LOVE & SHARE: 75

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 14 dingen die je ochtendritueel verbeteren

? Benieuwd naar de tijd die je op een marathon kunt lopen? Probeer deze work-out eens!

? 10 dingen die alleen mensen die altijd op tijd zijn begrijpen.

? Larry Macon liep 1500 (!!!!) marathons en is nog steeds niet klaar. WOW. In 2013 alleen al liep hij 233 marathons. HOE DAN. Kanttekening, zijn snelste marathon liep hij in 4.15, maar hij doet er meestal zo’n vijf tot zeven uur over. Is nog steeds heel erg knap natuurlijk, maar het is niet dat hij iedere dag een sub-3 uur marathon loopt.

? Hebben jullie de nieuwe look van Barbie al gezien? Of nou ja, beter gezegd.. looks. Barbie komt nu in verschillende huidskleuren en met verschillende gezichtsvormen. Goede zaak, of onzin?

? De 9 stadia die je doorloopt wanneer de batterij van je telefoon bijna leeg is.

? 7 manieren hoe single zijn je gezonder maakt, volgens wetenschappers…

? 31 tips om je vannacht beter te laten slapen

? Quiz: Deze quiz raadt wat je favoriete kleur is… Ik kreeg rood, maar of ze het goed hebben? Ik weet zelf niet eens zo goed wat mijn favoriete kleur is. Hahaha.

? Quiz: Deze quiz raadt waar je woont.. Ze dachten bij mij dat ik uit Frankrijk kwam, ik denk dat Nederland er niet tussen stond ;-) (en misschien ben ik ook wel geen typische Nederlander, wie zal het zeggen)

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. augustus 1, 2015 / 17:31

  Die Larry Macon… Wow! Zoals je al zegt: HOE DAN? Ik vraag me af of dat je niet gewoon heel je lichaam kapot maakt, maar goed, haha. Knap is het zeker!

 2. augustus 1, 2015 / 17:35

  Leuke shares! Fijn weekend!

 3. augustus 1, 2015 / 18:19

  Vooral dat artikel over mensen die altijd op tijd komen vind ik leuk (en vooral erg herkenbaar haha!).

 4. augustus 1, 2015 / 20:05

  Haha, dat artikel over mensen die altijd op tijd zijn.. Heel erg herkenbaar. Die quizjes vind ik ook altijd erg leuk om te doen. Mijn favoriete kleur is ook rood, alleen dat klopt niet helemaal haha.

 5. Ilse
  augustus 1, 2015 / 21:16

  Leuke links!

 6. augustus 1, 2015 / 22:16

  Handig! Vooral die tips om beter te slapen :).
  Ik dacht trouwens eerst dat je met Barbie Haagse Barbie bedoelde. Totdat ik het artikel opende, haha!

 7. augustus 3, 2015 / 08:30

  Die 10 dingen die alleen mensen begrijpen die altijd op tijd zijn… so true! ;-)