LOVE & SHARE: 34

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Quiz: Wie is jouw Celebrity-Cat-BFF?! Ik kreeg Choupette Lagerfeld.

? Wat doe je als het uitgaat met je vriend en je vindt het zonde om al die mooie momenten die op foto zijn vastgelegd weg te doen? Dan Photoshop je toch Beyoncé over je ex heen?! Althans, dat deed dit meisje. Hilarisch.

? Rennen met vrienden kan je sneller maken.

? Lange vlucht voor de boeg? Op deze manier krijg je de beste slaap tijdens je vlucht. Dit ga ik ZEKER toepassen als ik na de marathon terug vlieg uit New York. (via Sabine de Witte)

? Watermeloen is heerlijk, maar wat een grafwerk om zo’n ding schoon te maken. Of toch niet? Zo maak je watermeloen klaar als een pro!

? Waarom je een ‘done’ lijst aan je ’to-do’ lijst zou moeten toevoegen.

? Zo krijg je sterke buikspieren zonder een enkele sit-up te doen.

? The world is a scary place. MH17, Gaza, Ebola… Van het nieuws word je echt niet vrolijk. Maar wat is Ebola nu eigenlijk precies? Dit zijn 9 feitjes over dit gruwelijke virus.

? Waarschijnlijk heb je hem ondertussen wel gezien, dit jongetje nam zijn gehandicapte broertje mee tijdens zijn triatlon. Te schattig!

? Quiz: Hoe ‘dateable’ ben jij? Ik kreeg ‘you’re probably taken’. Uhh oooooooh…. dat is dus niet echt het geval. Misschien moet ik hier iets aan gaan doen? Hahaha.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. augustus 2, 2014 / 17:19

  Hahaha nou die beyonce is er professioneel in geshopt :’)

  En ik ga die quiz ook eens doen, ben benieuwd.

 2. augustus 2, 2014 / 17:59

  Haha, die Beyonce! Zo kan het inderdaad ook :P
  Ik heb Pusheen als cat BFF, dat schattige poesje van Facebook <3

 3. augustus 2, 2014 / 18:18

  Het watermeloen artikel kwam precies op tijd!

 4. augustus 2, 2014 / 18:58

  Hahaha, die quizdingen altijd. Hamilton The Hipster Cat!

 5. Yvonne
  augustus 2, 2014 / 19:10

  You got: You’re a total catch
  You are Grade-A dating material, the good stuff, the epitome of #RelationshipGoals. You’re the total package, head to toe — looks, brains, attitude. Like, are you even human? You are THAT perfect.

  Maar ik ben nog steeds single .. mhmm

 6. augustus 2, 2014 / 19:52

  You got: You’re in a relationship with your job

  Ik heb niet eens een baan :’D ;(

 7. ilse
  augustus 2, 2014 / 21:53

  Die quizzen zijn fantastisch!

 8. augustus 3, 2014 / 13:31

  ‘You’re probably taken’ no I’m NOT haha. Die watermeloenman is inderdaad een genius! Ik had trouwens Pusheen en die van dat meisje met Beyoncé in d’r foto’s, geweldig.

 9. augustus 3, 2014 / 19:18

  Super leuk dat je deze artikeltjes deelt! Ik heb ‘You’re a catch’. I might not agree at the moment. Maar positief, haha!