LOVE & SHARE: #29

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Vanaf volgende week ga ik weer aan de slag met marathontrainingen voor New York, in dit artikel worden 10 fouten die je tijdens training en op racedag van de marathon kunt maken besproken.

? Hoe hard moet ik lopen in de zon?

? Ok, nog eentje over hardlopen dan… 25 gouden regels van het hardlopen.

? 50 vakantieplekken die de komende jaren groot gaan worden (even tien seconden wachten als je op de pagina bent, je wordt vanzelf naar het artikel doorgestuurd).

? 6 natuurlijke manieren voor meer energie.

? 5 redenen waarom je meer eieren zou moeten eten.

? 15 dingen die alleen mensen met een gevoelige maag en/of darmen snappen.

? 21 dingen waar je mee om moet gaan wanneer je in Amerika komt en een buitenlandse naam hebt (jup, Annemerel is niet te doen, ik noem mezelf maar gewoon Anna).

? Quiz: Welke dag ben jij? Ik ben maandag… (You’ve got a Type A personality, and you tackle things head on. As for all those losers who hate on Mondays … whatever. You’re three steps ahead of them. Hmm……. ok…)

? Quiz: Welk ‘Friends’ personage heeft dit gezegd? Ik had 12 van de 18 quotes goed. Heb jij beter opgelet dan ik?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. juni 14, 2014 / 17:47

  Leuke artikels weer! Ik ben woensdag volgens de quiz, grappig :D

 2. juni 14, 2014 / 18:49

  Haha, ik had Tuesday. Laat dat nu serieus mijn favo dag van de week zijn ;)

 3. juni 14, 2014 / 19:02

  Leuke quiz, ik ben ook een maandag. Not my favourite day, maar ik heb er ook geen hekel aan! :-)

 4. juni 14, 2014 / 19:07

  Ik had er 1 fout, bij de Friendsquiz. Erg he, haha!

 5. Desiree
  juni 14, 2014 / 19:35

  ? 15 dingen die alleen mensen met een gevoelige maag en/of darmen snappen. hahaha story of my life.

  You got: Saturday
  As the most exciting day in the weekend, you are just loads of fun. There’s always a party inside you, just bursting to get out. haha!

 6. juni 15, 2014 / 13:51

  Friends: 18/18 oeps: Hey there, “Friends” guru. You really know your stuff. You’ve seen every episode 100 times. In fact, you still watch the odd episode from time to time. Any why wouldn’t you? “Friends” is great.

  En thnxs voor de tips voor de marathon… nog 300 dagen!!!

 7. juni 16, 2014 / 14:32

  13/18 voor de Friend-quiz, hahaha!

 8. juni 16, 2014 / 19:01

  Ik werd even enthousiast van die 6 manieren voor meer energie maar ik blijk ze bijna allemaal al te doen ;P