LOVE & SHARE: 252

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Ik vond dit interview met Selena Gomez voor Vogue heel fijn om te lezen.

❤ Ik deed er bijna een uur over om dit hele artikel te lezen, maar dit artikel over Kellyanne Conway ‘The Real First Lady of Trump’ vond ik erg interessant.

❤ Dankjewel Athena, dankzij jou heb ik nu niet alleen ontzettend veel zin om naar New York te gaan, ik moet volgend jaar ook skiën in Vermont. Ook al was het er -23 toen jij er was. Het zag er echt fantastisch uit. Maar nu moet ik ook gaan sparen… ZOVEEL GELD voor een liftpas. Ik dacht dat Oostenrijk duur was.

❤ De uitvoerig geteste 25 regels voor hardlopen, volgens Runner’s World

❤ Een gouden oude van Garance Doré, zo laat je mensen geloven dat je Frans bent.

❤ De zeven manieren waarop hardlopen je een beter persoon maakt.

❤ Hier is je weerwoord voor wanneer iemand tegen je zegt ‘je maakt je knieën kapot met hardlopen’

❤ Runner’s World legt uit hoe je van een halve marathon traint voor een hele marathon. Wie wil er dit jaar zijn eerste marathon lopen?

❤ Quiz: Deze quiz bepaalt aan de hand van woorden of jij meer geschikt bent voor de VS of voor GB, ik heb blijkbaar gekozen voor Amerikaanse woorden want ik behoor in de VS.

Quiz: Laat je leeftijd raden aan de hand van de make-up producten die je kiest. Mijn hemel, ik ben 50 (!!!). Waarschijnlijk omdat ik gekozen heb voor klassiekers als de Diorshow Mascara en de Yves Saint Laurent Touche Eclat, in plaats van dingen van Benefit en Too Faced en alle ‘nieuwe’ holygrails die ik nog nooit geprobeerd heb.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    maart 25, 2017 / 23:31

    Ik ben een brit en 35 volgens de quizzen. :)

  2. maart 28, 2017 / 09:58

    Zo’n dooddoener he, over dat kapotmaken van je knieën. Meestal mensen die uberhaupt niet sporten. Wat ook nog eens véél slechter voor je is. Dus. (Haha, tot zover… nu weer positief ;))