LOVE & SHARE: 151

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Dat je hardloopt hoeft nog niet te betekenen dat je fit bent, met deze acht testjes kom je er achter of je echt fit bent. Spoiler alert, ik ben dat niet.

❤ 10 beroemde quotes waarvan de herkomst toch net iets anders is dan je wellicht denkt.

❤ Waarom je zou moeten mediteren tijdens het hardlopen en hoe je dat doet.

❤ De NY Diaries van Athena zijn echt een aanrader.

❤ ‘Een verslaving aan technologie is niet echt, maar het kan wel een obsessie zijn’ aldus dit artikel op The Huffington Post.

❤ Wat ik vaak hoor als mensen horen hoeveel marathons ik loop is dat ik in de toekomst hier best wel eens problemen mee kan gaan krijgen. Moet toegeven dat dit me heus weleens beangstigd, maar dat betekent niet dat ik er ook maar over twijfel om te stoppen. Daarom vind ik het erg fijn om dit artikel op Runners World te lezen over oudere mensen (80+) die in hun leven meer dan 100 marathons liepen en nu nog super fit zijn.

❤ Verminder stress door deze zes dagelijkse gewoonten.

❤ Quiz: Aan de hand van jouw Netflix-voorkeuren vertelt deze quiz je wat jouw status op dit moment is, ik zou Relaxed zijn… Ik voel me … nou ja OK relaxed is een groot woord, maar ben wel OK>

❤ Quiz: Aan de hand van de door jou gebouwde romantische komedie wordt je relatiestatus geraden. Hij klopt niet helemaal bij mij, want ik zou ‘Dating Around’ zijn en dat is niet echt waar.

❤ Quiz: Ben jij meer een Type A of meer een Type B? Ik ben meer A dan B, dat komt mooi uit want ik heet ook ‘A’nnemerel

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    februari 26, 2017 / 00:51

    :)