LOVE: Spring ???

Het is lente, mijn favoriete seizoen. Ik hou van een warme zomer, de herfst kan heel gezellig zijn en ik hou van sneeuw, maar de lente maakt iets in mij los…. een gevoel van ???????????????!

? Basilicumijs met citroen en yoghurt ? Iedere dag hardlopen, gewoon omdat ik heel erg graag naar buiten wil ? Wakker worden om 6.00u van de zon, en wakker zijn (van de winter werd ik pas om 9.00u uit mezelf wakker, omdat het niet eerder licht werd, wakker worden met natuurlijk licht is zoveel fijner!) ? De vogeltjes ’s ochtends horen fluiten ? Bloemetjes overal, in het gras, aan de bomen… ? Niet meer de hele dag honger hebben (als de zon niet schijnt heb ik meestal de hele dag honger) ? Huppelen omdat je gewoon zo gelukkig bent en dat alleen maar omdat de zon schijnt ? Een beetje kleur op mijn gezicht, in plaats van dat mijn gezicht de kleur van een uitgeknepen vaatdoek aanneemt ? Een zilte zeelucht, een zuchtje frisse wind vermengd met de warmte van de zon op mijn gezicht, ik wil nooit weg bij het strand ? Het vooruitzicht dat het hierna ook nog zomer wordt ? Veel meer energie hebben, de hele dag willen dansen, zingen, lachen ? Koffie of thee drinken op een terrasje, met mijn gezicht in de zon ? Ik ben niet alleen vrolijker, iedereen om me heen is ook vrolijker! ? De marathon over 17 dagen, stiekem hoop ik dat het op 13 april een beetje minder lente is, geen herfst of winter, maar een iets hogere luchtvochtigheid en iets minder zon zou wel fijn zijn, maar ja ik heb het niet voor het zeggen hè ;-) ? Aardbeiensap gemaakt van aardbeien, munt, bieten, appel en five spices, vermengd met een klein beetje water in de blender. De zomer in een glas ? Skeeleren! Ik was helemaal vergeten hoe leuk ik dat vind! ? Met blote voeten in mijn Nikes (ik moet nog wel iets vinden op de geur die mijn voeten in die schoenen achterlaten) (oh alleen casual trouwens, tijdens het hardlopen draag ik wel gewoon sokken hoor!) ? Alle ramen open, frisse lucht, zonder het koud te krijgen ? Een verliefd gevoel in mijn buik, alleen maar omdat het lente is, dat heb ik ieder jaar ? Liedjes die ik tijdens eerdere lente’s grijs draaide herontdekken (Snow Patrol – Make This Go On Forever, Corinne Bailey Rae – Put Your Records On, Coldplay – Shiver (Live 2003) ? Maar ook nieuwe liedjes, de nieuwe CD van Pharell Williams bijvoorbeeld, of het concert dat Coldplay tijdens SXSW gaf! ? Salades als lunch ? Alleen nog maar foundation en concealer in plaats van concealer + foundation + concealer + poeder + concealer ? Natuurlijke highlights in mijn haar ?????????????????????????????????

Is de lente ook jouw favoriete seizoen? Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. maart 28, 2014 / 12:06

  Aaah wat een heerlijke lijst! Ik vind de lente en de zomer ook heel fijn! De zon geeft me energie :)

 2. maart 28, 2014 / 12:22

  Op dit moment is het wel mijn favoriete seizoen ja. Ook ik word intens blij van de lente! Maar van de zomer kan ik ook heel erg genieten. Maar wat je zegt: Die komt er ook nog aan! Like! :)

 3. Willie
  maart 28, 2014 / 12:33

  Theezakjes in je schoenen verwijderd nare geurtjes :)

 4. maart 28, 2014 / 12:37

  Aah wat een heerlijke, vrolijke blogpost! Super leuk en ik word er helemaal blij van. Super begin van het weekend!

 5. maart 28, 2014 / 12:54

  Ik kan me hier volkomen in vinden! Wat een verliefd seizoen :) X

 6. maart 28, 2014 / 12:59

  Jaa ik krijg ook echt zo’n geluksgevoel van de lente. Zeker in het begin. Heerlijk! En daarbij ook nog eens echt verliefd zijn, gaat dubbelop want ik me toch een leukerd aan de haak geslagen hihi!

 7. maart 28, 2014 / 13:04

  De zomer is mijn favo seizoen, maar als het lente is betekend het: bijna zomer :D

 8. maart 28, 2014 / 13:45

  De lente is ook mijn favoriete seizoen. De eerste zonnestralen op je gezicht, hmm! Ik wil heel graag nog eens skeeleren, maar ik moet nieuwe kopen. Ik heb alleen hele oude skeelers die veel te klein zijn.

 9. maart 28, 2014 / 13:46

  Heerlijk seizoen is het!

 10. maart 28, 2014 / 14:06

  Daarom ben ik ook zo’n fan van de spring!

 11. maart 28, 2014 / 14:18

  Jaaaa, ik hou van de lente! Vooral de dag waarop je voor het eerst écht zonder jas naar buiten kunt, heerlijk!

 12. maart 28, 2014 / 14:21

  ’s avonds buiten een slaadje eten vind ik altijd geweldig

 13. maart 28, 2014 / 15:25

  Lente, ik houd van jou!

 14. maart 28, 2014 / 15:26

  wat een heerlijk lijstje, het ruikt altijd zo lekker in de lente!

 15. maart 28, 2014 / 15:36

  Lekker lijstje! Mijn favo seizoen is de zomer, dus het mag van mij nog een stuk warmer worden. ;)

 16. Nadia
  maart 28, 2014 / 15:53

  Ohhh, lente! Ik word er zó blij van als ik de ramen openzet en de zon als een malle naar binnen schijnt. Dan ga ik in de vensterbank zitten en voel een licht briesje langs mijn gezicht en word helemaal dromerig, heeerlijk!

 17. maart 28, 2014 / 16:34

  Heerlijke lijst! Mijn favo seizoenen zijn de lente en zomer:)

 18. maart 28, 2014 / 16:41

  Heerlijke post. Ik denk er precies hetzelfde over. :)

 19. maart 28, 2014 / 19:34

  Oooh wat fijn is dit! Ik hou echt zo veel van de lente!

 20. Suuz
  maart 28, 2014 / 21:17

  Jaaaaaaaaa kan me er helemaal in vinden!!!! pure liefde de lente! love it all :-)

 21. maart 28, 2014 / 22:43

  Ik heb vandaag ook een lijstje op mijn blog gezet op ongeveer dezelfde manier! Heerlijk :-)

 22. maart 29, 2014 / 09:02

  Ik word ook echt happy van de lente!