LOVE & SHARE: #49

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? De evolutie van de Victoria’s Secret Fantasy Bra (1996 – 2014)

? Een ranking van alle 26 relaties uit The OC, nostalgie! Ik ben het alleen niet helemaal eens met de nummer één. Bij mij zou de nummer drie op plaats één staan. Nummer vier op plaats drie en de nummer één op plaats vier. De nummer twee mag dan blijven waar ‘ie staat ;-). Whose with me?

? Ik hou van bijzondere typografie! Of nou ja, het hoeft niet eens bijzonder te zijn, als het mij maar aanspreekt. Voordat ik iets schrijf in word moet het lettertype altijd precies kloppen, anders kan ik niet werken (neuroot). In dit filmpje zie je een stukje over de geschiedenis van typografie.

? Een epistel van Garance Doré over berichtjes op je telefoon. Heel erg herkenbaar, ik ben alleen niet zo goed met het beantwoorden van al die berichtjes. Als ik ergens mee bezig ben negeer ik ze vaak en als ik dan tijd heb vergeet ik te reageren. Mensen waarmee ik converseer op iMessage/Whatsapp/Facebook Messenger weten heel goed van dit probleem af ;-).

? Ik wist niet van het bestaan hiervan af… faux-braiding.

? Negatieve emoties kunnen goed voor je zijn, echt waar!

? Dat een regelmatig slaapritme het beste is weet je waarschijnlijk wel. Maar wat doen onregelmatige uren eigenlijk met je hersenen?

? Hele mooie streetstyle foto’s uit Parijs geschoten tussen 1910-1920.

? Quiz: Wiens kont ben jij? Ik ben de kont van Nicki Minaj… Hahaha big ass.

? Quiz: Kun jij raden hoe oud deze celebs zijn? Ik had 18 van de 21 goed. Dat is niet omdat ik zo goed kan schatten, maar omdat ik nu eenmaal goed met data onthouden ben en erg goed in redeneren. Ik keek vroeger bijvoorbeeld Everwood (zo’n twaalf jaar geleden) en ik wist dat Chris Pratt toen begin twintig was, nou dan moet ‘ie nu…. Ik zou inderdaad wat beters met mijn hersenen kunnen doen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Aline
  november 15, 2014 / 17:36

  Dat die moeder van honey boo boo 35 is…. Bizar. Leuke artikelen en quizzes!

 2. Ilse
  november 15, 2014 / 17:41

  Hahaha, die quiz! Wat een prachtige foto’s van Parijs.

 3. november 15, 2014 / 18:26

  Woehoe, ik ben J.Lo’s big big booty (“original booty on the block”) :P

 4. november 15, 2014 / 19:03

  Hahaha ik ben ook Nicky Minaj’s butt, ge-wel-dig ;) Leuk artikel.

 5. november 15, 2014 / 20:08

  haha ik had echt bijna alle leeftijden fout. Zo hard hou ik me dus bezig met celebrities!

 6. Jessica
  november 15, 2014 / 23:22

  Dat lijstje van de OC heeft jouw aanpassingen inderdaad nodig!!

 7. Simone
  november 16, 2014 / 09:47

  Ben het helemaal met je eens, wat the OC Ranking aangaat. Ik vond Seth en Summer geweldig samen. Kijk nu ook graag naar Hart of Dixie, omdat Rachel Bilson gewoon een leuke actrice is.

  You got: Kim Kardashian’s butt
  Congratulations, you broke the internet! whaha.

  Ik had maar 12 celebs goed gegokt. Veel ken ik ook niet.

  Leuke links weer! :)

 8. november 16, 2014 / 11:18

  Leuk! Ik ga eens enkele links lezen ;-) Xx