LOVE & SHARE: #20

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

Quiz: Welke carrière zou jij moeten hebben? Ik zou schrijver moeten zijn.. komt in de buurt, toch ;-).

? Sommige mensen smelten bij het zien van foto’s van puppy’s, ik heb daar zelf niet zoveel last van, maar als je puppy’s op de foto zet met hun favoriete knuffel, ja dan smelt ik wel.

19 redenen om in shape te komen en geen enkele heeft te maken met hoe je eruit ziet in bikini!

? Net zo dansen als Taylor Swift? Een complete gids met haar dancemoves ;-).

Quiz: Hoe lui ben jij? Ik scoorde 28 van de 100 punten.. “Good for you. You’ve managed to discover an acceptable level of lazy… you’re lazy when it matters, but for the most part, you got it together. Congratulations on knowing when to actually pull yourself away from the TV. You can teach all of us a lesson or two.”

? Leesinspiratie nodig? Lauren Conrad deelt haar Spring-Reading-List op haar blog.

? Mooi verhaal van een marathonner die op Raceday besloot voor een 20-minuten snellere eindtijd dan gepland te gaan… Needless to say, dat liep niet zo goed af. (onthoud dit goed Annemerel!!! Leer van zijn fouten!!!)

? Dit soort dingen maken me onzeker… onderzoeken wijzen op een link tussen een kortere levensduur en hardlopen. Is dit onzin of…. Grrrr, but I love running!

? Contouren, daar heb ik toch helemaal geen tijd voor? En dat kan ik toch helemaal niet? Totdat ik deze week deze how-to las op mijn favoriete beautyblog ‘Into The Gloss’. Contouring made it easy ;-).

? Vind jij het leuk om een complimentje te krijgen? Anderen vinden het waarschijnlijk ook leuk om er één van jou te ontvangen. Een lesje in complimentjes geven.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Ilse
  april 12, 2014 / 17:06

  Heerlijk om te bekijken op een saaie zaterdagmiddag.

 2. april 12, 2014 / 17:37

  Oh smelt <3 die puppy's met die knuffeltjes. Zo zo zo cute!

 3. april 12, 2014 / 19:07

  Wat een leuk artikel om te lezen!! Grappig die quiz, ik ben een astronaut! haha x

 4. april 12, 2014 / 20:59

  Heel leuk, ik zou een Professor moeten zijn. ;-) ‘I love to learn’ haha: true.X

 5. april 12, 2014 / 21:02

  Ik ben een professor haha!

 6. april 12, 2014 / 22:44

  Ik zou een CEO moeten zijn, al klopt dat wel redelijk aangezien ik een management opleiding ga doen ;D

 7. april 13, 2014 / 00:57

  Haha, ik scoorde 12/100 bij die lazy test. Blijkbaar ben ik ‘a fully functioning human capable of getting out of bed in the morning and cleaning your body in appropriate ways. You may look down upon the people around you’ ;) Oew, en ik zou een professor moeten zijn volgens de test :)

 8. Eva
  april 14, 2014 / 09:16

  HA! You got: vice president! :D