LOVE & SHARE: 81

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Green is the new black: the unstoppable rise of the healthy-eating guru, een uitgebreid stuk van The Guardian. Ik heb het zelf nog niet gelezen maar heb het stuk offline beschikbaar gemaakt op mijn iPad voor mijn autoreis naar Italië, deze week helaas geen tijd voor gehad. Ben benieuwd.

? 23 Lifehacks volgens Gossip Girl (via Monique van Loon)

? De meest populaire quotes van E.L. James’ ‘Grey‘ – ik heb het boek al gelezen, maar als je daar geen zin in hebt kun je altijd nog gewoon de quotes lezen (als je daar wel zin in hebt tenminste).

? Deze illustraties moeten je helpen als je een creative block hebt (een writer’s block bijvoorbeeld).

? De vijf verschillende soorten planners. Ik ben een kruising tussen ‘Do-it-alls’ en ‘Commitment-Phobes’. Meestal doe ik heel veel verschillende dingen op een dag en ben ik in mijn hoofd al bezig met het volgende als ik de andere taak nog niet eens af heb. Maar ik ben ook een klein beetje een commitment-phobe, ik vind het soms lastig om ver van te voren plannen te maken, omdat ik soms denk ‘ja maar wat nou als ik het heel druk heb met afspraken’ of ‘wat nou als ik een andere hele mooie kans krijg’. Maar ik ben gelukkig aan de betere hand. Ik besef nu dat mocht iets echt niet uitkomen, ik de afspraak ook gewoon later nog kan afzeggen.

? Train your brain, interessant stuk van Runner’s World.

? 10 antwoorden op vragen van je niet-hardlopende vrienden.

? Ik wilde al heel graag terug naar New York, maar nu al helemaal.. Claartje’s Food Hotspots in NYC!

? Quiz: Ben je meer een Alison DiLaurentis of een Blair Waldorf? Ik ben een Blair YES!

? Quiz: Deze quiz raadt hoe vaak je verliefd bent geweest… ik zou op dit moment verliefd moeten zijn. Maar eh, ik kan zo snel niet bedenken wie de gelukkig zou moeten zijn ;-) (helaas).

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. juli 4, 2015 / 17:37

  Ik ben (meer) Blair. Good job because I love her.

 2. juli 4, 2015 / 17:44

  Ik ben (gelukkig) ook meer een Blair Waldorf :)

 3. juli 4, 2015 / 17:52

  Weer een leuke sharing :-)! Ik ben ook Blair en ik zou héél vaak verliefd moeten zijn geweest, uhm noo. Niet zo vaak en vanaf mijn 18e al met mijn vriend

 4. juli 4, 2015 / 18:51

  Dat artikel uit de Guardian vond ik erg interessant! Bedankt voor het delen.
  Heel fijn weekend en goede reis naar Italië. :)
  Liefs

 5. juli 4, 2015 / 21:14

  Die lifehacks moet ik gaan checken :-)

 6. Ilse
  juli 5, 2015 / 01:25

  Die lifehacks zijn erg leuk en die 10 tips handig.
  Ik ben ook Blair Waldorf!
  En volgens de andere quiz ben ik twee keer verliefd geweest en nee dat klopt niet, haha.

 7. juli 5, 2015 / 09:46

  Wat een ontzettend leuk artikel. Mocht ik ooit inspiratieloos zijn komt nummer 4 van pas.

 8. Anoniem
  juli 5, 2015 / 10:17

  Wat een goed stuk uit de Guardian zeg. Als jonge arts sluit ik me volledig bij de auteur aan. De claims van food bloggers zijn inderdaad vaak tenenkrommend – niet onderbouwd door enig valide onderzoek (eerdere pogingen van mij om zogenaamde geciteerde onderzoeken te traceren resulteerden keer op keer in een teleurstelling). Niks mis met gezond eten, wél met het stelselmatig uitsluiten van voedingsproducten uit het dieet, zeker als dit gebaseerd is op gezondheidsclaims die gewoonweg nooit zijn bewezen/onderzocht .
  Top!

 9. juli 5, 2015 / 11:19

  Thanks, super stuk uit de Guardian!

 10. juli 5, 2015 / 12:29

  Ik ben nooit verliefd geweest volgens de quiz, hmmm.. ik dacht toch echt 1 keer..

 11. Lara
  juli 5, 2015 / 13:36

  Haha, ik ben ook meer een Blair.
  En ik ben op dit moment verliefd volgens de quiz, dat klopt wel, grappig!
  Heel interessant artikel uit The Guardian, ben het er volledig mee eens!
  Leuke sharing weer!

 12. juli 5, 2015 / 19:58

  Ik ben meer een Alison Dilaurentis.. Ik vond deze quiz wel moeilijk want ik kan niet echt kiezen tussen pll en gossip girl.