LOVE & SHARE: 155

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Garance Doré’s blogs maken me altijd gelukkig. Ook nu haar blog geen Garance Doré, maar Atelier Doré heet en ze niet meer in NY woont maar in LA. En nu wil ik ook verhuizen naar LA. En een mooi huis kopen.

❤ Dit is waarom sommige mensen al-tijd te laat zijn. Ik was nooit zo iemand, maar het laatste jaar word ik steeds erger. Niet OK. En bij deze mijn excuses aan iedereen die ik heb laten wachten in het afgelopen jaar.

❤ Een uur hardlopen kan je leve met zeven uur verlengen… interessant.

❤ 15 emoties die je hebt tijdens het lopen van de Boston Marathon, vertelt in GIF’jes. Zo waar. Ik heb dit artikel gelezen voor de marathon. Toen moest ik gematigd lachen. Maar nu ik het nog een keer lees, na de marathon, moet ik echt KEIHARD lachen. Dus ik weet niet hoe grappig je dit vindt als je nog nooit de Boston Marathon gelopen hebt (wat, ik vermoed, het overgrote deel van jullie zal zijn).

❤ Wist je dat Amerikaans marathonloopster Shalane Flannagan haar eigen kookboek heeft? Dit zijn vijf voedzame gerechten uit haar boek. Thanks Runner’s World.

❤ Moeite met hardlopen op de vroege morgen, vijf tips om het minder erg te maken.

❤ Hahaha dit is zo genant, deze nietsvermoedende vrouw fotografeerde een hardloper die (ook geheel nietsvermoedend) zijn geslachtsdeel buitenboord had hangen tijdens de Londen Marathon. The face says it all.

❤ Binnenkort naar New York, of zoek je een goede reden om binnenkort naar New York te gaan. De hotspots van Athena zijn echt de beste.

❤ Quiz: Hoeveel weet jij over slaap? Ik had 8 van de 10 vragen goed. Moet toch nog iets beter mijn best doen… zei ik al gapend tegen mezelf.

❤ Quiz: Ben jij meer een Dunkin’ Donuts of een Starbucks persoon. Ik ben meer een DD persoon, wat ik persoonlijk hilarisch vind aangezien ik nog nooit van mijn leven iets van Dunkin’ Donuts gegeten of gedronken heb.

HAPPY SATURDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Jessica
    mei 1, 2017 / 16:14

    Hoi Annemerel,

    Misschien een heel aparte vraag. Welke muziek speelt er op de achtergrond, wanneer je blogt vanuit het huis van jou ouders. Hoorde het vandaag weer en ik vind het super!

    Groetjes Jessica