LOVE & SHARE: #23

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 11 succesvolle mensen wensten dat ze dit al wisten toen ze 20 waren…

? 9 lessen voor digital publishing.

? De Instagram-geheimen van Lauren Conrad.

? 17 problemen die alleen echte sportfreaks herkennen! (Via Annelies)

? Jamie Oliver kookt met Grover (Via Monique van Loon)

? Dit onderzoek legt uit waarom lopen je creativiteit een boost kan geven (Via Nienke Becker)

? Vroeger dacht je dat volwassen zijn iets heel anders betekende, toch?

? Quiz: Hoe goed ken jij de Europese Geografie? Ik had 16 van de 18 punten, maar dat was af en toe wel een beetje gokken.

? Quiz: Hoe goed ken jij de Amerikaanse Geografie? Ik had 12 van de 15 punten, maar als je goed oplet zie je dat je veel vragen kunt beantwoorden omdat er ergens in de quiz een kaartje van alle staten van de VS staat ;-)

? Garance Doré over die ‘magische Franse stijl’ in Marie Claire.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. mei 3, 2014 / 17:13

  Haha die 17 problemen over sportfreaks zijn hilarisch. Zo erg ben ik ook weer niet maar ik hoor inderdaad wel eens ‘obsessief sporten is ook niet gezond’. Maar ik reageer dan gewoon ook met zo’n chips opmerking ;)

 2. mei 3, 2014 / 17:38

  Yess, ik kijk altijd naar deze posts, fijne rubriek :)

 3. mei 3, 2014 / 17:46

  Fijne linkjes weer! Fijn weekend!

 4. mei 3, 2014 / 18:46

  Leuke artikelen!
  Liefs,

 5. mei 3, 2014 / 20:19

  Die instagramtips van Lauren Conrad zijn handig!

 6. mei 3, 2014 / 21:25

  Leuk!

 7. mei 4, 2014 / 11:28

  Haha autsj, ik ben zo slecht in topografie. Heb me maar niet aan die van Amerika gewaagd. ;) Die van Newsmonkey en Buzzfeed vind ik altijd erg leuk!

 8. mei 4, 2014 / 11:44

  Haha 11 van de 18 in Europa, valt me mee maar had beter verwacht, en wel 5 van de 16 in Amerika lol. Gelukkig heb ik daar geen flikker mee te maken :’) Kan mij het nou boeien waar Arkansas ligt :P

 9. Ciara
  mei 4, 2014 / 12:19

  Ik vind dit altijd zo’n leuk artikel!