LOVE & SHARE: #17

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

Shailene Woodley speelt dit jaar de hoofdrol in Divergent en The Fault in our Stars. Ze lijkt misschien your average 20-something, maar dat is ze niet. Als ze niet aan het filmen is, is ze in de natuur te vinden. Het schijnt dat ze niet eens een mobiele telefoon heeft (!). In dit artikel van Into The Gloss vertelt ze over natuurlijke beautyproducten (waaronder klei… DAT EET ZE DUS GEWOON!).

? Binnenkort naar Parijs, Karl Lagerfeld vertelt je waar je moet zijn (via Sabine de Witte)

? Zeven redenen waarom aardige mensen succes hebben.

? Hahaha, deze is hilarisch! De 18 stadia van wakker worden!

? Tien modellen die je moet volgen op Instagram (volgens Vogue).

? Negen grappige feiten over niesen die je waarschijnlijk nog niet wist!

? Quiz: wat voor cijfer krijgt jouw leven? Mijn leven krijgt een A+… must have done something right ;-)

? Veertien gewoonten van super georganiseerde mensen (ik ‘scoor’ op negen van de veertien punten, kan nog wel wat verbeteren dus…)

? Quiz: Weet jij meer over wetenschap dan de gemiddelde Amerikaan? Ik had alle 10 de vragen goed (het waren dan ook niet de lastigste vragen, haha!)

? Twaalf essentiële krachtoefeningen die beginnende hardlopers zouden moeten doen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Anna
  maart 22, 2014 / 18:10

  Zo leuk deze posts!

 2. maart 22, 2014 / 18:58

  Zaterdag is toch wel de dag dat ik Annemerel.com gericht bezoek!

 3. maart 22, 2014 / 19:09

  Leuke test! Had het niet verwacht maar mijn leven krijgt ook een A+ haha!

 4. maart 22, 2014 / 19:10

  Yeah, fijne artikelen weer! Vooral die quizzen blijven leuk om te doen, dus houd die erin! :)

 5. maart 22, 2014 / 19:21

  Leuke posts, altijd leuk om weer nieuwe dingen te ontdekken!

 6. maart 22, 2014 / 21:53

  Altijd leuk, die quizzen van buzzfeed! En wat een tof interview met Shailene Woodley. Ik vind haar echt heel leuk.

 7. maart 23, 2014 / 12:18

  Haha zo leuk dit lijstje! Mijn leven krijgt ook een A+ (zou je niet altijd een A+ krijgen? ;) ) En fijne training tips voor een beginnende hardloper. Zou je daar misschien eens een artikeltje over willen schrijven? Ik ben namelijk net begonnen met hardlopen en ik denk dat ik nog wel het een en het ander kan leren.

 8. maart 24, 2014 / 19:03

  Ik heb ook een A+ maar dat klopt helemaaaaal niet bij mij, maar goed. En I <3 Shailene!