LOVE & SHARE: 148

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Benieuwd of je genoeg slaapt? Huffington Post zet een aantal indicatoren op een rijtje.

❤ Ik heb net drie dagen geen koffie gedronken tijdens mijn detox en dat beviel me redelijk zwaar. Uit dit onderzoek blijkt koffie een positief effect te hebben op ontstekingen. Hmm… wellicht kan ik dan toch weer mijn koffie gewoon drinken?

❤ 29 Friends quotes die iedere Friends-fan gegarandeerd kent (en gebruikt).

 24 mannen die bewijzen dat baarden voor mannen zijn wat contouren voor vrouwen is. Ik ben het niet met allemaal eens trouwens… maar Bradley Cooper en David Beckham, zeer zeker.

❤ 25 tips voor hardlopers om geld te besparen.

❤ 15 tips voor een fantastische 5 kilometer wedstrijd.

❤ 3 bekende marathonfouten die marathondromen in duigen laten vallen. Ik heb me aan alle drie weleens schuldig gemaakt.

❤ 11 feministische young adult (guilty pleasure) boeken.

❤ Quiz: Aan de hand van je ochtendritueel bepaalt deze quiz wat voor persoon je bent. Ik ben ‘outgoing’. Well thanks.

❤ Quiz: Je leeftijd wordt geraden aan de hand van drie vragen over de Kardashians. Ik ben 21. Dankjewel. (Mijn antwoorden waren: Kourtney – Kendall – Scott)

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    februari 4, 2017 / 20:29

    Ik ben een geduldig persoon en 19 volgens de quizzen. En die dingen of je genoeg slaapt zijn ook interessant.

  2. februari 10, 2017 / 13:00

    Interessant artikel over slaap. En hier nog een outgoing persoon. Love my morning ritual!