LOVE & SHARE: 147

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Athena, een van mijn favoriete Annemerel.com-lezers, bloggers en city-hosts is de komende maanden in New York en ik ben daar bijna net zo excited over als zijzelf, want haar blogs zijn heel fijn om te lezen. 

❤ De laatste tijd meer last van migraine? Trump kan zomaar de boosdoener zijn.

❤ Vijf redenen waarom hardlopen je knieën niet naar de gallemiezen helpt.

❤ Het lopen van een halve marathon, een verslag aan de hand van emoji’s.

❤ 25 succesvolle vrouwen over ontslagen worden en hoe het ze sterker gemaakt heeft (van Anna Wintour tot Ellen Degeneres)

❤ Dit essay van een Amerikaans meisje van twaalf is de essentie van hardlopen.

❤ 6 regels die je kunt gebruiken om te bepalen hoeveel kilometer je per week moet (mag) hardlopen.

❤ Ik probeer mezelf het snoozen af te leren, maar het schijnt dus dat mensen die snoozen een stuk intelligenter en artistieker zijn. WOW. Misschien gewoon lekker doorgaan waar ik mee bezig ben. (Thanks Zélia)

❤ Quiz: Deze quiz raadt aan de hand van jouw koffie gewoonten je leeftijd. Ik ben 36. Beetje eh… oud. Maar ik begon dan ook al met het drinken van espresso’s op de basisschool (mijn broertje en ik hadden een gratis koffie-standje ontdekt in een Italiaanse supermarkt en besloten – rebels als we waren – om iedere keer twee keer langs te gaan, we werden er erg vrolijk en druk van).

❤ Quiz: Welke plastic (Mean Girl) ben jij? Ik ben … horror, Regina George. Hahahaha.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. januari 28, 2017 / 17:51

    Ik ben erg benieuwd naar de verhalen over New York van Athena! En ik ga nu extra veel snoozen, haha. Met Regina zou ik overigens niet zo blij zijn! Malou x

  2. Ilse
    januari 28, 2017 / 23:31

    Volgens de koffie-quiz ben ik 31.