! (Het nieuwe ‘Oh my God’ volgens Emma!) Cameron’s benen zijn in het echt nog mooier, langer en strakker dan op foto’s. In mijn hoofd maak ik een notitie voor mezelf… “Annemerel, je bent net zo lang, je benen zijn ook zo lang… met een beetje (heel veel training) moet dit toch ook mogelijk zijn… Train like a BEAST!” (om vervolgens natuurlijk weer te dromen over de McKroket die ik net heb weggewerkt). 

Goed, de film… Wat zal ik daar eens over zeggen… Laat ik er een lijstje van maken.

1. Je moet deze film zelf gaan zien. Echt. Zo snel mogelijk. (dat zo snel mogelijk is helaas pas 24 april, want dan draait ‘ie pas in de bioscoop).

2. Deze film is hilarisch. Ik was na de film schor van het lachen, zelfs mannen moesten hier keihard om lachen.

3. Cameron is geweldig, Leslie is misschien nog wel hilarischer (maar dat was ook haar rol).

4. Kate Upton heeft het perfecte lijf voor de rol, maar of acteren echt iets voor haar is betwijfel ik. Heb me er overigens niet aan geïrriteerd, Cammie & Les waren goed genoeg om het acteerwerk van Kate te vergeten ;-).

5. De soundtrack is heel erg ANNEMEREL. Helaas kan ik online nog geen soundtracklist vinden en was ik niet zo slim om onder de film alle nummers te shazammen…

6. Ik heb meerdere keren een The Holiday déjà vu gehad, ik ga niet zeggen op welke momenten (want ik wil niets van het plot vertellen), maar als je de film gaat zien (en The Holiday net zo goed kent als ik) weet ik zeker dat jij het ook ziet.

Overgehaald? Ik kan me niet voorstellen van niet. Maar kijk anders nog even de trailer…

Wat is jouw favoriete chickflick / romantische komedie EVER?! Je mag er echt maar EEN kiezen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

33 Reacties

 1. april 4, 2014 / 12:14

  Ik hoor Timber van Pitbull ;-) Een van mijn favoriete power songs tijdens het runnen trouwens!
  Ben normaal gezien niet zo voor chickflick/komedies maar na jou review zou ik deze wel graag zien ;-)

 2. Anouk
  april 4, 2014 / 12:30

  WAuw, dit lijkt me echt een geweldige film! :)

 3. april 4, 2014 / 12:44

  Deze film lijkt me zoooo leuk!

 4. april 4, 2014 / 12:44

  Hij lijkt me zooo awesome!! Als ie uit is wil ik ‘m zeker zien :)

 5. april 4, 2014 / 12:48

  Jaaa deze wil ik zo graag zien. Ik zag de trailer al in de bioscoop en hij lijkt me zo geniaal!

 6. april 4, 2014 / 12:49

  Ik had de trailer al gezien en het leek me al een ele leuke film. Ik ben ook nog eens een hele grote fan van the holiday dus ik ga deze zeker kijken. Leuk dat je naar de première mocht!

 7. Suuz
  april 4, 2014 / 13:05

  geweldig!!!! hij stond al direct na het zien van de trailer een paar weken terug op mijn MUST SEE list !!!!! :-) Thanks voor deze hilarische recensie! love it!

 8. april 4, 2014 / 13:06

  Dit lijkt mij ook een super leuke film, wil hem heel graag zien! En wat super leuk dat je naar de première mocht!

 9. april 4, 2014 / 13:10

  Ontzettend leuk dat je bij de premiere aanwezig was!! Ik heb de trailer nu al een paar keer gezien en lijkt me een hele leuk film om met een vriendin heen te gaan. Eén van mijn all time favourite chickflicks is toch wel ‘Mean Girls’… :D

 10. april 4, 2014 / 13:20

  Ik had de trailer al gezien, en ik wil zó graag naar de film. Hij lijkt me megatof!

 11. april 4, 2014 / 13:30

  Ik zag een tijdje geleden de trailer als youtubereclameiets en ik wiiiiiiil! En ik heb mn moeder en zusje al zover dat ze meegaan, YESSS! :D

 12. april 4, 2014 / 13:30

  Ik vind Cameron geweldig. Ik kan niet geloven dat ze gewoon langs je liep! Ik heb nog helemaal niks over de film gehoord, maar ben blij dat ik het hier lees. De acteur is leeuuuk, hij is van Game of Thrones! :D

  Oeh jaaa dat wordt de film: Crazy Stupid Love.

 13. Patricia
  april 4, 2014 / 14:08

  23 maart is de Ladiesnight bij Pathé van The Other Woman.. 2 weken geleden al kaartjes gereserveerd, want nu al uitverkocht! Ben benieuwd! :D

 14. april 4, 2014 / 14:16

  The Holiday is by far my favorite film ever! Ik wist niet eens van het bestaan af van deze film, dit moet ik zien!

 15. Tess
  april 4, 2014 / 14:36

  Jaaa, deze film móet ik zien!

 16. april 4, 2014 / 15:05

  Lijkt me een erg leuke film! Mijn all time favorite is P.S. I Love You.

 17. Astrid
  april 4, 2014 / 15:43

  Haaaa die film lijkt me geweldig!!!

 18. april 4, 2014 / 15:46

  Deze lijkt me zo leuk! En de mannen moesten lachen, dus ik krijg misschien zelfs mijn vriendje wel mee? Oh en Nikolaj Coster-Waldau speelt er in! Ik moet er heen!!

  Mijn favoriet? Alles Is Liefde ken ik helemaal uit mijn hoofd, dus die. Denk ik. Dat is helemaal niet te doen!

 19. april 4, 2014 / 17:01

  Wauw ! Definitely going to watch this one :D

 20. Marije
  april 4, 2014 / 17:15

  Ik móét deze film zien, thanks voor je review!

 21. Yvette
  april 4, 2014 / 17:30

  Ik dacht dus serieus dat de premiere van de week een 1 april grap was… zag op facebook een like actie van pathe langs komen, maar was dus geen grap haha.
  Kwam de trailer bij toeval tegen en had toen ook gelijk zoiets aaah hier wil ik naar toe. Mijn kaartje voor de ladiesnight op 23 april is dus ook al gekocht :)
  Na het lezen van jouw artikel heb ik helemaal zin!!

 22. april 4, 2014 / 19:39

  Deze lijkt me zo leuk! Ik wil hem zeker gaan kijken!

 23. Marieke
  april 4, 2014 / 23:49

  Ahh ik zag deze trailer op youtube langskomen, en toen dacht ik al die moet ik zien. En nu helemaal! The ugly truth is mijn lievelings romkom (the holiday heeft een gedeelde 1e plaats..;)

  Xxx

 24. april 5, 2014 / 12:23

  Omg ik ben nu zooo benieuwd!!! Ik kan niet wachten

 25. Ianthe
  april 5, 2014 / 12:34

  Ik heb gisteren kaartjes gekocht voor de ladiesnight van onze bioscoop, ik ben heel erg benieuwd naar de film! ;)

 26. april 5, 2014 / 17:23

  De trailer vond ik geweldig! Super gaaf dat je naar de premiere mocht!

 27. april 5, 2014 / 22:52

  Eigenlijk geen idee wat de verhaallijn precies is, maar jij klinkt zo enthousiast dat ik hem ga onthouden voor in de meivakantie!

 28. april 6, 2014 / 11:06

  Oh, die trailer is leuk. Niet leuk genoeg voor de bios, maar zeker wel om eens te kijken

 29. april 6, 2014 / 11:52

  favorite komedie? we’re the millers. Romantische komedie? ik kan niet kiezen!! The holiday staat wel zeker boven aan mijn lijstje

 30. april 6, 2014 / 18:00

  Aaah ik wil hem echt HEEL graag zien nu!

 31. april 7, 2014 / 12:42

  Haha, topverhaal. Ik ben echt fan van Cameron, topwijf! Ga ‘m zeker zien. :)

 32. april 10, 2014 / 16:54

  Deze film lijkt me erg leuk!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)