LOVE & SHARE: 135

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ 5 tekenen dat je eigenlijk een psychopaat bent, volgens de wetenschap. Ik scoorde op punt twee en drie, moet ik me zorgen gaan maken?

 Is het lopen van lange afstanden goed voor je hart?

❤ De beste Halloween outfits van je favoriete celebrities. Kylie is wel heel goed gelukt moet ik zeggen…

❤ Alle dingen waar we in de eerste 10 maanden van 2016 afscheid van hebben moeten nemen.

❤ Wat te doen tussen het trainen voor twee marathons in. Hier ga ik me vanaf maandag weer mee bezig houden. Tussen Chicago en New York zit eigenlijk naar mijn smaak iets te weinig tijd (4 weken), maar na New York wil ik even een stapje terug doen zodat ik in 2017 100% fit mijn training voor Boston kan beginnen.

❤ 7 TMI’s die gebeuren tijdens het trainen voor een marathon. Ik kon alle zeven dingen beamen.

❤ De stijl evolutie van Michelle Obama, acht jaar was (en is) ze First Lady, dit zijn haar meest opvallende looks.

❤ De dertien beste haartransformaties van celebs.

❤ Quiz: Raad de celebrity aan de hand van de Instagram bio. Ik dacht dat ik toch aardig wat celeb-kennis had maar hierin faalde ik toch gigantisch. 4 van de 11 had ik er slechts goed. Heel benieuwd of jullie het er beter van af brengen.

 Quiz: Zou jij overleven op een onbewoond eiland? Ik zou me er wel doorheen slaan… (ook al gaf ik aan dat mijn grootste kwaliteit zonnebaden is)

HAPPY SATURDAY !

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  november 5, 2016 / 22:58

  Alleen de 5e is herkenbaar van de psychopaat.
  En ik had er ook 4 goed!
  En ik overleef het op het eiland, yess!

 2. november 6, 2016 / 10:23

  Vind die quizjes die je linkt altijd superleuk, thanks :-)

 3. Rosemarijn
  november 12, 2016 / 17:10

  Favo artikel dit altijd. Maar aaaah die TMI’s doen het niet haha!