LOVE & SHARE: 57

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Interessant… een andere medicatie tegen acné dan Roaccutane?!

? 17 geheimen over de Pretty Little Liars (vertelt door Tyler Blackburn/Caleb)

? Zo shop je als een French Girl.

? Iedereen die met Fleur praat wordt vanzelf een stukje meer zen. Op haar blog Zenfiles deelt ze haar zenheid met de rest van de wereld. Vier tips om het nieuwe jaar een stukje meer zen te beginnen.

? 14 fitness mythes ontrafeld.

? Zo word je de snooze button de baas!

? Streetstyle iets van de laatste tien jaar? Nope! Streetstyle in 1906.

? McDonalds steekt de draak met ‘foodies

? Quiz: welke Lady Marmalade ben jij? Ik ben P!nk… dus.

? Quiz: wat voor Ex ben jij? Ik ben een ‘Happy To Be Single’ Ex… klopt denk ik wel…

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. januari 10, 2015 / 17:08

  Oh ik ga eens kijken welke ex ik ben haha. Ben benieuwd :p En dat stukje over PLL is leuk, ben weer helemaal into de serie!

 2. Veerle
  januari 10, 2015 / 17:42

  Oewh, dat eerste artikel vind ik erg interessant. Op het moment slik ik Roaccutane – het gaat supermaar de bijwerkingen zijn niet echt geweldig. De volgende keer als ik op controle ben bij de dermatoloog zal ik Spironolactone zeker even benoemen!

 3. januari 10, 2015 / 17:49

  De tips van Fleur zijn inderdaad echt super handig. Ik had ze al op haar blog zien staan en in gebruik genomen. Reclame van McDonalds is weer geniaal verzonnen haha!

 4. januari 10, 2015 / 17:53

  Haha, ik ben Mya :) En ook een “Happy to Be Single” Ex ;)

 5. januari 10, 2015 / 18:08

  Ik ben ook heel benieuwd welke ex ik ben, haha! Ik ga eens kijken.

 6. januari 10, 2015 / 18:10

  Die quizjes gaan echt nergens over, maar ze zijn zo leuk om te doen. Hier ook Pink en happy to be single.

 7. januari 10, 2015 / 18:43

  Kon ik die snooze button maar de baas worden haha, poeh wat heb ik af en toe een strijd met dat ding!

 8. Ilse
  januari 10, 2015 / 18:57

  Ik ben blijkbaar Mya en ik houd iedereen bij elkaar.
  En hier nog een ‘Happy to Be Single’ ex en dat klopt ook wel want een relatie is een leuke toevoeging maar niet perse nodig voor een happy life! :)
  Die reclame van de mac is echt geweldig alleen nu heb ik wel zin in een hamburger..

 9. Marjon
  januari 10, 2015 / 20:27

  Haha ik vind die testjes altijd zo leuk! Ik ben Christina Aguilera.. En ook ‘happy to be single’ ex, klopt zeker!

 10. januari 10, 2015 / 20:54

  Ben je nu single :O ben ik dan zo lang weggeweest dat ik zelfs dat heb gemist!

 11. januari 11, 2015 / 00:21

  Tof weer dit :) ga zo die testjes doen!
  En interessant dat er iets anders is dan Roaccutane. Voor mij heeft het gelopen, tot ik in 2014 stopte met de pil. BOEM. Acne terug. Inmiddels behandelingen gehad bij Skin Clinics (zie voor-na foto’s op mijn blog: het werkt echt!) en mijn huid is eindelijk rustig nu :)

 12. januari 11, 2015 / 08:46

  Die Zen tips ga ik gelijk lezen. So needed!

 13. januari 11, 2015 / 11:32

  Ben meteen dat eerste artikel gaan lezen. Ik heb in 2012 een roaccutanekuur gevolgd, met veel succes, met ondertussen is mijn acne weer terug :-( Elk alternatief is dus welkom! Had alleen gehoopt dat dit alternatief zonder medische begeleiding zou kunnen, maar dat wordt precies toch afgeraden.

 14. januari 11, 2015 / 11:45

  Oh vooral die over de snoozebutton ga ik eens lezen. Het wordt hoog tijd dat ik stop die te gebruiken maar mijn bed is zo comfortabel! :)

 15. januari 11, 2015 / 20:07

  Ik heb mijn wekker al 3 jaar en ik weet iet eens hoe ik moet snoozen… ;-) Die McDonalds reclame is grappig! En een beetje treurig..