LOVE & SHARE: 92

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 8 me-time tips als je je een beetje verloren voelt.

? 5 redenen waarom hardlopers een goed ontbijt nodig hebben.

? Je hoeft niet te wachten met je goede voornemens (zoals ik donderdag ook al schreef), waarom begin je nu gewoon niet meteen?

? JK Rowling deed het afgelopen jaar nogal wat ‘schokkende onthullingen’ over de Harry Potter boeken, dit waren de 10 meest verrassende.

? 9 plekken die je snel moet gaan bekijken voordat ze door ons klimaat voorgoed veranderen.

? 10 verschillen tussen reizigers en toeristen, in plaatjes uitgelegd.

? De dingen die iedereen denkt tijdens een bezoekje aan ZARA.

? De meest verdrietige celeb-break-ups van 2015

? Quiz: Wat zou jouw plek zijn in Gossip Girl? Ik ben ‘Insider Recluse’ de uitleg is vrij lang… No one really knows what your deal is, and you like it that way. People secretly lust after you in a way that gives you a little bit of social clout, but you’d rather curl up in the library and read a book. Will you find true love hidden among your lascivious classmates, or will your sex appeal keep you apart from your peers until you can get away from them in college? (thanks Martine Verhoeven @modelhomemix)

? Quiz: Welk Taylor Swift nummer is jouw persoonlijke soundtrack? Die van mij is Style. Kan ik mee leven.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Manon
  december 12, 2015 / 17:10

  Haha ik hou van luxe tijdens mijn vakanties, wat dat betreft een echte tourist! Al probeer ik wel altijd het lokale eten, hou ik van ronddwalen om nieuwe plekjes te ontdekken en heb ik zéker geen selfiestick op zak… So be it!

 2. december 12, 2015 / 17:48

  Ik ga ze zeker lezen als ik tijd heb. Thanks for sharing!

 3. Ilse
  december 12, 2015 / 21:14

  Zitten echt leuke linkjes tussen! :)

 4. december 12, 2015 / 22:08

  Haha leuke linkjes weer! Ik heb You belong to me!

 5. Ingrid
  december 12, 2015 / 22:33

  Ik had Love story, ben ik wel content mee;)
  Al die celebrity koppels die uit elkaar zijn gegaan dit jaar, impressive! Maar ik denk en hoop nog steeds dat kourtney en Scott weer samen komen..

 6. december 13, 2015 / 21:10

  Secretly lives on the upper west side – You keep a low profile at your private school on the Upper East Side, mostly because you have a secret. At the end of the day, you take your town car across Central Park to your parents’ palatial apartment on — gasp — West 86th Street! Still, you dream of becoming Upper East Side royalty and will do anything to keep your secret from the powers that be.
  Was het maar zo een feest!