LOVE & SHARE: #16

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Laten we maar gelijk met een leuke quiz beginnen, welke Amerikaanse President ben jij? Ik ben Obama. Ik heb blijkbaar pure klasse en blijf weg van drama :’) uhhhhh klinkt niet echt heel erg Annemerel.

? In 8 stappen een goede blogpost schrijven. (via Sabine de Witte)

? Er is blijkbaar een App die je helpt over je writer’s block heen te komen!

? Sneller worden door te trainen voor een kortere afstand…Volgens Runner’s World is dit de manier.

? Binnenkort naar Parijs en op zoek naar een restaurantje waar je lekker en betaalbaar kunt eten in Le Marais? Culy heeft de lekkerste budgetadresjes voor je op een rijtje gezet!

? Soms fantaseer ik over een digitale detox, een week lang geen telefoon, geen internet, geen tv, helemaal niets. Het lijkt me interessant om daar over te schrijven (en dat moet dan met pen en papier, haha), maar ik heb er nooit tijd voor en dan nog… hoe kan ik mijn blog dan in de gaten houden? Dit moet je weten als jij wel zo stoer bent om aan een digitale detox te beginnen!

? Voordat ik ‘echt’ begon met hardlopen, had ik altijd last van steken in mijn zij als ik hard liep. En ook die eerste weken dat ik ‘voor de lol’ hard liep, had ik vaak last van steken in mijn zij. Ik kan me dan ook zo voorstellen dat ik niet de enige ben die hier last van heeft. Runner’s World vertelt je hoe je van deze pijn af komt.

? Geef toe, de quizes zijn het leukste van alle artikelen… Welke powervrouw (fictie) ben jij? Ik ben Olivia Pope (Scandal); politically minded, keep calm and carry on in a crisis. Ha-ha. Ik en rustig blijven :’).

? Fashionweek is over, Vogue UK schreef een trendreport aan de hand van het alfabet voor herfst/winter 2014, what’s HOT and what’s certainly NOT.

? 22 dingen die mensen met een oily-skin begrijpen.. Helaas, begrijp ik het inderdaad.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. maart 15, 2014 / 17:06

  Een app voor writers block?! Die vind ik wel interessant :)

 2. maart 15, 2014 / 17:39

  Oeh leuk ik ga snel eens even kijken. Vooral die pijn in de zij komt me bekend voor!

 3. maart 15, 2014 / 17:46

  Leuk Annemerel! Bedankt voor het delen van de restaurants in de Marais. Ga van de week meteen eens even op onderzoek uit hier in Parijs :)

 4. maart 15, 2014 / 18:15

  Leuke linkjes weer! Erg herkenbaar die dingen over een oily skin haha.

 5. maart 15, 2014 / 18:21

  Ah er zitten een aantal interessante links bij. De writers block app ga ik zeker even bekijken;)

 6. maart 15, 2014 / 19:03

  interessante linkjes! Ik ga ze vanavond eens op mijn gemak bekijken en lezen!

 7. maart 15, 2014 / 20:43

  Oh die 22 dingen begrijp ik zelf ook maar al te goed…!

 8. maart 15, 2014 / 21:38

  Ik was op zoek naar een restaurant in Parijs, maar dacht ga even op jouw blog kijken, et volia, ik surf door naar Culy ;-)

 9. maart 16, 2014 / 06:22

  Ah ik heb altijd zoveel last van zijsteek! Ben benieuwd of die tips gaan helpen

 10. maart 16, 2014 / 09:14

  grappig die quizes, soms komen er hele rare dingen uit in ieder geval haha

 11. maart 16, 2014 / 10:39

  Ik ben ook Obama, en Katniss Everdeen! Yesss :-)

 12. Yvonne
  maart 16, 2014 / 10:55

  You got: Katniss Everdeen. You are a survivor, girl. Things have been rough for you, you know, with the Hunger Games and all, but you are a FIGHTER with magnificent hair who will protect those she loves TO THE DEATH. LITERALLY.

 13. Ilse
  maart 16, 2014 / 14:18

  Die quizen blijven inderdaad het leukst in dit artikel, hihi! ^^

 14. maart 16, 2014 / 18:29

  Ik heb ook Olivia en president Jackson (geen idee hoeveelste hij is)