LOVE & SHARE: 153

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Wat dacht je van een photoshopping code of ethics voor de modewereld? Zou dat zorgen voor een realistischer zelfbeeld?

❤ Ahhhhh dit hondje verloor zijn oren in een brand en heeft nu een Hello Kitty knuffel zonder oren en het is zeer schattig. En ik ben bang voor de meeste honden dus dit zegt echt iets.

❤ Het is 1 april, ben je al ergens keihard ingestonken vandaag? Metro UK maakte een lijstje met 19 1-april grappen om je vrienden / familie terug te pakken.

❤ Zo vlog je zonder een lul te zijn. Althans, volgens Vice. Ik weet niet precies hoe ik score op deze graadmeter.

❤ Wetenschappelijk bewijs waarom je beter vrijgezel kunt zijn (je kunt natuurlijk ook wetenschappelijk bewijs vinden waarom het beter is om samen met iemand te zijn, maar laat me even in die waan).

❤ Zo voorkom je dat je aankomt tijdens marathon-training. Ik ben dit keer niet aangekomen, maar ik ben ook geen gewicht kwijtgeraakt en dat terwijl ik voordat ik aan mijn training begon best wel op een hoog gewicht zat. Ik had dit beter van te voren kunnen lezen…

❤ New York Magazine maakte een lijst met 54 dingen die vrouwen fout doen, volgens het internet. Met uitleg hoe ze het dan wel zouden moeten doen ;-).

❤ Gefeliciteerd, je hebt net een marathon gelopen, maar wat nu? Runner’s World zet op een rijtje hoe je de ‘Post-Marathon’ blues te slim af bent. Handig voor mij over zestien dagen.

❤ Quiz: Welk door Leonardo DiCaprio gespeeld filmpersonage is jouw soulmate? Die van mij is Jack Dawson (Titanic). Ben ik het wel mee eens, denk ik…

❤ Quiz: Dit is wat mensen echt van jou denken. Mensen denken van mij dat ik ‘wild & fun’ ben en ik word niet snel vergeten. Thanks Buzzfeed, klinkt als een compliment. En ik heb de quiz nog eerlijk ingevuld ook.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    april 3, 2017 / 19:26

    Die quizzen blijven leuk elke keer!